nedeľa 19. novembra 2017

Balea White Gloss - telové mlieko

S prichádzajúcimi čoraz chladnejšími dňami sa menia aj potreby našej pokožky. Ja osobne som typ, ktorému je v tomto období neustále zima a horúca sprcha je jediným okamihom, kedy sa dokážem zohriať. Po sprche rada siahnem po niečom pekne voňavom, čím si natriem celé telo, nechám vstrebať, zabalím sa do teplého župana a následne relaxujem pri dobrej knižke alebo telke  Tým mám zabité dve muchy jednou ranou, pokožke dodám výživu a hydratáciu a moje čuchové bunky si užívajú krásnu vôňu.

A práve v tomto chladnejšom období kozmetické značky prichádzajú s limitovanými edíciami výrobkov, ktoré nám majú tieto jesenné dni spríjemniť. Značkou, u ktorej sa to na jeseň a zimu hmýri novinkami, je jednoznačne značka Balea, ktorá vždy zaujme krásnymi obalmi a ešte krajšími vôňami. A práve telové mlieko z jesennej limitky White Gloss, ktoré som si vybrala na testovanie, počarilo môjmu nošteku 😊  

Balea White Gloss Bodylotion

 


Limitovaná edícia Balea White Gloss v sebe spája kombináciu ľalie a bielych malín. Táto vôňa je veľmi nežná s ovocným podtónom a keď som ju prvý raz ucítila, napadlo ma, že by som chcela mať parfém v tomto prevedení 😊


Telové mlieko Balea White Gloss sa nachádza v plastovej tube o objeme 200 ml. Balenie má naozaj krásny dizajn, radosť sa naň pozerať. Viečko sa našťastie ľahko vyklápa a po jeho otvorení ucítite neskutočne krásnu vôňu. Je to veľmi ženská, jemná, nevtieravá vôňa s ovocným podtónom, ktorá je príjemným spestrením do jesenných večerov. 


Tuba sa ľahko stláča a dá sa celkom korigovať množstvo produktu, ktoré chcete z nej dostať. Telové mlieko má bielu farbu a ľahšiu gélovitú konzistenciu, takže ide skôr o emulziu. Ľahko sa na pokožke rozotiera a rýchlo sa do nej vstrebáva. Ako veľké plus hodnotím, že nezanecháva na pokožke mastný film a nemusím tak zbytočne dlho čakať, kým sa po natretí oblečiem. 


Pokožka je po natretí týmto telovým mliekom hydratovaná, vláčna a ja si jeho vôňu maximálne užívam, nakoľko sa vytráca pozvoľna, vydrží tie dve hodinky. Určite by som ho odporučila majiteľom normálnej pokožky, nakoľko vzhľadom na jeho ľahšie zloženie by pre majiteľov suchej pokožky bolo asi nedostačujúce z hľadiska hydratácie.


Keďže moja pokožka je stále v normálnom stave, i keď zima rukám už dáva poriadne zabrať, Balea White Gloss  telové mlieko mi aktuálne vyhovuje a to až tak, že som si chcela k nemu dokúpiť aj sprchový gél, aby sa mi výrobky pri večernej starostlivosti krásne dopĺňali. Zatiaľ som naň v predajniach nemala šťastie, ale ja sa nevzdávam 😊


Táto limitovaná edícia okrem vône ľalie a bielych malín pod názvom White Gloss obsahuje aj kombináciu ruží a guavy pod názvom Rose Elegance, z ktorej som v predajniach zahliadla aj sprchový gél. Obe mliečka sú bežne dostupné v predajniach dm drogeriemarkt Slovensko a ich cena je okolo 2 Eur. A nezabudnite, že ide o limitku, tak ten kto zaváha, môže mať časom problém tieto výrobky zohnať.

Aký výrobok je objavom tejto jesene pre vás?


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára