nedeľa 27. septembra 2015

Spotrebované 9

Ahojte!

Konečne nám prestalo pršať a vrátilo sa k nám slnečné počasie. Síce nie až tak horúce, ale predsa len teplé počasie. 
Mne sa v mojej kozmetickej zbierke opäť nakopila väčšia skupina výrobkov, ktoré som spotrebovala a ktoré uvoľnili miesto ich nasledovníkom, tak dneska si dáme článok o spotrebovaných produktoch.


Balea telové mlieko s vôňou vanilky bolo súčasťou vianočného balíčka už dávnejšie. Musím sa ale priznať, že v tomto prípade som bola sklamaná. Vôňa je veľmi chemická, nebolo vôbec hydratačné a produkt som nakoniec ani celý nespotrebovala. Toto by som si už určite nekúpila.  
Letná limitka od Balea obsahovala aj sprchový gél s vôňou marakuje a broskyne. Tento sprcháč vôbec nevoňal zle, páčila sa mi jeho fialová farba. Vôňa síce dlho na pokožke nevydržala, ale ja sa teraz stále niečím krémujem, takže mi to nevadilo. Keďže však Balea ma neskutočne širokú ponuku rôznych iných vôní, rada vyskúšam niečo nové. Recenziu naň nájdete tu.
Ako milovník sladkých vôní som musela jednoznačne siahnuť po Dermacol Aroma Ritual sprchovom gély s vôňou Írska káva. A bolo to veru dobré rozhodnutie! Krásna vôňa pripomínajúca karamel mi vždy spestrila sprchovanie a vôňa na pokožke aj chvíľu zotrvala. Určite si tento sprcháč s príchodom zimy opäť zaobstarám. Samostatnú recenziu nájdete tu.


A teraz niečo zo sveta vôní.
Playboy mám veľmi rada a podarilo sa mi spotrebovať hneď dva ich výrobky. Prvý je telový sprej Playboy Play It Lovely. Keďže je to telový sprej, nemá až takú výdrž ako toaletná voda. Má veľmi príjemnú, i keď trošku ťažšiu vôňu, skôr sa mi hodí do jesenných dní. Ale veľmi sa mi páčil, takže do budúcna zvažujem kúpu aj toaletnej vody.
Playboy Play It Sexi Pin Up je naopak toaletná voda s obstojnou výdržou. Má krásnu nasladlú vôňu a veľmi rada som ju používala. Samostatnú recenziu nájdete tu
Avon telové spreje sú u mňa už stálice. Tentokrát som spotrebovala telový sprej s čerešňovým kvetom. Vôňa bola príjemná a na také letné osvieženie to bol fajn výrobok.


Avéne Cleanance gél som si kúpila na odporúčanie kožnej aj s ďalšími výrobkami z tejto rady. Zo začiatku mi pleť dosť vysušoval, ale potom to už bolo v pohode. Jemne odstraňuje nečistoty a krásne pleť zmatní. Keďže som už ale mala druhé balenie a používala som ho dlhší čas, teraz to chce prestávku a vyskúšať niečo nové.
Roztok na kontaktné šošovky Solution bol fajn, mal praktické cestovné balenie. Nemala som s ním žiadne problémy, bola som spokojná. 
Balea upokojujúci krém po holení bol fajn výrobkom. Obsahoval aloe vera a provitamín B5. Používala som ho po holení nôh a vôbec ma neštípal. Príjemne voňal a pokožka nebola podráždená, ale krásne hydratovaná a jemná. 


A teraz tu máme dva výrobky z oddelenia straty a nálezy. Nejakým spôsobom sa mi ich podarilo zapatrošiť a teraz po dlhom čase som ich našla.
Miss Sporty korektor patril medzi moje prvé a v tom čase bol pre mňa postačujúci. Ale už by som si ho nekúpila, mám oveľa lepšie.
Avon ceruzka na oči je samostatná kapitola. Mám ju doma už neskutočne dlho, ale vôbec si nepamätám, či som  ju niekedy použila a určite sa už ani nepredáva. Ale mala pekný odtieň.



Ak máte problémy so zrakom ako ja a chcete si kúpiť nejaký výživový doplnok v tejto oblasti, tak Ostrovidky vám určite neodporúčam. Nezaznamenala som žiadne účinky.
A mám tu pre vás tip na super sladkosť. Objavila som to u nás v jednom bio obchode. Ide o celozrnné sušienky s brusnicovou náplňou a vlákninou. Boli veľmi dobré, zbytočne neboli presladené a tie brusnice tomu dodali osviežujúcu chuť. A čo sa mi najviac páči, je to slovenský výrobok, vyrábajú to Pečivárne Liptovský Hrádok.


Aveo - u nás značka neznáma, nakoľko ide o privátnu značku obchodu Müller, ktorý navštevujem v Rakúsku. Tentokrát som spotrebovala tekuté mydlo s vôňou čokolády a červených plodov. Kto má rád takéto sladké vône ako ja, ten pri tomto mydle musí byť v siedmom nebi. To je tak autentická úžasná sladká vôňa, že ma to láka až ochutnať. Naozaj veľmi príjemný výrobok a som veľmi rada, že som si ho kúpila, lebo u nás som niečo podobné ešte v takejto kombinácii vôní nevidela. 
Odličovacie tampóny Iserre z Lidlu sa už v mojich spotrebovaných mihli, ale keďže sú podľa mňa dosť drsné, kupujem si radšej z Kauflandu.
Vzorky od Nivea boli fajn, ale keďže išlo o malinké množstvo výrobku, nebudem sa k  nim rozpisovať.


A blížime sa do finále!
Ebelin vlhčené obrúsky sú môj absolútny favoriti. Nechápem, ako som bez nich mohla existovať. Super výrobok, ktorý budem kupovať stále dokola.
A to isté aj Denkmit čistiaci prostriedok na laminátové podlahy. Pomer cena a kvalita jednoznačne na jednotku. Už máme kúpené ďalšie balenie.
A na záver tu mám pomocníka do domácnosti v podobe čističa okien od značky Clin. Musím povedať, že tento výrobok ma príjemne prekvapil a okná sa s ním umývali naozaj ľahko, nerobil žiadne šmuhy, takže za mňa veľká spokojnosť a určite si ho opäť kúpim.

Musím sa priznať, že už teraz sa mi hromadí ďalšia kopa spotrebovaných výrobkov, najmä sprcháčov, čomu sa v súvislosti s uplynulým letným období netreba diviť, takže možno už onedlho tu budete mať ďalší článok.

A čo vy? Našli ste si tu svojho obľúbenca?








Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára