utorok 16. júna 2020

Legendárne laky Essie konečne na Slovensku !!!


Ak by som mala spomenúť jednu značku lakov na nechty, ktorú som vždy chcela vyskúšať a u nás nebola dostupná, rozhodne to bude značka Essie. Essie Cosmetics je jednou z najvýznamnejších spoločností ponúkajúca širokú paletu lakov už viac ako 35 rokov. Módne pokrokové farby od Essie sú vždy chic, elegantné a nezabudnuteľné. Sú inšpirované z ciest v Paríži, Miláne, Londýne a New Yorku. Odtiene lakov sú známe a uznávané po celom svete, majú vysokú odolnosť proti odlupovaniu vďaka jedinečnému zloženiu "chip - resistant", poskytujú bezchybné krytie a sú dlhotrvajúce. Laky od Essie neobsahujú formaldehyd, DBP ani toluén.


Laky od značky Essie som chcela už veľmi dlho vyskúšať a preto ma potešilo, keď sa stali tento rok dostupnými aj u nás. V dmke ich nájdete v stojane v rámci dekoratívky či na eshope a taktiež ich nájdete na Notine. Táto značka ponúka širokú škálu odtieňov od jemných až po výrazné a svoj vysnívaný kúsok si nájde každý. 



Laky majú šikovný široký štetček, ktorý ja osobne mám najradšej a vďaka nemu je lakovanie nechtov rýchle, pohodlné a precízne. Konzistencia je trošku vodovejšia, takže je potrebné štetček zľahka pred aplikáciou otrieť. S týmto lakom sa lakuje jedna báseň, nezanecháva šmuhy, nerobí žmolky, neotláča sa a veľmi rýchlo schne. Zanecháva na nechtoch krásny lesk a nechty vyzerajú ako gélové. Ja vždy nanášam dve vrstvy a tie na plné krytie bohate stačia. Nepoužívam podkladový lak ani topcoat, aby som zistila skutočnú kvalitu laku. S lakmi od Essie mi nechty vydržali v nositeľnom stave viac ako 10 dní a to som ich nešetrila, nakoľko v tomto období si častejšie umývam ruky. 


 Laky od Essie mám v troch odtieňoch a to od veľmi jemného až po naozaj výrazný 😊



Odtieň Ballet Slippers - jemne mliečny bledučkoružový odtieň, nemá plné krytie, skôr pôsobí decentne v štýle francúzskej manikúry. Dočítala som sa, že je to obľúbený odtieň kráľovnej Alžbety II.





Po 10 dňoch od nalakovania, veľmi slušný výkon

Odtieň Eternal Optimist - odtieň staroružovej s kvapkou hnedej, neutrálny nude odtieň na každodenné nosenie s plným krytím v 2 vrstvách. 



Odtieň Really Red - výrazná červená s podtónom do malinovej, krásny letný odtieň, v 2 vrstvách plné krytie.

Značka Essie ma nesklamala, práve naopak, prekonala moje očakávania a jej laky sa zaradili k mojim top lakom na nechty. Krásne držia, neolupujú sa, nepraskajú, držia ako pribité a pohodlne sa odlakovávajú. Ich cena je okolo 10 Eur, čo sa na prvý pohľad môže zdať veľa, ale treba si uvedomiť, že objem týchto lakov je 13,5 ml, čo je pri lakoch naozaj veľa a vzhľadom na ich dobré krytie a kvalitu sa to vo výsledku veľmi oplatí.

Poznáte značku Essie? Ktorý odtieň vás zaujal, poprípade ktorý je váš obľúbený?

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára