utorok 21. júla 2020

Rozmaznávajúca telová pena od Nivea aj pre najväčších lenivcov


O svoju pokožku tela sa snažím pravidelne starať, ale sú dni, kedy od únavy padám do postele a posledná vec, na ktorú mám náladu, je práve krémovanie. A pritom obzvlášť teraz v lete si naša pokožka zaslúži zvýšenú pozornosť, lebo časté slnenie či kúpanie jej dávajú zabrať. A tak jedinou cestou, ako sa ku krémovaniu dokopať, je u mňa použitie produktu, ktorý je tak zaujímavý a voňavý, že svoju lenivosť vďaka nemu dokážem prekonať. A takýmto mojím favoritom je už dlhší čas Nivea Rozmaznávajúca telová pena s divokou malinou a vôňou bieleho čaju.


Pena sa nachádza v nádobke pod tlakom o objeme 200 ml. Pred použitím je potrebné ju dobre pretrepať a až následne aplikovať do dlane. 



Tento produkt vytvára naozaj bohatú hustú penu bielej farby, ktorá sa po pokožke ľahko roztiera a ľahko do nej zapracováva. Krémová pena obsahuje bohaté hydratačné zložky a na pokožke sa počas chvíle úplne rozplynie bez toho, aby zanechala mastný film či nepríjemný ulepený pocit. Netreba jej aplikovať veľa, stačí množstvo, ktoré zodpovedá klasickému telovému mlieku a vďaka tomu s ňou zbytočne veľa neplytváte. Kombinácia divoká maliny a bieleho čaju je pre mňa absolútne dokonalá, krásna jemne sladká vôňa, ktorá okamžite okúzli vaše zmysly a pôsobí veľmi príjemne a relaxačne.  


Pokožka je po nakrémovaní nielen krásne prevoňaná, ale aj úžasne hydratovaná. Na povrchu zanecháva vrstvičku, ktorá nie je vyslovene mastná, ale vy cítite, ako je pokožka krásne hydratovaná a vyživená a napnutej pokožke prináša úľavu. Obrovskou výhodou tohto produktu je, že tento pocit hydratácie o chvíľu nezmizne a pokožka ostáva hydratovaná naozaj dlhší čas.

Ak sa jednoducho necítite vo svojej koži a ste lenivý sa niečím natrieť, táto pena od Nivea je fakt skvelá a odvďačí sa vám nielen krásne hydratovanou pokožkou, ale aj jedinečnou vôňou. Jej použitie je rýchle, ľahké, voňavé a účinné. Je to môj veľký obľúbenec a ako milovníčka penových výrobkov si jej používanie maximálne užívam.

Máte radi penové produkty? Skúšali ste už telovú penu od Nivea, aká bola vaša skúsenosť s ňou?

  

2 komentáre:

  1. Tuhle pěnu bych taky ráda vyzkoušela. Určitě krásně voní.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tá vôňa je dokonalá, určite ju vyskúšaj, stojí za to :-)

      Odstrániť