pondelok 20. septembra 2021

Spravila som si radosť na Notine!

 

Určite poznáte okamihy, kedy sa  chcete za nejaký svoj úspech či dobre vykonanú prácu odmeniť nejakou maličkosťou. Behanie po obchodoch ma už veľmi nebaví, hlavne v tejto dobe, skôr som si obľúbila objednávanie z eshopov priamo z pohodlia domova a tak som zablúdila na stránky Notina a zopár kúskov pre radosť objednala.

 


Balíček dorazil v krátkom čase a všetky produkty boli poctivo zabalené, aby nedošlo pri preprave k ich poškodeniu. 
 

Notino nákup

Ak by sa ma niekto opýtal, ako by som v skratke opísala túto svoju objednávku, asi by sa na to hodil opis zvyku, ktorý je typický v deň D pre nevesty a to :  Niečo STARÉ, niečo NOVÉ, niečo POŽIČANÉ a niečo MODRÉ.

 

Frosch prostriedok na umývanie riadu Himbeer

 
Ako staré by som označila Frosch prostriedok na umývanie riadu Himbeer, ktorý patrí k mojim obľúbencom. Má veľmi príjemnú malinovú vôňu, pekne pení a rada s ním umývam riad. Jeho zloženie neobsahuje škodlivé chemikálie, jeho aktívne látky sú rastlinného pôvodu a biologicky odbúrateľné.

 

Regina Original vyživujúci balzam na pery a okolie pier 2 v 1

 
Ako modré tu mám tohtoročnú novinku českej tradičnej značky Regina v podobe Jelenieho loja Original, ktorý obsahuje krém na ruky a ich legendárny balzam na pery 2 v 1. Podľa mňa skvelý produkt na cestovanie či do kabelky, ktorý sa v nadchádzajúcich chladných mesiacoch rozhodne oplatí mať po ruke.

 

Clinique Take The Day Off™ Cleansing Balm odličovací a čistiaci balzam

 

Do kategórie nové by som mohla zaradiť viac produktov, no na ich čele by bol rozhodne odličovací a čistiaci balzam Clinique Take The Day Off™ Cleansing Balm. Už som mala viacero produktov na odličovanie, no balzam ešte nie, takže ma lákalo ho vyskúšať. Na začiatok som zobrala menšie 30 ml balenie a ak sa skamarátime, určite by som potom prešla aj do väčšieho.

 

Bioderma Atoderm Shower Oil

 
Pokiaľ ide o niečo požičané, tak do tejto kategórie rozhodne patrí Bioderma Atoderm Shower Oil. Niekoľkokrát počas roka sa mi stáva, že je moja pokožka tela veľmi suchá a vtedy si tento výživný upokojujúci sprchový olej pre suchú a podráždenú pokožku  požičiavam od sestry, ktorá ho používa na odporúčanie kožnej na svojich drobcov. Ak si ho obľúbite, iný už nechcete a rovno sa oplatí objednať veľké litrové balenie, ktoré je cenovo veľmi výhodné.


Wella Professionals Invigo Volume Boost pena pre objem vlasov

Na skúšku som zobrala Wella Professionals Invigo Volume Boost penu pre objem vlasov. Čítala som o nej pozitívnu recenziu a keďže moje vlasy v poslednej dobe objemom veľmi neohurujú, uvidíme, či im táto pena pomôže.
 
 
Organic Shop Organic Coffee & Sugar kávový telový peeling

 
Ak na nejakom kozmetickom produkte je napísané vanilka, čokoláda, kokos, karamel či káva, moje mozgové bunky prepínajú do režimu výstrahy a ja ten produkt rozhodne musím mať doma. Tak to bolo aj v prípade značky Organic Shop, u ktorej ma zaujal ich Organic Coffee & Sugar kávový telový peeling. Peeling sa v kozmetickej zbierke hodí v každom ročnom období a zaujímavosťou tohto peelingu je, že obsahuje až 99,54 % prírodných ingrediencií, organický kávový olej, prírodný cukor a je bez SLS a silikónov.

 

Nivea Intimo Sensitive emulzia pre intímnu hygienu

 
Klasickou ženskou záležitosťou je prostriedok na intímnu hygienu a ja som po dlhšom čase vrátila ku značke Nivea a ich Intimo Sensitive emulzii pre intímnu hygienu


Pyunkang Yul Essence Toner esenciálne upokojujúce tonikum s hydratačným účinkom

 
A na záver tu mám produkt, ktorý je dôvodom celej tejto objednávky a takou odmenou odomňa pre mňa. Určite ste si všimli, že už nejaký ten mesiac máme v blogosfére a na sociálnych sieťach trend kórejskej kozmetiky a ja som veľmi chcela nejaký produkt z tejto oblasti vyskúšať. Asi najviac sa spomínal práve Pyunkang Yul Essence Toner esenciálne upokojujúce tonikum s hydratačným účinkom a tak som sa rozhodla mu dať šancu a zistiť, či je naozaj taký skvelý, ako sa o ňom píše.



 
Súčasťou balíčka boli dve vzorky veľmi známych a obľúbených vôní, ktoré osobne poznám a Lancôme La Vie Est Belle mám aktuálne doma aj v plnom balení, no i tak ma potešili. Obe majú klasický rozprašovač, takže sú plne použiteľné a vďaka ich malému baleniu ich môžete mať kdekoľvek so sebou.

Na skúšanie produktov sa už veľmi teším a dajte mi vedieť do komentára, či niektorý z týchto produktov máte a ako ste s ním spokojní, poprípade ktorý vás najviac zaujal. A tiež ma poteší, ak mi dáte vedieť, akými maličkosťami sa viete vy odmeniť za svoje úspechy, čo vám urobí najväčšiu radosť.

 

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára