nedeľa 19. januára 2020

Balea Professional Collagen Power


Umývanie vlasov nemá za úlohu naše vlasy iba skrášliť, ale je aj základom pre odstránenie nečistôt, mastnoty, potu a zvyškov kozmetických produktov. Našťastie nemám extra problematické vlasy okrem období, kedy mi viac vypadávajú, čo je ale ovplyvnené aj ročnými obdobiami a preto pri ich umývaní nemusím používať drahé kadernícke kúsky. Vyhovujú mi aj výrobky z radu Balea Professional a keď sa nedávno naskytla možnosť vyskúšať novinku v podobe nového radu Collagen Power, rozhodla som sa dať tomu šancu a a na testovanie som si vybrala šampón.

Balea Professional Collagen Power Shampoo

 


Ide o posilňujúci šampón určený pre jemné, riedke a namáhané vlasy bez lesku. Zloženie obsahuje pantenol, výživné pšeničné proteíny, čistiaci kaolín, proteín zvaný keratín, zodpovedný za silu a elasticitu a kolagén pre revitalizáciu a pevnosť vlasov. Bez obsahu silikónov.


Šampón je balený v plastovej tube o objeme 250 ml. Má klasické vyklápacie viečko a otvor, cez ktorý si viete aplikovať primerané množstvo produktu. Príjemne, nevtieravo, jemne sladko vonia a z vlasov je iba zľahka cítiť.


Má gélovo-krémovú stredne hustú konzistenciu, mliečnu farbu s jemnou perleťou a na navlhčené vlasy sa ľahko aplikuje. Ja už dlhší čas dodržiavam pravidlo, na základe ktorého si vlasy umývam vždy dvakrát a to som dodržala aj pri tomto šampóne. Najskôr totiž zmývate nečistoty a až pri druhom umytí vlasy posilňujete. Pri kontakte s vlhkými vlasmi vytvára tento šampón krásnu hustú penu, ktorá sa ľahko zmýva. Vlasy sú po umytí a usušení pevné, lesklé a odolnejšie voči lámaniu. Čo sa mi na ňom veľmi páči, tak dokáže predĺžiť dobu medzi umytiami o jeden deň, takže mi stačí po ňom siahnuť raz za 4 dni, čo je super a vlasy vyzerajú stále v kondícii.


Jediné, čo mu môžem vytknúť je, že sa v prvý deň trošku horšie vlasy rozčesávajú, ale ak máte správnu kefu, raz dva sú rozčesané, takže je fajn tento šampón doplniť o balzam z rovnakého radu na posilnenie účinkov, poprípade o iný produkt, ktorý radi používate. Ale na základnú starostlivosť o vlasy je v pohode a o tom, že mi sadol, svedčí jeho prázdne balenie. Zoženiete ho v dm predajniach alebo na eshope.

Aký je váš aktuálne obľúbený šampón na vlasy? Máte radi výrobky od Balea Professional?

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára