štvrtok 10. februára 2022

Valentínske inšpirácie


 

Blíži sa sviatok všetkých zamilovaných Valentín a na internete a v obchodoch na nás vyskakujú valentínske zľavy, srdiečka, bonboniéry a kvety. Či už máte svoju polovičku, ktorá vás obdaruje niečím pekným alebo nie, je to fajn príležitosť ako urobiť radosť aj sebe, veď darčeky pre seba od seba sú vždy zárukou istoty a treba si plniť aj svoje nákupné sny. Dnes vám ukážem zopár tipov, ktoré na Valentína určite potešia a nie vždy musia zruinovať vašu peňaženku.


 

Collistar The Bridge Set

  Sada pre zmyselný vzhľad The Bridge Set od Collistar poteší každú ženu. Obsahuje maskaru pre objem a natočenie rias, kajalovú ceruzku a kozmetickú taštičku, ktorá sa hodí na cestovanie. 

Kneipp For you darčeková sada do kúpeľa

Viete si predstaviť väčšiu romantiku ako napustenú horúcu vaňu s voňavou soľou do kúpeľa, pohár šampanského a príjemnú hudbu v pozadí? Darčeková sada For you od Kneipp vám ponúka až 4 druhy relaxačných solí do kúpeľa, vďaka ktorým si navodíte pravú pohodu a relax.

KORIKA SuperFruits sada pleťových masiek

Máte doma milovníčku pleťových masiek a neviete, čím ju potešiť? Radosť jej určite urobíte sadou pleťových masiek SuperFruits od Korika, ktorá obsahuje až sedem pleťových masiek.
 
Sol de Janeiro Brazilian Bum Bum Jet Set

 Ak by ste si ako chlap chceli pri svojej vyvolenej šplhnúť, značka Sol de Janeiro je tou správnou voľbou a som veľmi rada, že sa dá už zohnať aj u nás. Nezameniteľná krásna letná vôňa v podobe Bum Bum Cream v cestovnej sade vás prinúti spriadať plány na letnú dovolenku, kde ju dokonale využijete.
 
Souletto Lovely Time Orange & Lavender vonná sviečka s karuselom

 
 Tak toto je už vyššia úroveň romantiky. Nič vám doma nevykúzli príjemnú, romantickú atmosféru tak  ako vonná sviečka Souletto Lovely Time Orange & Lavender. Kombinácia levandule a sladkého pomaranča doplnená o kolotoč, na ktorom poletujú srdiečka dokáže z bežného poobedia vykúzliť romantický zážitok.
 
Gucci Flora parfumovaná voda pre ženy

 Vôňa tak krásna, že sa za vami otáčajú, pýtajú čo tak krásne vonia a skladajú vám komplimenty? To je jednoznačne Gucci Flora, pre mňa osobne jedna z naj vôní, ktorá si získala moje srdce.  

L’Oréal Paris Color Riche Love Liberté

Vo valentínskom výbere nemôže rozhodne chýbať červený rúž Color Riche Love Liberté z valentínskej kolekcie od L’Oréal Paris.
 
Ďalšie valentínske tipy nájdete na stránkach Notina a ak by ste boli veľmi nerozhodní, prekvapiť môžete aj darčekovým poukazom.
 
Oslavujete so svojou polovičkou Valentína? Dávate si darčeky alebo je to pre vás všedný deň? Aký darček by vás potešil?
 

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára