štvrtok 22. februára 2018

Februárové novinky z dmky

Keďže február má iba 28 dní, pomaly sa nám blíži  ku koncu a nebola by som to ja, aby som tento mesiac opäť nestihla zájsť do predajne dm drogeriemarkt Slovensko a nevyňuchala nejaké nové a zaujímavé kúsky 😊



Vďaka jednej z vás, konkrétne Dominike, som objavila v ponuke nové Rexona sprcháče. Na výber je viacero druhov a vyzerajú, že by mohli byť fajn kúskami na leto. O kúpeľovej soli od značky t: by tetesept som vám už básnila. Ja som mala konkrétne Porciu lásky a objavila som ešte Porciu šťastia či Porciu vďaka. Tieto soli krásne voňajú a mohli by byť skvelým tipom na malý darček pre niekoho, kto má vaňu a leňošenie v nej si užíva.


Veľkej obľube sa v poslednom období tešia rôzne druhy kávových scrubov a do predajní dmky sa dostali od značky pimp your body. Ten kokosový vôbec nevyzerá zle 😊 Navyše ide o slovenskú značku, ktorej výrobky majú 100 % prírodné zloženie.


Novinky má aj značka Schwarzkopf s radom beology.


Zima je obdobím, kedy naše pery trpia viac než bežne počas roka a v dmke zoženiete aj legendárny Blistex.  



Balea myslí na všetky typy pleti a aj v ženy rôznom veku a škála ich výrobkov určená na pleť je neskutočná. Medzi novšie prírastky patrí Balea Beauty Therapy denný a nočný krém s kyselinou hyalurónovou a sú určené ženám od 45 rokov, nakoľko sú zamerané na omladenie. A pre ešte vyššie ročníky je určený rad Balea Vital+.


V poslednej dobe som si veľmi obľúbila používanie masiek. Či už je plátenková, klasická či zlupovacia, dodávajú mojej pleto to čo potrebuje a ja sa pri nich viem skvele zrelaxovať. A na značke Balea ma fascinuje tá široká ponuka, z ktorej si musí každý vybrať.


Značka Nivea nelení a neustále rozširuje svoj sortiment. Ja som ako novinku objavila nový Nivea dvojfázový odličovač očných partií.  


Zima je obdobím, kedy sa snažíme dopriať našej pokožke maximálnu výživu a práve telové oleje sú výrobky, ktoré nám k tomu dopomôžu. Fialové prevedenie Balea telového oleja s vô§ou čiernych ríbezlí a santalového dreva som si vybrala od dmky na testovanie, takže časom sa môžete tešiť na samostatný článok.



Ja síce deti ešte nemám, ale rada zavítam do oddelenia s detskou kozmetikou a sem tam si z nej niečo kúpim pre seba. Veľmi sa mi páči nový rad od značky Dove a to množstvo rôznych detských kúskov v podobe Mimoňa či Minnie je rozkošné.


Čo sa týka starostlivosti o naše zúbky, veľkým trendom sú aktuálne čierne bieliace zubné pasty a dmka má v ponuke tento kúsok aj od značky ecodenta.



Značka Bourjois to tento rok celkom s novinkami rozbalila a po rúžoch sú v ponuke nové kúsky z radu Healthy Mix v podobe bázy, bb creamu, make upu a púdra. A keďže sme tu mali Valentín, značka Rimmel ho poňala v podobe nových kúskov z línie Rita Ora.



Značka Maybelline má v ponuke novú maskaru Total Temptation, ktorá je teraz v blogosfére dosť prefláknutá a súčasne majú v dmke akciu pri kúpe výrobkov tejto značky nad 15,99 Eur získate rozkošný vizážistický kufrík zdarma. Miss Sporty má v ponuke nový penový make up a matné lipcreamy. 


Čo by ste povedali na to, keby sa odlakovanie nechtov pre vás stalo voňavou príjemnou záležitosťou? Oba tieto voňavé odlakovače od ebelin mám už doma a časom sa môžete tešiť na samostatný článok im venovaný.

Čo sa týka ešte dekoratívky, tak ako som už avizovala u mňa na FB, aktuálne v dmkách prebieha v rámci obmeny sortimentu výpredaj na rôzne kúsky od značiek Essence, Catrice a trend IT UP, takže fajn možnosť si doplniť svoju dekoratívnu zbierku 😊



A na záver zopár tipov z kuchyne. Pre tých z vás, ktorý sa snažíte stravovať zdravo, sú v dmke v ponuke rôzne druhy múk ako mandľová, kokosová, konopná či slnečnicová. A tí z vás, ktorý žijete uponáhľaným spôsobom života, no tiež si radi doprajete niečo zdravé, sú v ponuke od dm Bio rôzne pripravené jedlá, ktoré buď varíte vo vriacej vode alebo okamžite konzumujete. 



A ako to už býva, z dmky sa nikdy nedá odísť na prázdno. Určite ste si už všimli moju slabosť na detské infantilné WC papiere a uznajte, tej lame sa nedalo odolať 😊 Tiene do paletky od Essence som kúpila pre maminu a ja som zas neodolala rúžu od trend IT UP, veď mám ich málo 😊 Ako dobrotu do bruška som si zvolila dm Bio Quinoový šalát so zeleninou, som zvedavá, aký bude. Neodolala som voňavému odlakovaču od ebelin, ani umývacej emulzii od Balea Med a bolo treba doplniť aj výrobok určený na intímnu hygienu a ja som si na vyskúšanie zobrala gel od značky biopha Nature. V domácnosti som potrebovala doplniť výrobok určený na kúpeľne a neodolala som ani Balea zlupovacej maske, lebo mi bola odporúčaná.

A na záver horúca novinka!!!! Naša dmka včera spustila svoj online shop, tak ak máte radi dmku a nakupovanie z pohodlia vášho domova, hor sa do nakupovania na stránke https://www.mojadm.sk/ 😊

Dúfam, že sa vám tieto novinky páčia a niektoré z nich vás zaujali, poprípade ich už aj máte doma a budem veľmi rada, ak by ste sa so svojimi skúsenosťami s nimi podelili dole v komentároch.  

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára