streda 15. apríla 2015

Po dlhšom čase dobrý odličovač očí

Ahojte!

Už dlhšie sme tu nemali článok, v ktorom by som sa venovala odličovaniu očí. Po veľkom sklamaní z L´Oréal, o ktorom som vám písala tu, som bola pevne presvedčená, že sa vrátim k môjmu milovanému Ryoru. Ale keď prišiel Garnier na trh so svojou novinkou a všade som čítala na ňu pozitívne recenzie, nedalo mi to a musela som si tento nový odličovač zakúpiť. A aký je?


Garnier 2v1 posilujúci odličovač očí
Ide o dvojfázový odličovač očí skladajúci sa z dvoch zložiek a to priehľadnej a fialovej. Ach jaj, už zase tá moja fialová, tej farby sa neviem nabažiť. Balenie je plastové, priehľadné, takže pri pretrepaní je pekne vidieť, ako sa obe zložky spoja. Produkt sa veľmi ľahko nanáša na odličovací tampónik a dá sa jeho množstvo primerane regulovať.
Obsahuje arginín, ktorý by mal priniesť krásu, objem a lesk. Riasy by mali byť plnšie, hustejšie a pevnejšie.


Po pretrepaní sa obe zložky spoja a následne produkt nanášam na vatový tampónik. Jemne ho priložím na riasy, nechám chvíľu pôsobiť a následne zotriem. Keďže je odličovač trošku mastný, krásne zotrie všetok make up bez toho, aby som musela oči dráždiť viacerými zotreniami. Mastný pocit po použití mi vôbec nevadí, keďže po odlíčení očí nasleduje u mňa ďalšia starostlivosť o pleť, v rámci ktorej si pleť oplachujem vodou. Pre mňa ako nositeľku kontaktných šošoviek je naozaj vyhovujúci, vôbec ma v očiach neštípe.
Čo sa týka posilnenia rias, tak skutočne po dlhodobejšom používaní som si všimla zlepšenie, najmä čo sa týka spodných rias.  


Ja som s týmto odličovačom veľmi spokojná a som rada, že som si ho kúpila. Obsahuje 125 ml a cena je okolo 4 Eur. Jeho výhodou je, že na rozdiel od Ryor je bežne dostupný v obchodoch.

A čo vy? Poznáte tento odličovač? Ste s ním spokojní? Aký je váš naj odličovač očí? 
 

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára