streda 22. mája 2019

Voňavý vánok na nožky i do topánok


Určite poznáte okamihy, keď si po celom dni v práci (pokiaľ máte uzavretú pracovnú obuv) alebo po celodennom výlete počas teplých dní vyzujete topánky a ten závan nie je dvakrát vábny. Hold, nôžky v uzavretej obuvy nie sú dvakrát nadšené a poteniu nôh tiež len tak nezabránime a preto je fajn mať po ruke pomocníka, ktorý nám v tieto okamihy dokáže pomôcť.



A týmto pomocníkom je Balea Feel Well deo sprej na nohy a do topánok. Už to zelené balenie pôsobí na mňa jarno-letne a keď prihliadnem na to, že obsahuje kombináciu oleja z mäty a extrakt zo zeleného čaju, tak ide o prudko sviežu záležitosť. Ide o klasický deo sprej v nádobke pod tlakom o objeme 150 ml, len ho používate na nohy a do topánok. Je bez obsahu hliníka.


Má to klasický rozprašovač a tento výrobok sa odporúča nastriekať na nohy alebo do topánok vo vzdialenosti cca 20 cm. Má naozaj výraznú sviežu vôňu, ktorá prevonia nielen nohy alebo topánky, ale aj priestor, kde si ho aplikujete. Pokiaľ ho aplikujem priamo na nohy, tak na začiatku mám jemne chladivý pocit, čo počas teplých dní je veľmi vítané. Do topánok ho používam v dni kedy viem, že budem v uzavretej obuvy tráviť dlhý čas a vďaka jeho aplikácii pred obutím sú následky po vyzutí oveľa miernejšie 😄 Tým chcem povedať, že keď sa vyzujem po celom dni, tak nohy nie su tak upachtené a "voňavé", ako keď ho nepoužijem. Následne po celom dni ešte topánky prestriekam na elimináciu zápachu a je to.


Za mňa je to fajn kúsok, po ktorom rada siaham a vďaka nemu sa moje nôžky cítia sviežo a voňavo. Mal by sa ešte dať zohnať v dmke a ak ho nenájdete konkrétne v tomto prevedení, tak značka Balea má v ponuke podobné produkty. Okrem toho rad Balea Feel Well obsahuje ešte masku na nohy, maslo na nohy, soľ do kúpeľa, krémové mlieko na nohy a po novom aj ponožky proti zhrubnutej koži a chladivý sprej na nohy a chodidlá. 

Aké používate výrobky na nohy? Máte nejaký obľúbený deo sprej na nohy?

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára