štvrtok 7. novembra 2019

DM box po novom a čo obsahoval Kids box


Už je tomu takmer 5 rokov, čo na Slovensko dm drogeriemarkt Slovensko prinieslo svoj vlastný dm box. Pamätám si prvý event, kde som baby z dmky bombardovala otázkou, kedy sa niečo podobné dostane aj k nám a krátko na to sme sa z neho tešili aj my. Tých pokusov s kozmetickými boxíkmi u nás bolo viacero, ale dodnes to vydržalo iba dm boxu a musím sa priznať, že ten mi aj najviac prirástol k srdcu. 

Počas svojej existencie prešiel viacerými premenami, rôznymi spôsobmi ako ho získať, rôznymi obsahmi a témami, na ktoré bol ladený, no vo výsledku vždy išlo o box, ktorý dokáže urobiť každému nesmiernu radosť. Jeho obsah dopredu nie je známy, vždy ale obsahuje výrobky dostupné v dmke a vďaka tomu sa rozbaľovanie stáva príjemným prekvapením. 

Dmka má na sociálnych sieťach desiatky tisíc fanúšikov a tak sa v poslednej dobe snaha získať box zmenila na menší boj. Sačili 3 minúty od zverejnenia, že sa dá kúpiť na online shope a ihneď bol vypredaný. Nedávno preto dmka pristúpila k zmene spôsobu ako ho získať a tentokrát sa šťastie usmialo aj na mňa.




Zmena pravidiel jeho získania platí od septembra a odvtedy každý mesiac stanoví dmka obdobie, počas ktorého keď nakúpite v predajniach alebo eshope nad 25 Eur a na stránke dmky bloček zaregistrujete, máte šancu boxík vyhrať. Opäť sú ladené tématicky a keďže september patril deťom, rozhodli sme sa so sestrou urobiť nákup a skúsiť šťastie.



Kids box potešil nielen nás dve, ale najmä moje krstniatko, ktoré z neho malo obrovskú radosť. O výhre sa dozviete na stránke dmky, kde býva uvedený zoznam výhercov, mail o výhre vám nepríde a potom už musíte iba čakať na smsku od Geis, že vám balíček bude doručený. Tentokrát doručenie trvalo trošku dlhšie od okamihu zverejnenia víťazov, no čakanie stálo zato.


Boxík vážil takmer 5 kg a obsahoval výrobky, ktoré potešia všetkých najmenších. Od starostlivosti o zúbky, balzam na pery, vlhčené utierky, šampón, telové mlieko, krém až po výrobky, ktoré sú určené na boj proti škvrnám či na umývanie detských potrieb. 



Musím vyzdvihnúť aj dizajn samotnej krabičky, ktorý malú ihneď zaujal a veľmi sa jej zapáčil. Má celkom veľký objem, takže sa dá využiť aj na uskladnenie vecí v domácnosti.

Boxík môžete v rámci nových pravidiel vyhrať, teda zaň nič neplatíte, iba stačí v danom období v dmke nakúpiť a držať si päste, nech ste medzi výhercami. Ja som osobne tento spôsob jeho získanie veľmi uvítala, podľa mňa je to fér a už sa teším, čo nás po minulomesačnom upratovacom boxíku čaká tento mesiac.

Máte radi dm box? Čo hovoríte na tieto nové pravidlá? Páči sa vám tento detský?

2 komentáre:

  1. Super článok, Miška. Mne sa tieto nové pravidlá páčia. Teraz je to spravodlivé. Kto nakupuje, ten má šancu vyhrať. Boxíky mali byť od začiatku pre verných zákazníkov alebo pre budúcich dobrých zákazníkov. Nie pre tých, čo len celé dni sedia na internetu a prídu si kúpiť iba box, lebo je výhodný a nič iné.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Som rada, že sa ti článok páčil :-) Aj mne sa tie pravidlá veľmi páčia a dúfam, že tento systém jeho získavania už ostane.

      Odstrániť