utorok 12. februára 2019

Gabriella Savete - peeling, rúže, masielka na pery



Dneska tu mám pre vás opäť článok s výrobkami od Gabriella Salvete, ktoré som získala v rámci spolupráce s Elninom a budem sa venovať výrobkom na pery. Celkovo v poslednej dobe sa moja zbierka rozrástla o neskutočné množstvo výrobkov na pery a musím sa priznať, že ma ich testovanie naozaj baví 😊 Balíček obsahoval 6 produktov na pery a to peeling, rúže či masielka na pery.

Gabriella Salvete Lip Scrub

 


Ide o praktický peeling na pery s balzamom pre hebké a hydratované pery. Tento peeling obsahuje bambucké maslo, vitamín A a C, ktoré dodávajú perám potrebnú hydratáciu a drobné mikrogranulky odstraňujú odumreté bunky z povrchu pier. 

Peeling má veľmi praktické balenie, ktoré je v klasickej vysúvacej tyčinke ako balzamy či rúže, takže nemusíte nikam pchať prsty a je to aj hygienické. Balenie má jednoduché plastové, jemne ružovo-fialkové sfarbenie, vyrobený je v Taliansku a má 3,5 gramu.



Samotný peeling má ružové sfarbenie, obsahuje drobné biele mikro čiastočky a má veľmi príjemnú sladkú vôňu. Na začiatku ho musíte trochu rozbehať, aby tie drobné čiastočky odhalil, no potom funguje ako má. 



Peeling nanášam rovnomerne na povrch pier a prstom ho rozpracovávam po nich. Na perách zanecháva po aplikácii jemne ružovú hydratačnú vrstvu s drobnými bielymi čiastočkami, ktoré zabezpečujú odstránenie odumretých buniek z pier. Tieto čiastočky nie sú veľmi ostré, takže bude vyhovovať aj tým z vás, ktorí nemáte radi ostrý peeling. Po chvíľke pôsobenia odstraňujem zvyšky peelingu papierovou vreckovkou a pery sú po peelingu jemné, vláčne a pripravené na aplikáciu rúžu či na nanesenie poriadnej vrstvy hydratačného balzamu.

Mne sa tento peeling pozdáva, najmä v tomto zimnom období pery trpia a treba im venovať zvýšenú pozornosť. A pokiaľ rady nosíte výrazné rúže, dokonalé pery bez šupiniek sú nutnosťou. Na Elnine ho zoženiete za 5,84 Eur a z hľadiska drogerky patrí k rozhodne lepším peelingom.

Gabriella Salvete Dolcezza Lipstick

 




Na testovanie mi dorazili 3 rúže z radu Gabriella Salvete Dolcezza Lipstick a to jeden hydratačný v odtieni 24 Coral Red a dva matné v odtieni 106 Frutti Di Bosco a 107 Berry. Tieto rúže majú klasické vysúvacie balenie a chcem upozorniť, že odtieň vyobrazený na ich spodnej strane nie veľmi zodpovedá ich skutočnému odtieňu, takže tester je nutnosťou. Ten hydratačný som neskúšala, odložila som vám do ho súťaže, no tým matným sa trošku povenujem 😊

 Gabriella Salvete Dolcezza Lipstick Matte

 


Malo by ísť o dlhotrvajúci matný rúž so špeciálnou 3D technológiou s mikro pigmentami, vďaka ktorým tento rúž vytvorí dokonale plné pery, ktorým nikto neodolá. Tento rúž sľubuje ponechať pery hydratované a hodvábne po celý deň. V ponuke je v 7 rôznych odtieňoch.

Tieto rúže sú skvele pigmentované, majú super tvar, ktorý dokonale splynie s perami a vďaka tomu ho rýchlo, ľahko a precízne nanesiete. Nádherne ovocne voňajú a na perách sú veľmi komfortné. Rozhodne ale nesúhlasím s tým, že sú matné. Sú skôr polomatné až saténové, čo na jednu stranu znamená, že nemajú celodennú výdrž, no na druhú stranu pery nevysušujú a sú na nich veľmi príjemné. Tieto rúže sa pri pití otláčajú, ich výdrž pri ľahkom jedení a pití je tak 4 hodinky, potom je potrebné ich poupraviť. Ich obrovskou výhodou je, že sa vytrácajú postupne a aj keď sú výraznejšie, nie je to nič strašné, lebo na perách zanechávajú jemné súvislé sfarbenie ako tint, takže ich stačí pretrieť a sú opäť v top stave. 



Odtieň 106 Frutti Di Bosco je krásna výrazná netradičná farba, povedala by som mix malinovej a bordovej s kvapkou hnedej a červenej, veľmi zaujímavá farba. Jednoznačný favorit na oživenie jemného líčenia a priam volá po jari a lete. 



Odtieň 107 Berry je naozaj tmavý berry odtieň s dominanciou fialovej. Nečala som, že sa do neho tak zamilujem a myslím si, že sa mi hodia aj takéto tmavšie odtiene. Pre mňa ideálny favorit do jesenných a zimných dní.

Mňa rúže od Gabriella Salvete v matnom prevedení veľmi milo prekvapili. Sú skvele pigmentované, krásne voňajú, obstojne držia, nevysušujú, ale hlavne, vytrácajú sa postupne a to aj pri takýchto tmavších odtieňoch. Vôbec mi nevadí, že nie sú úplne matné. Na Elnine ich zoženiete za cenu okolo 4 Eur a rozhodne stoja za vyskúšanie. 

Gabriella Salvete Chubby Lips Butter

 



V balíčku mi ale najväčšiu radosť na prvý pohľad urobili masielka na pery. Ak nie ste milovníkom výrazných pier a máte radšej niečo jemnejšie a hydratačnejšie, poprípade teraz v zime máte popraskané pery, no chcete si na ne naniesť niečo jemne zafarbené, čo aj hydratuje, masielka na pery sú na to ako stvorené. Tieto od Gabriella Salvete majú unikátnu maslovú konzistenciu, ktorá dodáva perám jemnosť, hladkosť a hydratáciu. Obsahuje špeciálne oleje, ktoré perám poskytujú starostlivosť a udržujú ich dokonale vláčne. Dermatologicky testované, bez parabénov.

Tieto masielka sa nachádzajú v klasickom vysúvacom ceruzkovom balení s ostrou špičkou. Opäť nádherne ovocne voňajú a ich potlač na rozdiel od Astoráckych je naozaj kvalitná, nosím ich v kabelke pohodené medzi klúčmi a ďalšími vecami a vôbec sa neošupuje. 



Tieto masielka mám vo dvoch krásnych nude odtieňoch, ktoré sú vhodné na každodenné použitie. Ide v podstate o zafarbené balzamy na pery, takže tá pigmentácia nie je dokonalá ako pri rúžoch, ale pery jemne zafarbí a dodá im šťavnatý lesk. Pri pití sa otláča a pri jedení postupne vytráca lesklá časť z pier, ale príjemná hydratácia na perách zotrvá také dve hodinky. 



Odtieň 08 Praline je jemnučná nude farba, moje pery ala lepšie, šťavnatejšie.



Odtieň 06 Chocolate je trošičku tmavšia, hnedšia farba, ale stále veľmi prirodzená, jemná  a nenápadná.

Ak by som to mala zhrnúť, tak výrobky na pery od Gabriella Salvete ma veľmi príjemne prekvapili a sú to kúsky, ktoré rozhodne stoja za vyskúšanie. Nájdu si medzi nimi favoritov tí, ktorí túžia po výrazných perách aj tí, ktorí sú skôr na niečo jemnejšie. Som veľmi rada, že v rámci spolupráce s Elninom som ich mohla otestovať a stali sa súčasťou mojej kozmetickej zbierky.

Akú máte skúsenosť s výrobkami na pery od Gabriella Salvete? Ktorý je váš obľúbenec?

2 komentáre: