pondelok 24. februára 2014

Miss Sporty LASH MILLIONAIRE ALL IN ONE RIASENKA

Ahojte!

Dneska vám chcem bližšie priblížiť riasenku Miss Sporty LASH MILLIONAIRE ALL IN ONE, o ktorej ste sa mohli dočítať v mojich prvých spotrebovaných produktoch tu. Keďže sa mi niekde zašántročili foto a našla som ich prednedávnom, dáme si recenziu až dnes.
Na stránke Miss Sporty sa o tejto riasenke dočítate :

Našuchorené, perfektne oddelené riasy s ohromným objemom.

  • multifunkčná objemová kefka s klasickými štetinkami prehnutými uprostred
  • neprehliadnuteľný objem, dĺžka a nádherné krivky
  • dlhotrvajúce zloženie pre až 16 hodinové nalíčenie
  • nezanecháva žmolky a nedrolí sa
  • čierny odtieň
Táto riasenka bola od Miss Sporty prvá, ktorú som mala možnosť vyskúšať a bola som veľmi milo prekvapená, ako mi sadla. Balenie je čiernej farby so zlatými nápismi. Riasenka sa mi veľmi dobre nanáša a neotláča sa mi. Konzistencia je presne taká, aká má byť. Ani nie moc vodová, ani vyschnutá. Štetček má klasické štetiny, v strede je prehnutý. Štetčekom sa dostanete aj ku kratším riasam. Riasy krásne rozčeše, predĺži a zväčší objem. Nosila som ju od rána 06:00 do takej 18:00 a ani sa nehla. Nerobila žmolky ani sa mi nedrolila pod očami a hlavne moje riasy neboli zlepené. Odmaľovanie bolo tiež v poriadku, moja dvojfázová Balea si s ňou hravo poradila. A tu už foto v akcii :-)

 
 
Ako môžete vidieť na obrázku, rozdiel po namaľovaní rias je značný. Ja som s touto riasenkou veľmi spokojná a považujem ju za objav minulého roka.
Objem má 8,5 ml a cena je 3, 49 Eur. Značka Miss Sporty sa dá zakúpiť skoro vo všetkých väčších drogériách ako DM, 101 drogerie alebo Teta drogerie, prípadne na oficiálnej stránke Miss Sporty.

A čo vy? Používate riasenky od Miss Sporty? Ktorú by ste mi odporučili?

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára