štvrtok 3. októbra 2013

Októbrový nákup v DM

Alnatura, Balea,Denkmit a Essence

Ahojte!
Dneska som sa vybrala na nákup do DM. Keďže majú akciu za 15 bodov zľava -25 % na ich Alnatura výrobky, neváhala som a pár výrobkov som si zaobstarala. Okrem toho niečo do domácnosti a pre potešenie.
Čo som si teda kúpila?
Alnatura Knusper Krokant 30g, v akcii 0,26 Eur
Ide o chrumkavú tyčinku s orieškami, semienkami a sušenými hrozienkami BIO. Musím sa priznať, že pokiaľ som čakala na autobus, neodolala som a hneď som ju zjedla. Bola skutočne výborná a môžem ju len odporučiť. Bola trošku tvrdšia ako všetky tyčinky, v ktorých sú oriešky, ale zasýtila a mala veľmi príjemnú chuť.

Alnatura Cocos Riegel 40 g, 0,59 Eur
Alnatura kokosová tyčinka celomáčaná v horkej čokláde BIO. Ešte som ju neskúšala, ale ja celkovo obľubujem kokosové sladkosti, tak sa na ňu už teším.

Alnatura Molke Vanille 30 g, v akcii 0,34 Eut
Alnatura srvátková tyčinka máčaná v mliečnej čokoláde BIO. Tiež som ju ešte neskúšala, tak uvidíme ako bude chutiť.

Alnatura chrumkavé musli bez sušených hrozienok BIO - lesné plody, 375 g, v akcii 1,01 Eur
Ide o chrumkavé musli lesné plody. Tieto som ešte neskúšala, ale mala som minule Alnatura musli so sušenými jahodami a tie boli skutočne výborné.

Alnatura špaldové krekry so sezamom BIO, 175 g,  1, 35 Eur
Tieto špaldové krekry som už mala a boli výborné, tak som si ich kúpila opäť. Vždy si ich beriem do roboty a na desiatu z nich zobkám. Skvelý výrobok.

Alnatura sójový vanilkový nápoj BIO, 1 liter, 1, 27 Eur
Tento sójový nápoj som chcela už dlhšie vyskúšať, tak som ho dneska hneď uchmatla. Ide o alternatívu k mlieku a vďaka jeho sladkej príchuti je použiteľný pri varení, pečení, s musli a s rozmixovaným ovocím. Neobsahuje laktózu a choresterol. Ja sa ho chystám kombinovať s musli s lesným ovocím.

Denkmit balzam na umývanie riadu, 500 ml, 1, 19 Eur
Tento balzam na riad som už mala, keď som si ho pred 2 mesiacmi kúpila v Rakúsku a som s ním strašne spokojná. Krásne vonia, pení a je veľmi príjemný.         

Denktmit Multi Power Fettloser, 750 ml, 2, 19 Eur
Vysokoúčinný čistiaci prostriedok na mastnotu v spreji. Na kuchynskú linku, prístroje, umývadlo, kachle, sporák, digestor a iné.

A čo som si kúpila pre radosť?

Balea Kakaové telové maslo, 200 ml, 2, 99 Eur
Mala som jeho staršie vydanie a bola som sním moc spokojná, takže keď oznámili že končí, bola som sklamaná. Ale teraz sa vrátilo v novom šate a dúfam, že bude tak dobré, ako jeho predchodca. Krásne vonia, premastí pokožku a rýchlo sa vsiakne.

Essence Glossy Lipbalm, Apple pie, 8 ml, 1, 19 Eur
Ide o nový lesk na pery značky Essence.  Na výber je viacero druhov. Nájdete ich na stránke www.essence.eu. Ja som si robila zálusk na Apple pie, nakoľko krém na ruky z minuloročnej zimnej kolekcie bol skvelý. Lesk je staroružovej farby s trblietkani, má pekné balenie, nelepí. Pery zvláčni a dodá im žiarivý vzhľad, nehovoriac o jeho sladkej chuti.

Balea Zuckerschnute taška 0,99, Eur
A to najlepšie nakoniec. Po tejto taške som poškuľovala na nemeckých blogoch a konečne ju mali aj u nás. Musím sa priznať, že mám trochu na tieto limitky od Balea celkovo slabosť, od výrobkov až po tieto chutné tašky, takže hneď musela byť moja. A to ju mali poslednú!!!Je praktická, veľa sa do nej zmestí a má dva druhy uchytenia, kratšie do ruky a dlhšie cez plece.

Ešte vám chcem dať do pozornosti jednu akciu, ktorú som videla na fb. Pokiaľ si vytlačíte kupón a zaplatíte viac ako 10 Eur v DM, pripočítajú vám 50 b na vašu DM kartu. Ja som dnes tento kupón mala so sebou, ale zabudla som naň, takže možno nabudúce.

Bližšie info :   http://www.telekom.sk/benefit/team.php?id=1423

A čo vy?Aj vy sa chystáte do DM? Máte radi ich tašky?

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára