štvrtok 1. augusta 2019

Doprajte svojej pleti detox s novou líniou Astrid Citylife Detox


Už pred pár mesiacmi prišla značka Astrid na trh s novým radom výrobkov s názvom Astrid Citylife Detox. Každý z nás vie, že život v meste je hektický, rýchly a náročný a stres, znečistené životné prostredie, nedostatok spánku majú negatívny vplyv aj na našu pleť a preto značka Astrid vytvorila tento rad výrobkov, ktoré majú za úlohu pomáhať pleti namáhanej nástrahami života v meste tým, že ju pomáhajú detoxikovať a chránia ju pred vonkajšími vplyvmi a slnečným žiarením. Pre celý rad je typické svieže zelené sfarbenie ich obalov a prítomnosť aktívneho uhlia v ich obsahu. Ja som na testovanie obdržala celý balíček s týmito novinkami, poriadne som ich otestovala a dnes by som vám ich chcela predstaviť.

Astrid Citylife Detox - Hydratačný rozjasňujúci denný krém 

 


Astrid Citylife Detox Hydratačný rozjasňujúci denný krém má za úlohu pleť hydratovať, rozjasňovať, chrániť pred vonkajšími vplyvmi a vďaka inovatívnej slnečnej technológii s OF 10 poskytuje pleti ochranu pred škodlivými vplyvmi UV a infračerveného žiarenia. Tento krém je obohatený o aktívne uhlie, ktoré pôsobí ako magnet na nečistoty a obsahuje aj d-tox peptid, inovatívnu účinnú látku, ktorá dodáva pleti energiu.



Na krabičke nájdete všetky potrebné info o produkte a samotný krémik sa nachádza v sklenom balení o objeme 50 ml. Aby bol krémik dostatočne chránený pred prvým použitím, na povrchu výrobkov od značky Astrid nájdete vždy ochrannú fóliu. 



Krémik má bielu farbu, nádhernú sviežu vôňu, ktorá mi pri jeho aplikácii ráno dodáva energiu a ihneď ma preberie. Má ľahšiu gélovokrémovú konzistenciu, ľahko sa na pleť aplikuje a príjemne sa zapracováva. Neni zbytočne hutný ani mastný, krásne sa vstrebáva, nevytvára žmolky a pleť krásne rozjasní a hydratuje.


U mňa sa stal súčasťou mojej každodennej rannej rutiny. Pleť si opláchnem, prípadné nečistoty odstránim pleťovou vodou a následne nanášam tento denný krémik. Nielenže pleť hydratuje a rozjasní, ale je aj skvelým podkladom pod make up. Stačí mu dať chvíľku, kým sa do pleti vstrebe a make -up sa následne na pleť oveľa lepšie nanáša. Počas dňa moju zmiešanú pleť s výrazne mastnou T-zónou zbytočne nezaťažuje, nezmasťuje a vďaka prítomnému OF 10 je aj chránená pred slnečným žiarením.

Ja som s krémikom veľmi spokojná, pre môj typ pleti je ako stvorený a rada ho používam aj v dni, kedy sa nelíčim, lebo pleti dodáva prirodzené rozjasnenie a energiu. Navyše obsahuje aj látky, ktoré podporujú produkciu kolagénu pre pevnejšiu a zdravo vyzerajúcu pleť.

Astrid Citylife Detox Micelárna voda 3 v 1

 


Od rannej starostlivosti o pleť by som prešla rovno k tej večernej, ktorú začínam s Astrid Citylife Detox micelárnou vodou 3 v 1. Táto micelárka je určená pre normálnu až mastnú pleť, čo moja rozhodne je. Obsahuje aktívne uhlie, ktoré pomáha hĺbkovo čistiť, detoxikovať a omladzovať pleť. Účinne odstraňuje nečistoty a make-up (vrátane vode odolného) z celej tváre (tváre, očí a pier) bez podráždenia či dehydratovania pleti a reguluje tvorbu kožného mazu. Zloženie obohatené o hydratačný komplex HYDRO ACTIVE pomáha v pleti udržať prirodzenú úroveň hydratácie a zanecháva ju dokonale čistú, sviežu a žiarivú. 


Micelárka sa nachádza v priehľadnom plastovom balení o objeme 400 ml, takže presne vidíte, ako sa vám míňa. Má klasické vyklápacie viečko a fajn otvor na aplikáciu produktu, takže zbytočne ním neplytváte. Aplikujem ju klasicky na vatový tampónik a jemnými pohybmi odličujem pleť.


Použitie micelárky je u mňa prvým krokom v mojej večernej rutiny, vďaka ktorému z pleti odstránim základnú vrstvu líčidiel a nečistôt, ktoré sa na pleť počas dňa nachytali. Snažím sa pleť pretrieť viackrát, aby som toho odlíčila čo najviac. Táto micelárka opäť príjemne sviežo vonia a to odličovanie s ňou je veľmi príjemné. Jej výhodou je, že v očiach neštípe, takže kľudne sa dá použiť aj na oči či pery. Avšak v prípade tekutých matných rúžov, či extra držiacich vodeodolných líčidiel, ktoré držia ako pribité, je prikrátka. Na pleti zanecháva jemný film, trošku lepivý, čo je však pre všetky drogerkové micelárky typické a aj keď sa na obale uvádza, že nie je potrebné pleť po jej použití oplachovať, ja to pri micelárke robím vždy a tým sa v podstate zbavím aj tohto lepivého pocitu. Následne pleť dočisťujem pleťovou vodou a vidím, že micelárka celkom obstojne pleť vyčistila a zostalo iba minimum nečistôt na pleti.

Tvrdenie, že by regulovala tvorbu kožného mazu, nemôžem až tak potvrdiť, ale je to dané tým, že ja mám extra mastnú T-zónu a teraz v lete sa mi pleť extra mastí, ale inak je táto micelárka fajn a hrdo môže konkurovať ostatným v drogérii. 

Astrid Citylife Detox Obnovujúci rozjasňujúci nočný krém

 


Po dôkladnom vyčistení pleti prichádza na rad Astrid Citylife Detox Obnovujúci rozjasňujúci nočný krém. Je potrebné sa o pleť starať nielen počas dňa, ale aj v noci a práve pomocníkom, ktorý pomáha detoxikovať a regenerovať pleť počas spánku pre jej mladistvý, žiarivý a zdravo vyzerajúci vzhľad, je tento nočný krémik. Okrem aktívneho uhlia a d-tox peptidu, ktorý obsahoval aj denný krém, tento nočný obsahuje aj AHA ovocné kyseliny, ktoré pomáhajú odstraňovať odumreté kožné bunky a podporujú prirodzený proces obnovy kožných buniek pre rozjasnený vzhľad pleti.



Dizajnovo sú si s denným krémikom veľmi podobné, majú rovnaký objem, líšia sa iba vrchným sfarbením na krabičke a drobným označením na samotnom sklenom obale. Musím sa priznať, že nie je problém si ich zameniť, preto vždy skontrolujem, či som siahla po tom správnom. Mne by sa páčilo, keby mali nejaké rozlišujúce označenie aj na vrchu viečka, kľudne v podobe nejakej nálepky.


Nočný krémik je opäť bielej farby, ľahkej gélovokrémovej konzistencie, na pleť sa ľahko aplikuje a relatívne rýchlo sa vstrebáva. Mojej pleti opäť skvele sadol a ráno vyzerá oveľa odpočinutejšie a sviežejšie. 

Musím sa priznať, že večer bývam po celom dni unavená a niekedy aj lenivá, takže sa mi občas stane, že sa mi nechce aplikovať nočný krém a som rada, keď sa odlíčim a idem spať. Odkedy mám ale tento nočný krémik doma, doslova sa na jeho použitie teším a nemám problém sa prekonať a o pleť sa poriadne postarať. Ono sa to nezdá, ale ten rozdiel, keď sa o pleť poriadne staráte a dodáte jej všetko, čo potrebuje, je naozaj viditeľný.

Astrid Citylife Detox Hĺbkovo čistiaca zlupovacia pleťová maska 

 


Nakoľko moja pleť trpí na čierne body a rozšírené póry, všetky zlupovacie masky majú u mňa dvere otvorené 😊 Veľmi ma preto potešilo, keď som medzi novinkami od značky Astrid objavila aj Astrid Citylife Detox Hĺbkovo čistiacu zlupovaciu pleťovú masku. Táto maska s aktívnym uhlím dokonale čistí, detoxikuje a matuje pleť. Pomáha odstraňovať čierne bodky, prebytočný kožný maz a odumreté kožné bunky. Uvoľňuje upchaté póry a redukuje ich viditeľnosť. Rozjasňuje pleť a zanecháva ju jemnú a hladkú. 



Maska sa skladá z dvoch častí s objemom 2x8 ml na dve použitia. Odporúča sa naniesť rovnomernú vrstvu na vyčistenú a suchú pleť a pozor, vynechajte oblasť okolo očí, obočia, pier a vlasovej línie. Nechajte pôsobiť 20 minút alebo do úplného zaschnutia. Potom opatrne zlúpnite a prípadné zvyšky opláchnite vlažnou vodou. Odporúča sa používať 1-2x týždenne.


Už som vyskúšala viacero čiernych zlupovacích masiek, od tých jemnejších, pri ktorých som výsledok ani nezaznamenala, po tie účinnejšie, kde to zlupovanie bolo cítiť, ale výsledok sa dostavil. Nemôžem ale povedať, že by niektorá z nich bola extra brutálna a urobila mi komplet depiláciu pleti, to zas nie. 

Nová maska od Astrid má klasické čierne sfarbenie a vzhľadom na jej lepkavú konzistenciu sa mi najlepšie nanáša prstami. Ja tento typ masiek nanášam iba na problematickú T-zónu, takže jedna časť tejto masky mi vystačí na 2 použitia. Po aplikácii je na pleti trošičku chladivá, čo je v tomto horúcom období veľmi vítané. Nechám ju na pleti až do úplneho zaschnutia a začínam zlupovať. Musím uznať, že sa dá krásne zlúpnuť v celosti, netrhá sa a ani mi extra nedepiluje pleť. V porovnaní s inými maskami tohto druhu je jej použitie príjemné.

A aký je výsledok?


Rozhodne nejaké tie čierne bodky či šupinky zo suchých miest vytiahla, ale že by ste sa zbavili čiernych bodiek jedným použitím, to rozhodne nie. Pleť ostáva po použití pekne zmatnená, jemná, hladká a čiastočne prečistená. Na povrchové prečistenie je fajn, ale ak by ste túžili po hĺbkovom a okamžitom zbavení sa bodiek, tak na to je prikrátka.

Ak máte radi zlupovacie masky a stačí vám iba povrchové prečistenie pleti a odstránenie zopár čiernych bodiek, pričom pleť nebude podráždená a vydepilovaná, tak túto masku vám odporúčam. Rozhodne patrí k tým lepším, čo v drogérii zoženiete a ak ju budete používať lokálne ako ja, vystačí vám aj na 4 použitia.


Rad Astrid Citylife Detox u mňa rozhodne obstál, výrobky sú vhodné aj do teplých slnečných dní, ktoré teraz prevládajú a pleť je po ich použití chránená, hydratovaná a rozjasnená, tak čo viac si priať 😊 Možno by som ešte uvítala z tohoto radu očný krém, aby bola starostlivosť o pleť komplet od jednej značky, ale inak samotným výrobkom nemám  čo vytknúť.

Skúšali ste už výrobky z tohto radu? Aká je vaša skúsenosť so značkou Astrid?



Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára