streda 28. septembra 2022

Túto bázu musíte rozhodne vyskúšať!


 Odkedy značka Rimmel nie je na Slovensku dostupná vo všetkých bežných drogériách, mám pocit, že trošku upadá do zabudnutia a rozhodne sa jej nevenuje toľko pozornosti, koľko by si zaslúžila.Našťastie nám fungujú eshopy, ktoré značku Rimmel majú stále v ponuke a jej široký sortiment nájdete aj na stránke Elnina.  

Keď som nedávno zháňala novú bázu pod očné tiene, nakoľko ako majiteľka mastných viečok bez tohto produktu nemôžem fungovať, natrafila som na Elnine na Rimmel Magnif’ Eyes Eye Primer. Svoju slávu tento produkt zažil pred pár rokmi a bol veľmi chválený, tak som si povedala, že mu dám šancu. 




Na prvý pohľad veľmi nenápadný produkt v sebe ukrýva doslova poklad! Vzhľadovo sa podobá na klasické korektory, sľubuje zintenzívnenie farby očných tieňov, zamedzenie ich zlievaniu a uľahčenie líčenia. To znie dokonalo!




Báza má objem 6 ml, ale na jedno použitie stačí úplne máličko, takže vydrží fakt dlho. Má klasický skosený penový aplikátor, aký mávajú korektory alebo lesky, takže aplikácia s ním je veľmi jednoduchá a rýchla.



Samotná báza ma telový odtieň, jemne viečko zjednotí a vytvorí ľahkú lepivú vrstvu, na ktorú sa tiene chytajú jedna radosť a je skvelým základom pred líčením. 




S touto bázou nielenže vaše líčenie očí vydrží celý deň, nehrozí žiadne zlievanie tieňov do záhybu, ale jej veľkým plusom je aj zintenzívnenie samotných tieňov. Vyššie na obrázkoch sa vľavo nachádzajú 2 priemerné drogerkové očné tiene a to čo dokáže táto báza môžete vidieť vpravo. Neskutočne dokáže dodať tieňom intenzitu bez ohľadu na to, či sú tmavé alebo bledšie. 


A aby nebolo tej chvály málo, príjemne ma prekvapila aj cena tohto produktu. Za 3 Eurá získate  bázu pod očné tiene, na ktorú sa môžete 100% počas dňa spoľahnúť, tiene na nej držia ako pribité a aj váš najslabší očný tieň získa väčšiu intenzitu. I keď je na trhu kopec báz pod očné tiene a od uvedenia tejto Rimmel krásavice už uplynuly roky, ja osobne ju považujem za najlepšiu bázu v danej cenovej kategórii a podľa mňa prekoná viaceré drogerkové kolegyne. Ak máte mastné viečka a bojujete so zlievaním očných tieňov, tento produkt určite vyskúšajte!


Skúšali ste už túto bázu? Ako ste s ňou spokojní? Ktorá báza pod očné tiene je váš favorit?


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára