nedeľa 25. augusta 2019

Sundance nie je iba kozmetika


Mnohí z vás majú už svoje letné dovolenky za sebou, no ja sa na tú svoju ešte len teším. Každopádne, počasie i u nás na Slovensku je stále krásne letné, takže aj keď máme pomaly koniec augusta, opaľovacie krémy či slnečné okuliare rozhodne neodkladáme. A keď si to tak vezmeme, opaľovacie krémy či slnečné okuliare nie sú iba sezónnou letnou záležitosťou, ale sú mojimi spoločníkmi počas celého roka. Mne sa podarilo spáliť aj v zime, ono sa to nezdá, ale slniečko vie byť poriadne aj v zimných mesiacoch a okuliare mám stále pri sebe, ako šofér viem ich význam veľmi oceniť a jedny mám vždy odložené v aute. 



Pre mňa osobne miestom, kde majú najširšiu ponuku opaľovacích výrobkov, predstavujú predajne dm drogeriemarkt Slovensko. Okrem mnohých klasických značiek majú v ponuke aj rôzne zaujímavé kúsky a ja osobne mám veľmi rada ich privátnu značku Sundance. Už neraz ste sa stretli u mňa na blogu s ich výrobkami a musím sa priznať, že som im stále verná. Značka Sundance však nie je iba o kozmetike, ale v ponuke majú aj slnečné okuliare od najmenších po dospelých a nesmú k nim chýbať ani doplnky v podobe rôznych púzdier. 


Takto vyzerali moje prvé slnečné okuliare od Sundance, s ktorými som trávila dovolenku v Grécku či Turecku a tri roky mi robili spoločnosť na letných dovolenkách pri mori. Boli super, veľmi rada som ich nosila, dobre mi sedeli a nebyť mojej nešikovnosti a okamihu, kedy som si ich zlomila, možno by som ich mala dodnes. Preto nastal čas sa poobhliadnuť po novom kúsku.

Sundance slnečné okuliare

 


Pri stojane so slnečnými okuliarmi viem stráviť fakt dlhý čas a nebolo to inak ani v prípade okuliarov Sundance. Nabehla som do dmky k ich stojanu a z tej širokej ponuky výrobkov som mala fakt problém vybrať iba jedny. Od klasických tvarov po extravagantnejšie, od športových po elegantnejšie. Moje srdce si nakoniec získali tieto krasotiny  😊



Ide o trošku elegantnejší kúsok, ktorý by sa ale určite dal zapracovať i do športovo-elegantného outfitu. Elegantné a trendové slnečné okuliare s tónovanými sklami s  mačacím tvarom, s plným kovovým rámom a bočnicami v zlatej farbe a hnedou farbou skiel - asi takto by som tieto okuliare opísala v skratke. Intenzita zafarbenia: 57 – 82 %, 100 % UV filter.




Okuliare od Sundance sú jedným slovom skvelé. Páči sa mi ich tvar, dobre sa mi cez ne pozerá, zrak je chránený a skvele dopĺňajú outfit, takže čo viac si priať. Širokú ponuku slnečných okuliarov značky Sundance nájdete v dm predajniach a rozhodne sa tam oplatí ísť ich pozrieť, ešte stále ich majú v ponuke mnoho i napriek koncu sezóny. 

Aká je vaša skúsenosť s výrobkami Sundance? Mali ste už slnečné okuliare tejto značky?

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára