streda 9. marca 2022

Je púder Match Perfection od Rimmel naozaj taký dokonalý?

 

Rimmel London Match Perfection Jemný pleťový púder

Ako majiteľka zmiešanej pleti si nedovolím pleť pri líčení nezapudrovať. Moja mastná T-zóna by mi to počas dňa dala poriadne pocítiť a hneď by som sa leskla ako disko guľa. Medzi mojich púdrových favoritov rozhodne patria púdre kompaktné, ktoré sa ľahko nanášajú a nehrozí, že si ich niekde vysypete. Ja som ale tvor zvedavý a keď minulý rok zaznamenal obrovský boom sypký púder od značky Rimmel, vedela som, že ten produkt chcem určite vyskúšať. A keďže značka Rimmel už dlhšie nie je dostupná v dmkách, vďaka spolupráci s Elninom som si vyškrtla z môjho kozmetického wishlistu ďalší kúsok.



Púder Rimmel Match Perfection je transparentný fixačný sypký púder, ktorý dokonale fixuje make-up a dodá vašej pleti zamatový nádych. Je dostupný iba v jednom odtieni a to 001 Transparent, ale tento odtieň je vhodný pre všetky typy aj tóny pleti, takže je skvelým univerzálnym kúskom pre každého. 

 


 
 V plastovej nádobke so šróbovacím viečkom sa nachádza samotný púder, ktorý má 10 g a súčasťou balenia máte aj funkčnú labutienku. ktorá bude skvelým pomocníkom pri cestovaní. 

 


 Pred prvým použitím púdra je potrebné odstrániť priehľadnú fóliu z jeho povrchu, aby ste si cez dierky dokázali nasypať potrebné množstva púdra.
 


 Aj keď ide o púder transparentný, nie je biely ako by ste predpokladali. Je jemne zafarbený do lososova, ale nemusíte sa toho báť, na pleti je naozaj transparentný.


Priznám sa, že sypké púdre nemám rada, lebo nikdy neviete, koľko sa vám podarí toho púdru vysypať kým v tom nenájdete určitú prax. Okrem toho sú určite prášivejšie než tie kompaktné a preto sa aj rýchlejšie míňajú. Ale povedala som si, že tomuto púdru dám rozhodne šancu! Púder si vysypem vždy do viečka a následne aplikujem na pleť. Niekto ho používa vyslovene iba na zafixovanie očného okolia, no ja ho nanášam na celú pleť. Aplikovať sa dá hubkou, labutienkou, štetcom, jednoducho tým, čo vám vyhovuje.



Ja na zapracovanie púdra v očnom okolí používam hubku alebo štetec a na zvyšok pleti štetec. Púder sa ľahko nanáša, krásne s pleťou splynie, nevytvára masku, nezvýrazňuje suché miesta, pleť krásne vyhladí, vyplní póry, zmatní a make-up krásne zafixuje. Okolie očí nevysušuje, nezvýrazňuje vrásky, vytvára fotoshop. Je neskutočne jemnučký a na pleti ho vôbec necítite. 

Tento púder ma presvedčil o tom, že musím dať šancu aj sypkým variantám, lebo dokáže na pleti vyčarovať naozaj úžasný výsledok, pleti dodáva zamatový svieži vzhľad a na dotyk je neskutočne jemnučká a vyhladená. Takže odpoveď na otázku, či je naozaj taký dokonalý, je ÁNO a pokiaľ ste svoj dokonalý púder ešte nenašli, určite ho vyskúšajte.

Aký púder je váš favorit? Máte radšej sypké alebo kompaktné púdre?



Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára