utorok 7. januára 2020

Hydratácia priamo z rodiska značky Ziaja


História značky Ziaja sa začala pred viac ako 30 rokmi v mestečku Gdansk a pri tejto príležitosti vytvorili jedinečnú líniu, ktorá bude reprezentovať nielen značku samotnú, ale aj toto krásne mesto (ešte som tam nebola, tak ak máte cestovateľskú skúsenosť, určite mi dajte vedieť 😊). A tak vznikla jedinečná rada Ziaja GdanSkin, ktorá je kombináciou starostlivosti o pleť, morskej sviežosti a elegancie. Výrobky z tohto radu sú určená najmä na starostlivosť o pokožku suchú a dehydrovanú, ale vyhovujú aj mojej zmiešanej pleti. Ja som si pôvodne na testovanie vybrala 3 produkty, ktoré mám doma už naozaj dlho a rada by som vám ich dnes predstavila.

Ziaja GdanSkin - olej  na umývanie tváre s riasami


Oleje na odličovanie pleti mám veľmi rada, nakoľko mokré odličovanie považujem za veľmi rýchle a komfortné a navyše ušetrím na kozmetických tampónikoch a súčasne šetrím prírodu. Už som ich zopár vyskúšala, ale absolútneho favorita som ešte nenašla a tak som hľadala ďalej a dostala sa k tomuto kúsku z línie GdanSkin. Ide o jemný mycí olejček určený na odlíčenie a čistenie pleti. Je založený na zmäkčujúcich látkach schopných odstrániť make-up a nečistoty. Obsahuje riasu Laminaria ochroleuca s upokojujúcim, ochranným a hydratačným účinkom. 



Olej je balený v plastovom balení s pumpičkou o objeme 140 ml. Otočením pumpičky viete produkt  uzavrieť, takže sa nemusíte báť, že by vám vytiekol. Pumpička funguje ako má, nikde pri používaní nepreteká a ľahko sa stláča.


Samotný olej je veľmi tekutej až vodovej konzistencie s jemne mastným filmom, je priehľadný, neobsahuje vodu a je bez parfemácie. Práve vôňa tohto radu je to, čo ma na výrobkoch lákalo najviac. Po vyskúšaní radu Acai Berry som si myslela, že nič voňavejšie u Ziaja nemôže existovať, ale GdanSkin ma presvedčil o opaku. Vôňa tohto radu je priam božská, takže keď som zistila, že olej je bez parfemácia, bola som trošku sklamaná. Na druhú stranu ale chápem rozhodnutie výrobcu, v dnešnej dobe a najmä u pleti suchej a citlivej je parfemácia nežiaduca, takže v konečnom dôsledku toto rozhodnutie považujem za správne a vďaka tomu bude výrobok vyhovovať úplne každému.



Olej sa aplikuje na navlhčené ruky, mne stačia 2 pumpičky, ktoré následne rozotieram na tvár a potom dôkladne oplachujem teplou vodou. Dávajte si pri aplikácii pozor, aby sa vám nedostal do očí, lebo to poriadne štípe!!! Olej na pleti nepení, v spojení s vodou sa mení na jemnú bielu emulziu, ktorá líčenie krásne rozpúšťa a pri zmývaní vidíte, ako vám pekne make-up po celom dni zmýva. Odličuje veľmi dobre a dokázal dokonca odlíčiť aj matný rúž, ktorý na perách zanecháva jemný stain. Po vyčistení je pleť na dotyk jemná, čistá a čo na ňom veľmi oceňujem, nezanecháva na nej mastný film, pôsobí najmä na povrchu pri odlíčení a jemne ju zhydratuje. 

Ak hľadáte výrobok na mokré odličovanie a nevadí vám tekutejšia a jemne mastná konzistencia, tento výrobok určite vyskúšajte. Odličuje skvele, nezanecháva mastný povlak na pleti a ak by bol vhodný aj na oči, bol by to rozhodne môj objav roka. Takto ho stále musím dopĺňať ešte dvojfázovým odličovačom a snáď raz objavím aj odličovací olej, ktorý mi dokonale odlíči komplet celý make-up. Ak máte nejaký osobný tip, určite mi dajte vedieť v komentoch.

Ziaja GdanSkin - hydratačný parfumovaný sprej na tvár a telo


Ďalším testovaným kúskom, pri ktorom si už naplno vychutnávam vôňu radu GdanSkin, je hydratačný parfumovaný sprej, ktorý sa označuje tiež ako hmla, mlhovina alebo mist. Tento hydratačný sprej v sebe spája starostlivosť, sviežosť a eleganciu. Je založený na hydratačnom účinku slamienky pobrežnej a jablčníka obyčajného a biofermentov zinku, kremíka, horčíka, medi a železa. 


Produkt sa nachádza v plastovom  balení s rozprašovačom o objeme 200 ml. Má nádhernú vôňu, ktorá je inšpirovaná morskou prírodou a vegetáciou skalnatého pobrežia a ja sa vždy pri jeho použití na chvíľu ocitám niekde pri mori zaliata slnkom s morským vánkom vo vlasoch. Ach jaj, už aby som bola niekde v teple 😊 Rozprašovač je šikovný a pokiaľ ho aplikujete v primeranej vzdialenosti, robí príjemný jemný rozprach.

Sprej je určený na pokožku tváre i celého tela najmä po cvičení, na cestách a hlavne počas letných dní počas opaľovania i po opaľovaní. Osviežujúce osvieženie dosiahnete, ak ho dáte na chvíľu do chladničky a poskytne vám naozaj jemnú osviežujúcu spŕšku. Mne vyhovuje ale aj v zime, pokiaľ sa nelíčim a mrazom vyštípaná pleť dostáva zabrať a vytvárajú sa suché miesta, rada po ňom siahnem. Sprej dodáva pleti hydratáciu a tonizuje vrchnú vrstvu pokožky, príjemne osviežuje a dodáva pletí energiu.

Nie je to produkt, bez ktorého si  život a každodennú pleťovú rutinu neviem predstaviť, ale je príjemné ho mať doma a v prípade potreby, či keď sa chcem rozmaznávať, rada po ňom siaham. A tá vôňa, tá priam kričí vezmi si ma 😊

Ziaja GdanSkin - olejový telový peeling s drvenými mušľami

 


Ak by som mala spomenúť iba jeden produkt, ktorý má Ziaja vymykaný do dokonalosti a nikdy nedokáže sklamať, tak sú to ich peelingy. V prípade GdanSkin ide o peeling v podobe hustej olejovej pasty, ktorá obsahuje prírodné drvené mušle sv. Jakuba. Je založený opäť na hydratačnom účinku slamienky pobrežnej, jablčníka obyčajného a biofermentov zinku, kremíka, horčíka, medi a železa. Vôňa je rovnako ako pri spreji inšpirovaná morskou prírodou a vegetáciou skalnatého pobrežia, takže je jasné, že si ma hneď získal. 


Peeling je balený v plastovej nádobe o objeme 300 ml. Skutočne je v podobe hustej olejovej pasty, v ktorej voľným okom vidíte drobné drvené kúsky mušlí sv. Jakuba. Okrem nich exfoliáciu zabezpečuje aj prírodný cukor a kryštály soli. 


Peeling sa nanáša na navlhčenú pokožku, masíruje sa na nej krúživými pohybmi a následne oplachuje teplou vodou. Prítomné exfoliačné zložky pokožku krásne vyhladia a zbavia ju odumretých buniek. Samotný peeling je veľmi príjemný, vďaka olejovej zložke krásne po pokožke kĺže a dodáva jej hydratáciu, len prítomné čiastočky nie sú podľa mňa úplne jemné, za mňa rozhodne patria k tým stredne drsným, takže po peelingu nesiaham každý deň, ale doprajem si ho 1-2x týždenne. Po opláchnutí zostáva na pokožke jemný film, vďaka čomu nemám potrebu siahať po telových mliekach a užívam si jeho dokonalú vôňu.

S olejovými výrobkami je ale spojené jedno riziko a to kĺžúca sa vaňa alebo sprchový kút, tak si pri aplikácii dávajte pozor 😊 Peeling je ale skvelý, pre mňa predstavuje dokonalé domáce spa a pokožku krásne premasťuje, zmäkčuje a dodáva jej pružnosť, takže je skvelým spoločníkom v starostlivosti o pokožku.



A keďže Ziaja minulý rok oslávil okrúhlu 30, zaslali mi balíček s výrobkami GdanSkin, čo ma nesmierne potešilo. Čo môžem k nim dodať? Príjemný kúpeľový a sprchovací gél s glycerínom perfektne dopĺňa telový balzam, ktorý má praktickú pumpičku a intenzívne a dlhodobo zvlhčuje pokožku. Ich vôňu vám nemusím pripomínať, jednoducho je skvelá.

A na záver mám ešte jednu dobrú správu, v polovici decembra Ziaja otvorila novú predajňu v Obchodnom dome na Kamennom námestí v Bratislave, takže ak ste zvedaví, aká je tá úžasná vôňa GdanSkin, rozhodne ju bežte omrknúť do ktorejkoľvek Ziaja predajne 😊

Poznáte rad Ziaja GdanSkin? Čo hovoríte na tú vôňu? Ktorý produkt z tohto radu je váš obľúbený?

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára