streda 4. marca 2015

Svadobná výstava hotel Alexandra

Ahojte!

Ak sledujte môj FB viete, že počas minulého víkendu som sa zúčastnila na Svadobnej výstave v hoteli Alexandra v Púchove. Počas soboty som vám zverejnila aj fotky zo zákulisia a dneska prichádzam s celým článkom :-)


Svadobná výstava sa konala v sobotu 28.02.2015 v hoteli Alexandra v Púchove v čase 10:00-18:00 v priestoroch kongresovej sály. Bolo tu viacero vystavovateľov a páčilo sa mi, že vstupné bolo zdarma.

Ja som sa tejto výstavy zúčastnila nie ako jej návštevník, ale mala som možnosť prezentovať Innessa - svadobný salón a dekoratívne štúdio.
Asi vás ako prvé napadne ako sa mne, obyčajnému dievčaťu, podarilo stať súčasťou prehliadky tohto salóna. Odpoveď je ale veľmi jednoduchá. Innessa na svojom FB pred časom zverejnila výzvu, že hľadá dievčatá, ktoré by na svadobných výstavách odprezentovali ich šaty. A keďže ja mám rady výzvy a už dlhšie som si niečo podobné chcela vyskúšať, neváhala som a zaslala som potrebné údaje a fotografie. Už to vyzeralo, že z toho nič nebude, keď mi krátko pred výstavou prišla správa, či mám na danú sobotu voľno a či by som prišla na výstavu. Keďže na víkend som nič nemala, hneď som s radosťou odpísala a dohodli sme sa. Samotnej výstave predchádzalo skúšanie šiat a nakoniec sme vybrali 3 spoločenské a 1 svadobné šaty, ktoré som prezentovala. 

Účes :

S úžasnou kaderníčkou Zuzkou Majeríkovou a neľakajte sa ma, ešte nie som nalíčená :-)

Takýto krásny účes sa dá vykúzliť z krátkych vlasov
Účes po celom dni a mnohých prezliekaniach

Aby som vôbec mohla vyjsť na červený koberec, najskôr si ma musel zobrať do parády tím profesionálov. Ak čítate pravidelne môj blog viete, že teraz mám krátke vlasy a preto som bola veľmi zvedavá, aký spoločenský účes sa z nich dá vykúzliť. Túto časť mala na starosti Zuzka Majeríková z Kaderníctva Tip-Top. A pod jej rukami vznikali naozaj majstrovské diela. No uznajte sami, z mojich krátkych vlasov vyčarila neskutočne nádherný účes až sa ma niektorí návštevníci výstavy pýtali, či to mám iba z vlastných vlasov alebo mám aj príčesok. 

Líčenie :



Keď už som mala hotový účes, chcelo to urobiť niečo aj s vizážou. Líčenie mala na starosti Zuzana Shini a pri pohľade na výrobky MAC a Chanel, ktoré pri líčení používala, som neváhala a trošku ju vyspovedala. No čo so mnou, som jednoducho zvedavá :-) Keď mi ukázala, že mi ide lepiť umelé mihalnice, potešila som sa. Konečne som si to mohla vyskúšať, ale ak mám povedať pravdu, prvý pocit po nalepení nebol veľmi príjemný. Trošku sme to ešte museli upraviť a aj keď som ich na očiach cítila, pri pohľade do zrkadla som stratila slová. Tie mihalnice neskutočne oživili celé líčenie a ja sama som sa v zrkadle nespoznávala, veď posúďte sami.  

Takže vlasy a make up by sme mali, teraz prišlo na rad obliekanie a chystanie sa na prehliadku. Musím sa priznať, že mi nebolo všetko jedno. Predsa len, ešte nikdy som takto nepredvádzala, takže určitá dávka neistoty tam bola, ale nakoniec všetko dobre dopadlo.

Innessa - svadobný salón a dekoratívne štúdio:



Ja som mala česť prezentovať salón Innessa, ktorý nájdete v Dubnici nad Váhom v obchodnom dome Fix na 2. poschodí. Je to hneď vedľa Lidla, takže to veľmi ľahko nájdete. Salón vlastní veľmi sympatická majiteľka Inka, ktorá spolu s mamou tvoria zohranú dvojicu. 
Hlavným poslaním INNESSY svadobného salónu je obliekať "reálne" ženy s rôznymi typmi postavy. Bez ohľadu na vek, výšku či váhu, každá žena si tu nájde šaty na akúkoľvek spoločenskú udalosť a stane sa okamžite kráľovnou večera. Okrem požičovne šiat na svadby, plesy, promócie, poskytuje tento salón aj ďalšie služby, ako napr. výzdoba áut, obradných miestností, plesov, atď., jednoducho na jednom mieste vám poskytnú širokú škálu služieb.

Innessa - prehliadka spoločenských šiat
Keďže ja som predvádzala šaty, sestra mala na starosti všetko zachytiť fotoaparátom. Keďže však prehliadku spoločenských šiat nestihla, čo ma veľmi mrzí, mám tu iba foto jedných šiat, ktoré som predvádzala, avšak sú to zrovna šaty, ktoré ma očarili na prvý pohľad a pokiaľ by som sa chystala na nejakú spoločenskú udalosť, tieto šaty by boli pre mňa jasným favoritom.
Mám však sľúbené od salóna foto od fotografa, ktorý to tam fotil, tak potom vám ich dám na FB alebo do samostatného článku.



Innessa - výzdoba





Innessa - svadobné šaty
A teraz prejdeme k časti, kde už sestra fungovala na 100% a všetko zachytila prostredníctvom fotoaparátu. Ide o prehliadku svadobných šiat, ktoré sme daný deň prezentovali a bolo sa na čo pozerať, veď posúďte sami.









Innessa - moje vysnívané svadobné šaty
V poslednom čase viacero mojich kamarátiek riešilo alebo rieši svadbu. A s tým je aj spojené zháňanie svadobných šiat. Keď počúvam, ako si skúšajú niekoľko šiat, poprípade navštívia i viac salónov, kým nájdu tie pravé, tak mi z toho vyplýva, že je to veru náročná úloha. Avšak aké bolo moje prekvapenie, keď sme vyberali šaty na prehliadku a hneď druhé, ktoré sme vybrali aj na daný deň, sú zrovna šaty mojich snov. Presne takéto som si predstavovala, že by som mohla mať vo svoj veľký deň. Krásne šaty, ktoré mi presne sadnú, žiadna zbytočne dlhá vlečka a ten holý chrbát, no ja som sa do nich zamilovala. Už len nájsť svojho vysnívaného princa :-)




So sympatickou majiteľkou salóna Innessa Inkou

Touto cestou chcem veľmi pekne poďakovať salónu Innessa za možnosť prezentovať ich salón na svadobnej výstave a za úžasný a skvelý deň, plný zážitkov a nových skúseností.

A čo vy? Chodíte na podobné výstavy, prípadne chystáte svoj svadobný deň?



 






Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára