streda 16. mája 2018

Balea suchý šampón Tropical Coconut

Kedysi nedostatkový tovar, no dnes tento výrobok má v ponuke snáď každá značka. Uľahčuje nám dni, kedy nemáme čas si umyť vlasy, ale i napriek tomu chceme, aby vyzerali v pohode. Reč dneska nebude o ničom inom, než o suchom šampóne na vlasy. V tejto oblasti nie som veľkým odborníkom, ale kombinácia pekného balenia, kokosovej vône a tak trošku zvedavosti viedla k tomu, že som si na testovanie od dm drogeriemarkt Slovensko vybrala Balea suchý šampón Tropical Coconut.


Tento suchý šampón je určený pre všetky typy vlasov, je bez silikónov, amoniaku a je vegan. Pre svieže vlasy bez umývania.


Na tomto suchom šampóne vás rozhodne ako prvé zaujme dizajn. Krásne hravé výrazné farby v letných tónoch s potlačou kokosu a papagájov, kto by toto nechcel mať doma? A kokosová vôňa ako bonus!

Suchý šampón sa nachádza v nádobke pod tlakom o objeme 200 ml. Ide o klasický sprej, ktorý má celkom fajn rozptyl a je potrebné ho pred použitím pretrepať. Jeho vôňa je príjemná kokosová, ale jej čiastočnou nevýhodou je jej silná intenzita. Toto je výrobok, ktorý rozhodne neaplikujte v uzavretom priestore, lebo po aplikácii vytvára okolo seba kokosový oblak, takže odporúčam sa poriadne nadýchnuť, zadržať dych a pripraviť sa na extra dávku kokosovej vône. Neraz sa mi stane, že sa rozkašlem. Niektorým to môže vadiť, ale na druhú stranu mi vlasy po aplikácii krásne celý deň voňajú, takže nad tým prižmúrim očko.


Vlasy je potrebné pred použitím rozčesať a na plecia položiť uterák na ochranu textilu. Následne ho dobre pretrepte a nastriekajte rovnomerne na jednotlivé pramene suchých vlasov zo vzdialenosti 20 cm. Nechajte chvíľu pôsobiť a vlasy následne vytrite uterákom a vyčešte.

Ja som sa snažila vyššie uvedený návod dodržiavať, ale skúsila som aplikovať suchý šampón aj bez použitia uteráku, pričom som mala oblečené staré tmavé tričko a neurobilo to žiadnu šarapatu na textílii. Ale ak máte oblečený svoj obľúbený kúsok, radšej by som to neriskovala a použila ten uterák.


Čo sa týka účinkov Balea Tropical Coconut, tak ja som spokojná. Nevytvára na vlasoch biely film, nezaťažuje ich, dodá im skutočnú sviežosť a jemný objem. Po mastných vlasoch v deň použitia tohto suchého šampónu niet stopy. Navyše vlasy mi celý deň príjemne kokosovo voňajú, takže za mňa spokojnosť.


Na suché šampóny nekladiem príliš vysoké nároky. Stačí mi, keď z vlasov stiahne maz, vlasy vyzerajú použiteľne a pomôže mi oddialiť ich umývanie o jeden deň. Pekná vôňa je určite bonus. A toto všetko Balea Tropical Coconut rozhodne spĺňa. Zoženiete ho v predajniach dm drogeriemarkt Slovensko alebo na online shope za 2,45 Eur. Ak kokosová vôňa nie je pre vás to pravé orechové, tak v tomto letnom dizajne zoženiete tento suchý šampón aj s vôňou melóna. 

Zaujal vás tento suchý šampón? Používate suché šampóny? Ktorý je váš top?




Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára