pondelok 23. septembra 2013

Kneipp

Kneipp - Aromatický penový kúpeľ Sladké potešenie - kakao

Ahojte!
Dneska by som vám chcela predstaviť môjho miláčika pri kúpaní a to Kneipp - Aromatický penový kúpeľ Sladké potešenie - kakao 400 ml. Kúpila som si ho už dávnejšie v DM a cena bola okolo 5 Eur. Nakoľko som ho včera spotrebovala, chcem sa s vami podaliť o moje skúsenosti  s ním.

Čo sa píše na obale?
Prírodný kakaový extrakt svojou príjemnou arómou a farbou pohladí na duši. Použitie : nalejte plný vrchnák penovej kúpele do vášho kúpeľa. Teplota kúpeľa 36 - 38 stupňov, doba kúpeľa 10 - 20 minút. Balenie je na 8 kúpeľov. Neobsahuje konzervačné látky (bez parabénov), chemické prísady, farbivá, má neutrálne PH, dermatologicky testovaný. Krajina pôvodu Nemecko. 

Čo naň hovorím ja?
Neviem ako vy, ale ja som úplný blázon do všetkého, kde je kakao, vanilka alebo karamel, takže keď som videla tento produkt, musel byť môj. Obal sa mi páči, je jednoduchý ale zároveň pekný. Po otvorení vás omráči nádherná vôňa kakaa, ale neskutočne krásna vôňa. Ako vidieť na obrázku, tak produkt je hnedej farby, takže po pridaní do kúpeľa ostane voda hnedej farby. Ja som sa najskôr zľakla, ale nemusíte sa ničoho báť.Nedá sa povedať, že by extra penil, ale to ani nemám rada. Všade vôkol sa roptýli krásna vôňa kakaa a vy sa môžete oddať odpočívaniu vo vyhriatej vani. Moje telo si  v úžasnej vôni kakaa dokonale oddýchlo.U mňa produkt splnil, čo som od neho očakávala a určite si ho znova kúpim a môžem ho len odporučiť.

A čo vy?Už ste niečo skúšali od Kneipp?Čo by ste mi odporučili?

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára