nedeľa 25. marca 2018

Nadupané marcové novinky z dmky



Marec privial do predajní dm drogeriemarkt Slovensko naozaj nový vietor, pretože toľko noviniek, koľko sa mi tam podarilo objaviť, tak to sa len tak nevidí! Ak máte radi články zamerané na novinky, tak sa môžete tešiť, lebo tento bude extra dlhý a extra výživný 😊





Netradične začínam vo vani, ale tieto kúsky sa nedali prehliadnuť. Ide o nové bomby do kúpeľa od značky Balea, ktoré sa podľa mňa inšpirovali Lushom, len sú o niečo lacnejšie. Pri tom srdiečku som zaváhala a teraz ma to trochu mrzí, nabudúce si ho určite vezmem. 





V poslednej dobe to v oddelení so sprcháčmi začínala byť nuda, no tento mesiac to zmenil. Značka Fa prišla s úžasnými tropickými vôňami, teší ma rozrastanie rodinky od značky treaclemoon, na ktorú som vždy pokukovala iba v Rakúsku a už si ju môžeme nejaký čas užívať aj u nás. Ani Balea sa nenechala zahanbiť a novinkou v ponuke je nový píling v limitovanej edícii s vôňou jarných kvetov a taktiež sprcháč v kombinácii maliny a liči. A ako sprchovacie novinky sú tu kúsky aj od značky Mineral Beauty System a Kallos





Značka Fa k ich sprchovacím tropickým kúskom ponúka aj antiperspiranty a novinkou v ponuke je aj značka Hidro Fugal a jej výrobky proti poteniu. Ak máte s ňou nejakú skúsenosť, určite mi v komentoch dajte vedieť. Rodinka Rexona Maximum Protection sa rozrástla o dva nové kúsky v prevedení roll on a vedľa nich tróni veľmi zaujímavý kúsok od Dove. A krásne voňajúce zimné limitky od Balea nájdete aj v deodorantovom prevedení. 



Veľmi sa mi páči nový wellness stojan, kde môžete nájsť množstvo zaujímavých kúskov a krásne darčekové balenia.



Absolútnou novinkou a veľkým lákadlom sú pre mňa nové telové peny od Nivea v klasickom prevedení a v kombinácii uhorka a čaj matcha a kombinácii divá malina a biely čaj a pozor, sú to limitky! A nové je aj Nivea osviežujúce telové mlieko na nohy určené pre normálnu pokožku. Mali ste už telové mlieko v sáčku? Aj takúto novinku vám ponúka značka Balea v limitovanej edícii.



Samostatnou kategóriou sú naše nohy a tým dokážeme dodať úľavu a sviežosť s výrobkami od Balea. A čo ma osobne veľmi prekvapilo, tak táto značka má v ponuke aj výrobky do sauny. 





Značka alverde má v ponuke krásny jarný setík s krémami na ruky. Aj Nivea ponúka krémiky na ruky a teraz som prišla na to, že som ešte od tejto značky ešte žiaden neskúšala, tak by som to mala zmeniť. Od treaclemoon sú v ponuke aj krémiky na ruky a telové mlieka a Balea sa rozrástla o nový gélik na ruky.





Ak máte radi odličovacie obrúsky, tak Balea má v ponuke nový typy, Nivea čiernu micelárku a Garnier priniesol prevedenie ich micelárnych vôd v malom 100 ml cestovnom balení.



Ak si potrpíte na svoje obočie, Balea má v ponuke špeciálnu starostlivosť práve o obočie a predpokladám, že na žiadosť zákazníkov sa opäť vrátili aj  makrónkové balzamy na pery 😊


Ak si v rámci starostlivosti o pleť potrpíte na špeci kúsky, v ponuke dmky je aj značka Doliva, AlmaK či HC.





Teší ma, že vám môžem medzi prvými predstaviť novú privátnu značku dmky určenú na vlasy LANGHAARMÄDCHEN. Jednotlivé výrobky postupne nájdete vo všetkých dmkách, v tej mojej mali zatiaľ iba Angel Blond kondicionér. Značka Balea má vo svojej ponuke viacero suchých šampónov a ja vám na blogu časom predstavím práve kokosový. Schauma má už nejaký ten piatok nové výrobky na vlasy z línie Nature Moments a mne učaroval kokosový. Asi ma začína chytať kokosová mánia, už by to chcelo leto 😊 A v oddelení s výrobkami na vlasy som objavila aj rôzne rady výrobkov Freshlight s takouto rozkošnou detskou potlačou. 




Veľmi ma zaujal kútik s farbami Colorista, na letný festival si to viem živo predstaviť, bolo by to super spestrenie 😊Privátna značka dmky réell'e  má v ponuke naozaj veľmi široký sortiment farieb na vlasy a nesmiem zabudnúť spomenúť značku ebelin, ktorá ponúka aj rôzne nátačky, nožnice a kefy na vlasy. 

A nezabudnite, že do konca mesiaca si môžete uplatniť za 75 bodov -25% na vlasovú kozmetiku, vrátane vlasových a stylingových doplnkov ako sú kefy, sponky.






Rozhodne nemôžem obísť ani dekoratívku. Značka L'Oréal má vo svojej ponuke nové rúže Balmain Color Riche, rôzne farebné podkladové bázy a tiež pomádu na obočie. U značky Maybelline tróni maskara Total Temptatio, kontúrovacia tyčinka a ceruzka na obočie a trend IT UP má hneď dve limitky. Kým Shine Like The Stars je farebná a trblietavá, tak Evernudes je zase v nude tónoch.



V stojane alverde sa to červenalo a množstvo vecí bolo za super cenu. A vedeli ste, že aj alverde má pomádu na obočie?





Pre milovníkov mierne infantilných kúskov sú v ponuke nielen rozkošné WC papiere s potlačou, ale aj kuchynské utierky. Objavila som aj takéto rozkošné papierové obrúsky v krásnych krabičkách a nesmiem zabudnúť spomenúť nové pracie kapsule od Denkmit. Ak ste milovníkom voňavých sviečok, tak pri značke Profissimo si prídete na svoje, tie kombinácie vôní sú neskutočné!



Novou privátnou značkou dmky je aj Stella Jones, ktorá ponúka legíny a rôzne druhy pančusiek a ponožiek.




V týchto chladných dňoch je pre mňa čaj neoddeliteľnou súčasťou, lebo ma dokáže poriadne zahriať. Nové čaje nájdete u značky Das gesunde PLUS aj dmBio. Ponuka je široká a jedna príchuť lepšia než druhá. A dmBio má v ponuke aj kokosovú vodu, už ste ju skúšali?




Zastavila som sa aj v pánskom oddelení a to som teda čumela, čo všetko som tam objavila! Dermacol má nové pánske deodoranty a L'Oréal širokú škálu nových pánskych antiperspirantov. Ak máte doma milovníka prírodnejších kúskov, tak alverde má pre pánov sprchové gély, ktoré sú určené na telo, tvár i vlasy. A totálnou peckou, ktorá zatiaľ nebola nejak extrémne medializovaná, je Dove sprchová pena pre pánov. Myslím, že je to prvá sprchová pena určená vyložene pre pánov.



O pár dní tu máme Veľkú noc, takže nesmú chýbať ani veľkonočné ozdoby a niečo dobré do bruška od dmBio




A samozrejme, že som neodišla naprázdno. Odličovacie tampóniky od ebelin patria medzi mojich veľkých obľúbencov, tak bolo treba doplniť zásoby. Od Dove zbožňujem hruškový rad a tentoraz som si vybrala deodorant s rozprašovačom. Už dlhšie som na wishliste mala alverde ružovú vodu a Balea odličovací olej, takže ihneď putovali do nákupného košíka. Nový čaj od dmBio ma zaujal svojím prevedením a tiež kombináciou príchutí a chlebík som už kedysi mala a opäť som naň dostala chuť. Na WC bolo potrebné doplniť aj zásoby od Denkmit a špáratká od Profissimo som zobrala na vyskúšanie.

A nezabudnite, že do 27.04.2018 si za 20 bodov na karte môžete zobrať veľkú permanentnú tašku podľa vlastného výberu. Ja mám doma týchto tašiek niekoľko, zásobujem nimi aj členov rodiny a sú perfektné na nakupovanie, v každom aute máme minimálne jednu 😊

Snáď ste to zvládli a dostali sa až na koniec článku. Dneska je extra dlhý, ale zato nabití zaujímavými novinkami, ktoré som si rozhodne nemohla nechať iba pre seba. Budem veľmi rada ak mi do komentov napíšete, čo vás z noviniek najviac zaujalo, poprípade máte už doma.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára