utorok 20. septembra 2016

Septembrový DM box + novinky v DM

Ahojte!

Som veľkým fanúšikom rôznych tajomných boxíkov a vždy ma pri pohľade na množstvo týchto boxíkov v zahraničí zamrzí, že u nás nie su až tak rozšírené. Ale vďaka dm drogerie markt sa  môžeme raz za čas tešiť na DM box a mne sa po dlhšom čase podarilo získať jeho septembrové vydanie. Ste zvedaví čo sa v ňom skrývalo? Ak áno, tak čítajte ďalej :-)


Páči sa mi, ako v poslednom čase dm drogerie markt zapracovalo na obaloch a tie krabičky vyzerajú dizajnovo čím ďalej tým lepšie. Septembrový boxík bol ladený v štýle spomienky na leto a okrem toho, že si naň môžete aj takúto spomienku v podobe fotky nalepiť, tejto krabičke dominujú rôzne miesta sveta s vyobrazením ich najznámejších pamiatok a dominant.
Výrobky boli starostlivo zabalené a aby sa zachovalo prekvapenie do poslednej chvíle, prikryté papierom a previazané žltou stuhou. 


Po rozviazaní stuhy a odkrytí papiera na vás vykuklo celkovo 7 výrobkov od rôznych značiek. Poďme si ich bližšie predstaviť.



Asi najväčšiu radosť mi urobil sprchový gél s bambuckým olejom od značky FELCE AZZURA Benessere v 400 ml balení. Malo by ísť o taliansku kozmetiku a priznám sa, táto značka mi absolútne nič nehovorí. Ako milovník sprchových gélov som sa mu potešila a keďže gél krásne vonia, už sa teším na jeho testovanie.
Boxík obsahoval aj šampón na vlasy a to Gliss Kur Oil pre vlasy so sklonom k štiepeniu končekov. Šampóny Gliss Kur mám rada, vyhovujú mi, krásne voňajú.



Mám veľmi rada gély na holenie značky Balea a v boxíku sa nachádzal gél v malom balení o objeme 75 ml. Je určený pre citlivú pokožku a mal by obsahovať aloe vera.
Od značky Himalaya Herbals som v mojej kozmetickej zbierke už dlhšie nemala nejaký nový výrobok, takže krém na nohy ma potešil a som naň zvedavá.
A opäť tu máme značku Balea a tentokrát v podobe luxusného telového mlieka Red Love s magickou a zvodnou vôňou broskyne, arganovým olejom, olejom z maruly a extraktom z jantáru. Potešilo ma pumpičkové balenie, ktoré je v prípade telových mliek veľmi praktické.


Boxík obsahoval aj nedávnu novinku od značky Nivea. Ide o čistiace pleťové obrúsky Creme Care. Je ich 25 ks a sľubujú, že jedným obrúskom odstránite make up i vodeodolnú riasenku. Tak na toto som zvedavá, či to naozaj bude fungovať.
A ako poslednú tu máme značku Essence a ich čistiace pásiky na nos. Už dlhšie som nemala vo svojej zbierke podobný výrobok a keďže bojujem s upchanými pórmi, som teda zvedavá, ako s nimi pásiky zatočia.


Boxík by mal obsahovať výrobky v hodnote 18 Eur, pričom jeho cena je 5 Eur. Za túto cenu dostanete naozaj slušnú dávku kozmetických výrobkov. Mne tentokrát v boxíku chýbal nejaký kúsok z dekoratívnej kozmetiky. Do budúcna by sa mi páčilo, keby obsahoval aj nejaké výrobky od značky Alverde, prípadne špeciálny boxík zameraný na prírodnú kozmetiku, BIO potraviny alebo aj kľudne špeciálny boxík s výrobkami určenými na starostlivosť o domácnosť. Určite by som privítala aj viac noviniek či značiek, ktoré nie su až tak známe.

A keďže sa v predajniach DM stále niečo deje a prichádzajú s novými výrobkami v rámci svojho sortimentu, zopár z nich tu mám pre vás ako tip :-) 

Už nejaký čas je v predaji nová limitka od Balea, o ktorej som vám písala samostatný článok.






 V ponuke sú aj novinky od značky Alverde

Značka Balea sa rozrástla aj o nové dezodoranty s novou kompaktnou technológiou či nový antitranspirant, ktorý sľubuje 48 hodinovú sviežosť.

A množstvo ďalších noviniek ako :



 

Na týchto krásavcov sa ako milovník sladkých vôní už veľmi teším :-)

 A čo vy? Máte radi tento typ boxíkov? Čo hovoríte na novinky z dm drogerie markt?

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára