pondelok 13. januára 2020

URIAGE EAU THERMALE Hydratačné sérum


Poznáte značku URIAGE? Uriage, francúzska značka výrobkov pre dokonalú starostlivosť aj o tú najnáročnejšiu pleť, bola založená v roku 1992.  Jej korene však siahajú oveľa ďalej. Prameň termálnej vody Uriage, hlavnej devízy značky, bol objavený už pred dvetisíc rokmi. Termálna voda Uriage, ktorá sa rodí v samotnom srdci Álp neďaleko francúzskeho mesta Grenoble, je už po stáročia známa svojimi unikátnymi liečivými účinkami. Je z bakteriologického hľadiska úplne čistá, prirodzene bohatá na minerálne látky a stopové prvky a jej vyvážené zloženie je v dokonalej harmónii s pokožkou, ktorú posilňuje, chráni, hydratuje a upokojuje. 

Výrobky Uriage, dostupné dnes vo viac než 70 krajinách sveta, sú vhodné pre všetky typy pleti bez rozdielu veku. Ich veľmi bohatá ponuka zahŕňa nielen prípravky na starostlivosť o pleť a celé telo, ale okrem iného aj starostlivosť o vlasy a ochranu proti slnku. Vďaka biotechnologickému výskumu obsahujú produkty značky Uriage celý rad zvlášť inovatívnych patentovaných účinných látok.


Najznámejším výrobkom tejto značky je rozhodne termálna voda v spreji, no ja som v spolupráci s BeautyClub Dr. Max na testovanie obdržala URIAGE EAU THERMALE Hydratačné sérum. Obsiahnutý hydratačný komplex pomáha pleť hydratovať v troch krokoch: 1. obnovuje hydratáciu pleti, 2. zlepšuje celkovú schopnosť hydratácie, 3. posilňuje bariérovú funkciu pleti a zamedzuje jej dehydratácii.




URIAGE EAU THERMALE Hydratačné sérum je balené v papierovej krabičke, ktorá ukrýva samotné sérum, ktorého dizajn sa nesie v bielo-modrom sfarbení. Plastové balenie séra v spojení s praktickou pumpičkou robí z tohto výrobku skvelého pomocníka aj pri cestovaní. Nič nevytečie, nič sa nerozbije, hodíte si ho do kozmetickej taštičky bez obáv. 



Sérum sa veľmi ľahko aplikuje, stačí stlačiť pumpičku a vytečie primerané množstvo produktu. Má veľmi jemnú, príjemnú, nevtieravú vôňu, takže bude určite vyhovovať aj tým, ktorý nemajú radi na pleti prevoňané výrobky. Sérum má ľahkú gélovú až fluidnú konzistenciu, veľmi ľahko sa na pleť aplikuje, do pleti sa rýchlo vpíja a nezanecháva ju mastnú ani ulepenú. Je skvelým základom pre následne nanesenie klasického krému a je skvelé aj ako podklad pod make up. 



Sérum používam každé ráno aj večer, nechám ho chvíľu pôsobiť a následne nanášam klasický denný či nočný krém. Benefitom tohto séra je, že má schopnosť preniknúť do hlbších vrstiev kože a keďže ide o sérum hydratačné, pokožke dodáva potrebnú dávku hydratácie a zabraňuje jej dehydratácii. Moja pleť je po použití tohto séra jemná, hladká, vyživená a rozjasnená. Vyhovuje aj mojej zmiešanej pleti s mastnou T - zónou a pritom ju nezaťažuje, nezmasťuje či neupcháva póry. Navyše pri dlhodobom používaní vidím jemné vyplnenie vrások a môj suchý nos, ktorý mal tendenciu sa šúpať, je teraz bez akejkoľvek šupinky. 

Ja som s týmto výrobkom veľmi spokojná a už mi doma v kozmetickej zbierke tróni aj Uriage multifunkčný očný krém, na ktorý sa už veľmi teším. Produkty Uriage nájdete na stránke Dr. Max, kde často mávajú akcie na túto značku 2+1 zdarma, čo sa naozaj oplatí. 

Poznáte značku Uriage? Aký je váš obľúbený produkt?


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára