utorok 7. novembra 2017

Delfy Cosmetics Extra Volume Mascara


O značke Delfy Cosmetics som sa už zmienila v súvislosti s ich úžasnými Melange mramorovými rúžmi a dneska sa povenujem ich maskare. V ponuke má táto značka dve maskary a to Delfy Extra Volume Mascara a Delfy INFINITE LASHES WF MASCARA, ktorá je vodeodolná. Ja som na testovanie obdržala Extra Volume Mascara a o tej bude dneska reč 😊

Delfy Cosmetics Extra Volume Mascara



Delfy Cosmetics Extra Volume Mascara má označenie aj ako 3D ultra objemová maskara. Má 12 ml a krajinou pôvodu by malo byť Francúzsko. Vďaka unikátnemu aplikátoru sľubuje vytvorenie nadpozemských krásnych rias s 3D objemom, predĺži i ultra krátke a slabé riasy.


Extra Volume Mascara je balená v krásnej papierovej krabičke, na ktorej dominuje čierna farba s bielym písmom a rozkošný motýlik. Po jej otvorení na vás vykukne samotná maskara v luxusne vyzerajúcom striebornom obale s čiernym popisom a samotným logom značky. Podľa mňa to vyzerá veľmi pekne a luxusne.


Maskara má jemnú, takmer nevýraznú parfemáciu. Jej kartáčik sa skladá z množstva prírodných štetiniek, pričom smerom dopredu sa zužuje a štetinky sa skracujú. Maskara je naozaj čiernočierna a obsahuje akoby drobné vlákna. Náplň je od začiatku v super stave, nie je ani veľmi mokrá ani suchá. Jedine na začiatku naberá viac produktu, ktorý sa na kartáčik obaľuje, tak je potrebné ho riadne obtrieť pred aplikáciou, inak by riasy zlepovala.



Na riasy sa ľahko aplikuje, pekne k nim priľne a relatívne rýchlo zasychá. Počas dňa sa neotláča, neopadáva, nerozmazáva sa. Zvláda dážď i slzy, takže sa na ňu môžete spoľahnúť pri akejkoľvek poveternostnej situácii či emotívnych okamihoch a pritom nie je vodeodolná 😊

Určite ste ale zvedaví na jej efekt. Musím uznať, že tak krásne dlhé a husté riasy som už dlho nemala a to už v jednej vrstve. Každým ťahom na nich vidím, ako vďaka čiernej farbe získavajú riasy na intenzite, objeme a dĺžke. Už dlho som nemala také mrkačky na očiach ako s touto maskarou.




Naozaj, iba jedna vrstva Delfy Cosmetics Extra Volume Mascara vám dokáže vyčariť takéto nádherné riasy a to vám poviem, že na živo to vyzerá oveľa lepšie.


Ak táto riasenka tvrdí, že robí nadpozemsky krásne riasy a predĺži i ultra krátke a slabé riasy, tak jej to verím. Je naozaj super a viem, že sa počas dňa na ňu môžem spoľahnúť a večer vyzerá rovnako ako ráno po nalíčení. Jej odličovanie je v pohode, len sa pri odličovaní trošku drolí a vytvára drobné čierne čiastočky, čo ale pripisujem drobným vláknam, ktoré obsahuje.

Ak vás Delfy Cosmetics Extra Volume Mascara zaujala, zoženiete ju na stránkach Delfy Cosmetics za 18 Eur. Nie je to vôbec málo a stala sa okamžite najdrahšou maskarou v mojej zbierke, ale fakt je skvelá. Neviem ju porovnať s inými high end značkami v oblasti maskár, ale za mňa je táto dokonalá a mne maximálne vyhovuje.

Aká je vaša top maskara? 

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára