štvrtok 11. augusta 2016

Vichy - Mineralizujúca termálna voda

Ahojte!

Neviem ako vy, ale ja som si v posledných rokoch v lete veľmi obľúbila vodu v spreji a to obyčajnú od Balea, ale aj termálne od rôznych lekárenských značiek. Nedávno sa moja zbierka rozšírila o značku Vichy a ich staronový výrobok v novom šate v podobe Mineralizujúcej termálnej vody a o nej bude dneska reč :-)


MINERALIZUJÚCA TERMÁLNA VODA VICHY

Mineralizujúcu termálnu vodu Vichy stvorila príroda a nie je možné reprodukovať ju priemyselne. Predtým ako sa dostane na povrch, pri pomalom priechode z hĺbky krištáľovo čistých magmatických skál v Auvergne, sa  Mineralizujúca termálna voda Vichy premieňa a získava vzácne minerály, je čistá a blahodarná.  100% čistá, prírodná aktívna látka,  hypoalergénna, bez parfumu a  konzervačných látok. Pre mužov a ženy, ktorí chcú upokojiť a osviežiť pleť, nech už je ich typ pleti akýkoľvek. Odporúčaná pre citlivú pleť.

A teraz trošku čísiel :
4000 metrov - je hĺbka, do ktorej voda Vichy preniká a v ktorej prúdi v priebehu tisíc rokov
+140 stupňov- na túto teplotu je voda Vichy ohriata, kým pod tlakom vytryskne na povrch zeme         
100 %  čistá - je chránená pred znečistením a kontrolovaná, aby bola zaistená najvyššia kvalita
15 minerálov - vysoký počet vzácnych minerálov prispieva k posilnenej a odolnejšej pleti
3 účinky - pre posilnenejšiu pleť proti podráždeniu - posilnenie, regenerácia a obnovenie pH pleti
1861 rok - kedy bola voda Vichy ustanovená prameňom s verejným záujmom

Mineralizujúca termálna voda Vichy je výnimočne bohatá na minerály, osviežuje pleť, zmierňuje nepríjemné pocity, upokojuje podráždenie, chráni epidermis pred škodlivými vonkajšími vplyvmi, posilňuje prirodzenú obranyschopnosť a urýchľuje obnovu kožných buniek.



Mineralizujúca termálna voda Vichy má objem 150 ml a to balenie sa mi páči, naozaj je vydarené. Keďže ide o vodu v spreji, tak je nádobka pod tlakom. Stačí naozaj jemné stlačenie a z nádobky vystrekne dostatočné množstvo produktu.

Odporúča sa ju používať po odlíčení alebo pred aplikáciou denného krému, pričom by sa mala aplikovať zo vzdialenosti 30 cm na dôkladne vyčistenú pleť. Môže sa použiť aj pre lepšiu trvácnosť make upu a pre osvieženie pleti počas celého dňa.

Je bez parfemácie, pokožku nedráždni, práve naopak, skľudňuje. Ja termálne vody používam v lete najmä na osvieženie, keď je k nám slniečko neúprosné a praží ako divé a my sa varíme vo vlastnej šťave. Je to naozaj dobrý osviežovač. Nedávno som bola chorá a keďže sa k tomu pripojila aj zvýšená teplota a rozpaľovanie, pôsobila táto voda naozaj osviežujúco a ukľudňujúco. Používam ju buď na čistú pleť po odlíčení, ale najmä počas dňa na osvieženie. Čo sa týka fixácie make-upu, to som zatiaľ nespozorovala, ale nemusíte sa báť, že by vám ho nejak rozmazala. Je dobrá aj po športe, keď chcete osviežiť a začervenanú rozhorúčenú pleť skludniť.



Ja som s touto termálnou vodou spokojná, je to podľa mňa jeden z letných must have výrobkov, ktorý dokáže horúce letné dni krásne osviežiť. Jej cena sa pohybuje okolo 7 Eur a zoženiete ju buď v lekárňach alebo na internete.

Podľahli ste aj vy čaru termálnych vôd? Ktorá je vaša naj?

  

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára