pondelok 27. októbra 2014

Je lacné aj dobré? II

Ahojte!

Keďže prvý článok o lacných výrobkoch do 2 Eur sa vám celkom páčil, dneska pridávam jeho druhú časť. Opäť sa mi nakopilo zopár produktov, ktoré sa hravo zmestia do 2 Eur, tak poďme si ich predstaviť.

Ako prvú tu máme Amica sťahujúcu pleťovú vodu od spoločnosti Alpa

Môžete sa o nej dočítať :
Alkoholový roztok prírodných látok určený na mastnú pleť. Kombinácia gáfru, mentolu a silice levandule, ktoré sú v kompozícii obsiahnuté, pôsobí chladivo, dezinfekčne a protizápalovo. Tieto zložky zároveň upokojujú pleť po celodennej námahe.

Zloženie
S pleťovými vodami Amica som sa zoznámila asi tak pred 6 rokmi a odvtedy si ich raz za čas kupujem. Balenie je sklenené a objem je 60 ml. Aj keď sa zdá malé, naozaj dlho vydrží. Táto pleťová voda je oranžovej farby a má výraznú vôňu. Veľmi mi pripomína vodu po holení môjho starého otca. Je to pre mňa vôňa detských čias, keď som chodila na prázdniny k starým rodičom a vošla som do kúpelne po tom, ako sa starký holil :-) Keďže obsahuje alkohol, ak ňou pretriete nejaké rozrýpané miesto na tvári, pocítite štípanie. Inak je fajn, pleť nie je extra vysušená a hlavne je naozaj sťahujúca. Póry sú stiahnuté a pleť je krásne po celom dni dočistená. Ja som s ňou veľmi spokojná a dá sa zohnať pokiaľ viem v DM a 101 drogérii a jej cena je okolo 0,90 Eur. V ponuke je viacero druhov týchto pleťových vôd, takže každý si vyberie tú svoju.


Dermacol Aroma Ritual sprchový gél rebarbora a jahody bol pre mňa láskou na prvé ovoňanie. Patrí medzi tohtoročné novinky a právom sa môže označiť za môjho obľúbenca za posledný mesiac.

Môžete sa o ňom dočítať :
Sprchový gél s vôňou rebarbory a extraktom z jahôd bohato pení a zanecháva pokožku čistú, jemnú a vláčnu. Svieža rebarborová aróma vám dodá šťavu a naštartuje vaše telo a myseľ. 

Sprchový gél je skutočne gélovej konzistencie jemne červenkastej farby. Po jeho otvorení vás ovanie krásna kombinácia rebarbory a jahody a ja si hneď spomeniem na rebarborovo-jahodový koláč, ktorý som piekla v lete a bol neskutočne dobrý.
Keď k sprchovému gélu privoniate, cítite rebarboru a v jej úzadí jahodu. Sprchový gél stredne pení, pokožka je po sprchovaní krásne jemná a vláčna. Pri sprchovaní však prevládne vôňa rebarbory a tá sa vznáša potom v celej kúpeľni. Pokožka krásne vonia a vôňa vyprcháva postupne. Jeho vôňa je naozaj výnimočná, ešte som taký sprchový gél nemala a som rada, že ho mám, som s ním veľmi spokojná. Je mi jasné, že jeho vôňa každému nesadne, ale ak vám rebarbora nevadí a máte radi svieže vône, tak tento sprcháč rozhodne vyskúšajte. Má objem 250 ml a teraz majú v DM akciu na celú sadu sprchových gélov Dermacol Aroma Ritual za 1,59 Eur.


Mám tu zástupcu aj v starostlivosti o pery a tým je Essence Glossy Lipbalm Apple pie. Tento lesk som si kúpila ešte minulý rok ako novinku, ale až teraz som ho začala častejšie používať. 

Ide o balzam na pery s leskom a môžete sa o ňom dočítať :
Ošetrujúce, ľahké zloženie nového balzamu na pery s leskom prichádza v sviežich odtieňoch a dodá perám nádherný lesk a príjemnú vôňu! ovocie sa v nich mixuje so sladkými pochúťkami, aby spolu vytvorili rozprávkové príchute.


Ja mám vôňu Apple Pie a je naozaj neskutočná. Samotný lesk má pekné hravé balenie, ktoré sa zmestí do každej kabelky. Odtieň je nude s drobnými trblietkami. Po nanesení na pery ich jemne zvýrazní a hydratuje. Keďže je to v podstate lesk, dlho na perách nevydrží, ale pery sú ešte dlhý čas krásne jemné a hydratované. Som s ním veľmi spokojná, ale mám zlý pocit, že konkrétne tento sa už nedá zohnať. Avšak v ponuke sú rôzne iné farby a vône, stačí si len vybrať. V súčasnosti je mojím naj leskom a iný ani nepoužívam. Cena sa pohybuje okolo 1,19 Eur za 8 ml.



A na záver to najlepšie a to zástupca z dekoratívnej kozmetiky a konkrétne štetec na make-up. Výzorovo vám určite pripomenie stippling brush od Real Techniques. V skutočnosti som ho objednávala na stránke buyincoins a to konkrétne číslo 01. Aj keď sa tvári ako fake, tak nie je na 100%, pretože tomuto štetcu chýba akékoľvek označenie, čo sa týka značky. Ale výzorovo určite čistý Real Techniques. Narába sa s ním naozaj super, štetinky sú veľmi jemnučké a príjemné na tvári. Make-up sa s ním krásne do pleti zapracováva. Aj keď má na svojom vrchu biele štetinky, ktoré pri používaní sú riadne špinavé od make-upu, po každom čistení vyzerá ten štetec ako nový. Ešte mi nevypadol ani jeden chlp, už som ho niekoľkokrát prala a stále vyzerá ako nový. Som s ním maximálne spokojná a za cenu 1,37 Eur je neprekonateľný :-)

A čo vy? Máte pre mňa tip na nejaký lacný a dobrý výrobok? Inšpirovali vás moje dnešné tipy?



 

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára