utorok 13. februára 2018

Urobte si Valentína kedykoľvek a darujte si porciu lásky s t: by tetesept

Blíži sa nám Valentín a v súvislosti s ním mi nedá sa nepodeliť o výrobok, ktorý si ma úplne získal a nesie príznačný názov Porcie lásky. Ide o kúpeľovú soľ od značky t: by tetesept a ako už názov napovedá, je to ideálny valentínsky darček. A práve horúca vaňa s omamnou vôňou, zapálená sviečka a pohár šampanského je ideálnou predstavou o romantickom večery.

t: by tetesept Eine Portion Liebe

 


Kúpeľová soľ Porcie lásky poskytuje unikátny ošetrujúci efekt, prémiové kúpeľové lipozómy so štruktúrou podobnou pokožke dodávajú dlhotrvajúcu starostlivosť. Táto soľ neobsahuje konzervanty, alkalické mydlo, parafíny, silikóny ani minerálne oleje a je vhodná aj pre vegánov. 


Soľ je balená v plastovom obale s gramážou 60 g. Obal má nádherný nežný romantický dizajn a čo na obale najviac oceňujem sú tri drobné dierky, vďaka ktorým cítite z obalu vôňu tejto soli a viete sa rozhodnúť, či je pre vás tá pravá. 



Kúpeľová soľ má bielu farbu a pozostáva z veľmi jemných a ľahko rozpustných púdrových kryštálikov.


Čo sa týka jej použitia, tak do tečúcej vody s teplotou 36-38 stupňov pridajte celý sáčok a vychutnajte si 10-20 minút trvajúci kúpeľ. Je vhodná pre každodenné použitie. Po kúpeli vypláchnite vaňu horúcou vodou, aby ste zmyli zvyšky produktu.


Kúpeľová soľ Porcie lásky nádherne sladko vonia, je to naozaj veľmi vydarená romantická kombinácia šampanského a čiernych ríbezlí, ktoré tomu dodávajú jemne svieži nádych. Soľ prevonia nielen kúpeľ ale aj celú kúpeľňu a vy si môžete maximálne vychutnať extra porciu lásky. Navyše soľ je zaujímavá tým, že pri kontakte s horúcou vodou mení svoje sfarbenie z bielej do fialovej.

Kúpeľ s ňou je veľmi príjemný, voňavý, až sa vám z vane nechce vyjsť von. Pokožka je krásne prevoňaná, hebká, na dotyk príjemná a vy sa budete cítiť po kúpeli oddýchnuto a zrelaxovane.


Musím sa priznať, že ja si vaňu napúšťam naozaj iba sporadicky, ale táto soľ ma zaujala natoľko, že to budem robiť určite častejšie. Ide o perfektný výrobok a s touto parfemáciou by som ihneď brala i sprcháč či tekuté mydlo na ruky. Kúpeľové soli od značky t: by tetesept zoženiete v predajniach dm drogeriemarkt Slovensko a jej cena sa pohybuje okolo 2 Eur.

Myslím si, že romantický večer si môžeme spraviť či už sme zadaní alebo single a to nielen na Valentína, ale kedykoľvek počas roka a fajn tipom pre spríjemnenie takéhoto večera je napustená voňavá vaňa s kúpeľovou soľou.

Ako plánujete stráviť zajtrajšieho Valentína? Máte radi kúpeľové soli? Ktorá je vaša obľúbená?

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára