piatok 3. novembra 2017

Balea Handschaum Raspberry Party


Moja láska a závislosť na penových výrobkoch je vám už určite známa a preto vás ani neprekvapí, že do mojej rodinky penových výrobkov pristála aj Balea pena na ruky Raspberry Party. No čo vám poviem, maliny sú pre mňa tento rok top a to aj v jeseni 😏 

Keď som na nemeckých stránkach videla pred pár mesiacmi, že Balea chystá tieto peny na ruky, strašne som sa na ne tešila. Síce som mala dilemu, ktorú z dvoch ponúkaných vôní si vybrať, no nakoniec to vyhrali maliny. 

  
Čo musím ako prvé zmieniť, je neskutočne rozkošné balenie. To je niečo tak krásne, že aj keby to bol produkt na prd, aj tak to chcete. Jednoducho, Balea má ten dizajn namakaný na jednotku!

Pena na ruky sa nachádza v nádobke pod tlakom o objeme 100 ml. Pred použitím je potrebné výrobok dobre potriasť a počas aplikovania držať priamo.


Po stlačení vychádza z produktu jemná vzdušná pena bielej farby so sladkou vôňou malín, jemne máznutá ľahkým chemickým podtónom, ale nie je to nič strašné. Extra jemné penové zloženie obsahuje Aloe vera a dodáva príjemný pocit na pokožke.   



Pena je na dotyk veľmi jemná, vláčna a následným jej zapracovaním do pokožky rúk sa mení na jemnú emulziu, ktorá sa po chvílke do rúk vstrebe bez zanechania pocitu lepkavosti či mastnoty. Ruky sú krásne prevoňané, vláčne, hebké, síce nie extra vyživené, ale ani ich pena nevysúša či nerobí inú šarapatu. Je to ten typ výrobku, ktorý na ruky nanesiete, necháte chvíľu vstrebať a následne môžete pokračovať v práci, ktorú máte aktuálne rozrobenú a máte istotu, že si nič nezamastíte.


Na extra suché ruky tento výrobok určite nebude, pokiaľ však pokožka vašich rúk je normálna a hľadáte výrobok, ktorý urobí vaše ruky vláčne a voňavé, bude vám stačiť. Navyše to jeho rozkošné balenie je na zožranie 😊 Balea malinovú penu na ruky zoženiete v predajniach dm drogeriemarkt Slovensko za cenu okolo 1,50 Eur a ak by vám maliny nevyhovovali, dá sa zohnať aj v mandľovom prevedení s označením Cake Pop.

Aj vy ste podľahli čaru penových výrobkov? Ktorý je váš top?

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára