pondelok 21. septembra 2020

Skvelá maskara za pár drobných

 

 

Nájsť dobrú maskaru v drogérii nie je našťastie až taký problém. Za veľmi prijateľné ceny sa dajú zohnať maskary, ktoré sa hravo vyrovnajú oveľa drahším a ja som tento rok objavila jednu, ktorá všetky moje očakávania zďaleka prekonala!!! Predstavujem vám môj maskarový objav - essence You Better Work! Volume & Curl.

 


 

Maskara You Better Work! Volume & Curl sľubuje, že vydrží všetko. Je odolná voči vode i poteniu a tak vhodná aj pre tých najväčších športovcov, ktorý si chcú zachovať bezchybný vzhľad za každých okolností. Špeciálna vodoodolná formula zaistí perfektné zvýraznenie, maximálny objem a vytočenie. Nelepí a netvorí hrudky.

 

 

Po dizajnovej stránke je to skôr športový kúsok než elegantný, ale to ma vzhľadom na jej výsledky veľmi netrápi a celkom sa mi to farebné prevedenie aj páči. Maskara má klasický prehnutý kartáčik s kratšími a dlhšími štetinami. Kratšie štetiny sú ďalej od seba a smerom k stredu sa skracujú a naopak dlhšie štetiny sú hustejšie pri sebe a smerom k stredu sa predlžujú. Od tohto kartáčika som veľa nečakala, lebo u mňa najlepšie fungujú kartáčiky v tvare presýpacích hodín, ale to som ešte netušila, čo dokáže tento.

 

 

Moje riasy bez líčenia vyzerajú naozaj nepodarene. Sú nevýrazné, rastú cez seba a oko bez líčenia vyzerá unavene a mdlo.

 


Stačí jedna vrstva tejto maskary a dejú sa divy. Je dokonalo čiernočierna, takže vďaka nej sú riasy krásne výrazné. Konzistenciou je od začiatku dokonalá, ani veľmi tekutá, ani veľmi suchá, od prvého použitia sa s ňou ľahko a rýchlo pracuje. Riasy krásne rozčeše, dodá im objem, predĺži a zvýrazní ich bez toho, aby ich zlepovala či tvorila hrudky. Ak by sa vám zdalo, že zlepuje, tak je to dané mojimi riasymi, čo rastú cez seba, ak má niekto normálne rastúce riasy, musí to vyzerať dokonalo.



A takýto výsledok dosiahnete už v jednej vrstve, čo je podľa mňa super! Počas dňa táto maskara prežije všetko bez toho, aby vám opadávala, robila čmuhy či dráždila oko. Tento rok ma zachránila pri nejednej veselej či smutnej udalosti, kedy slzy tiekli potokom, no ona ma nesklamala a ani sa nehla. Takže určite zvládne aj pot, dážď, vietor, čokoľvek. A i napriek tomu, že tak skvele drží, s dvojfázovým odličovačom ju ľahko a rýchlo odlíčite bez toho, aby ste museli oko nejak extrémnejšie drhnúť.

Ak hľadáte naozaj super vodeodolnú maskaru, na ktorú sa môžete spoľahnúť v akejkoľvek situácii, essence You Better Work! Volume & Curl vás určite nesklame. O maskarách je známe, že sú veľmi individuálnou záležitosťou a nie vždy každá každému sadne, ale pri Essence a ich cenách to za vyskúšanie rozhodne stojí. A aby som nebola iba pozitívna, na záver tu mám pre vás aj jednu negatívnu správu. Vyzerá to tak, že pri jesennom update kolekcie práve línia You Better Work končí a bude nahradená novými kúskami, čo znamená, že aj táto maskara už onedlho nebude dostupná. Ale má to aj dobrú stránku, nakoľko je teraz vo výpredaji v akcii za polovicu a v dmkách ju teraz zoženiete za fantastických 1,59 Eur a to už rozhodne stojí za vyskúšanie!

Poznáte túto maskaru? Ktorá maskara z drogérie je pre vás naj?





 

 

 



6 komentárov:

  1. Opravdu řasy krásně zvýrazní. Asi se po ní podívám.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Je skvelá, určite sa po nej obzri, pre mňa bola veľkým prekvapením :-)

      Odstrániť
  2. Vypadá docela fajn. :) Řasy udělá pěkné.
    Vítejte u Mišky

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. A naživo to vyzerá ešte krajšie, veľmi vydarená maskara :-)

      Odstrániť
  3. Kefka vyzerá fajn, takýto tvar mám rada :) Od Essence mi vyhovovala jedna jediná maskara, ale keď som si ju kúpila znova, tak mi už tak nevyhovovala. A iné riasenky od tejto značky som zatiaľ neskúšala. Z drogérkových riaseniek u mňa vedie Maybelline a Loreal :)
    Nicol z World of Nicol

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aj ja mám veľmi rada maskary od Loreal a najviac ma tento rok prekvapila Bambi, tá je skvelá :-)

      Odstrániť