piatok 30. júna 2023

Opaľovacie výrobky inšpirované tropickými plážami Havaja? Tak toto musíte rozhodne vyskúšať!

 

Hawaiian Tropic opaľovacie výrobky

S príchodom leta začína moja záľuba v opaľovacích výrobkoch a rada objavujem nové a nie veľmi známe kúsky. Pri plánovaní jednej z mojich dovoleniek pri mori som na stránkach Notina objavila pre mňa neznámu značku Hawaiian Tropic a tak ma zaujala, že som sa rozhodla vyskúšať rovno 3 produkty a poviem vám, bola to trefa do čierneho.

Mlieko na opaľovanie SPF 30 Hawaiian Tropic Satin Protection


Ako prvý som vyskúšala Hawaiian Tropic Satin Protection SPF 30. Ide o mlieko na opaľovanie, ktoré chráni pokožku pred škodlivým UVA a UVB žiarením pri opaľovaní a kúpaní a dodáva pokožke potrebnú hydratáciu. Obsahuje vitamíny C a E, ktoré pôsobia antioxidačne a pantenol, ktorý pokožku upokojuje. Dizajn tohto výrobku na mňa pôsobí letne a exoticky a má nezvyčajný objem 180 ml.

Tento výrobok má veľmi ľahkú krémovú konzistenciu, ľahko sa na pokožke roztiera a rýchlo sa do nej vstrebáva bez zanechania bieleho povlaku. Toto opaľovacie mlieko nezanecháva mastný film, krásne hydratuje a spoľahlivo chráni moju pokožku pred spálením. Obsahuje drobné čiastočky, ktoré pokožku krásne  a prirodzene rozžiaria. Pokožka je po jeho použití nielen chránená pred slniečkom, ale je aj krásne jemná a žiaravá a bonusom je jeho krásna tropická vôňa, ktorá vás ihneď prenesie na tropické pláže. Tento výrobok som si veľmi obľúbila, mám už 3 balenie a obľúbili si ho aj všetci v mojom okolí. Dá sa zohnať aj v prevedení SPF 50+ a toto je môj absolútny letný favorit!   


Krém Hawaiian Tropic Aloha Care SPF15

 

Teraz vám ukážem opaľovací produkt, s akým som sa ešte nikdy v živote nestretla a to mám toho v tejto oblasti už celkom dosť poskúšané. Hawaiian Tropic Aloha Care SPF 15 je krém na opaľovanie, ktorý sľubuje ľahkú nemastnú ochranu pred slnečným žiarením a pokožku zanecháva dokonale matnú. Ja viem, kombinácia opaľovacieho výrobku a matnej pokožky k sebe vôbec nejde, ale táto značka to dokázala!

Krém je balený v plastovej tube o objeme 180 ml, pričom balenie je zo 45% recyklovateľné a tento výrobok má aj označenie Reef Friedly, čo znamená, že spĺňa podmienky Havajského zákona a neobsahuje oxybenzon alebo oktinoxát a teda rešpektuje morský ekosystém a koralové útesy. Ide o krém, ktorý má ľahkú nemastnú konzistenciu, nezanecháva biely povlak, je potrebné ho dôkladnejšie zapracovať ako mliečko, ale potom sa do pokožky úplne vstrebe a zanecháva ju naozaj matnú! Ja absolútne netuším, ako to táto značka urobila, ale po aplikácii a vstrebaní tohto produktu je pokožka fakt matná a vy ani nemáte pocit, že ste sa pred chvíľou natierali. Toto je totálny must have pre ľudí, ktorý nemajú radi absolútne nič mastné, hydratačné a chcú byť chránení pred slniečkom pri pocite matnej a suchej pokožky. Ja ho mám v prevedení SPF 15 a takýto nižší faktor používam až ku koncu dovolenky navečer, keď už mám poriadny základ a slniečko už nepraží a i napriek nižšiemu faktoru som sa s ním pri mori nespálila. A o krásnej vôni ani nemusím hovoriť!


Hawaiian Tropic


Tieto dva produkty, to je čisté leto, dokonalá vôňa, super konzistencia, perfektná ochrana pred slniečkom, čo viac si priať!

Hawaiian Tropic After Sun Aloe Vera


O pokožku sa treba starať nielen počas opaľovania, ale aj navečer po celom dni. Počas dňa dostáva na slniečku poriadne zabrať a ak k tomu prirátam čas strávený vo vode, pôsobenie morskej vody, pravidelné aplikovanie opaľovacích výrobkov, za celý deň má toho dosť. A tak večer po sprche siaham po výrobkoch určených po opaľovaní, ktoré jej dodajú potrebnú výživu a regeneráciu. Niekedy to ale na slniečku preženieme a dochádza k jej spáleniu. A práve na tieto situácie som si zaobstarala Hawaiian Tropic After Sun Cool Aloe Gel



Ide o chladivý gél po opaľovaní s aloe vera, ktorý rozpálenej pokožke prináša okamžitú úľavu. Obsahuje exotické rastlinné výťažky a vitamín E, ktoré upokojujú a zjemňujú pokožku a dodávajú jej príjemnú vôňu.

Tento gél má príjemnú vôňu, gélovú až želé konzistenciu (môže pripomínať žabí sliz) a je potrebné pri aplikácii nádobku stlačiť, aby sa vytlačilo požadované množstvo produktu. Má jemne chladivý účinok, čo spálená pokožka okamžite ocení, ľahko sa roztiera, rýchlo sa vstrebáva a zanecháva jemne lepkavú konzistenciu, pokiaľ sa úplne nevstrebe. Pokožke dodáva potrebnú hydratáciu, výživu a úľavu. Ak hľadáte prvú pomoc na spálenú pokožku, tak tento gél je na to ako stvorený.

Značka Hawaiian Tropic ma absolútne prekvapila a uchvátila, rozhodne sa k nej budem opakovane vracať a má tak špecifické produkty, že si vyberie aj ten najnáročnejší užívateľ. Ak sa aj k moru nechystáte, zakúpte a vyskúšajte si tieto produkty aj na kúpalisku a verte tomu, že vďaka ich vôni sa ihneď prenesiete na tropické pláže. Ak by existovala vôňa s touto parfemáciou, okamžite ju kupujem!


Poznáte značku Hawaiian Tropic? Ktorý produkt je váš obľúbený?

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára