pondelok 19. decembra 2016

Tipy na vianočné darčeky z Elnina

Vianoce už pomaly klopú na dvere a určite už väčšina z vás má nákup darčekov za sebou. Ja sa tento rok zaraďuje k tým, čo absolútne nič nestíhajú a darčeky ešte zďaleka nemám doriešené. Preto pre tích z vás, ktorí ešte neviete, čím svojich blízkych obdarovať, mám zopár tipov.

Medzi darčekovú klasiku ako knižka, ponožky či pyžamo patrí aj kozmetika. Vďaka spolupráci so stránkou Elnino mi domov dorazili dva balíčky, o ktorých bude dneska reč a okrem nich vám tu ukážem ešte iné zaujímavé kúsky, ktoré by vás pri výbere darčekov mohli zaujať 🎅






Astor darčeková kazeta je podľa mňa skvelým darčekom pre každého milovníka dekoratívnej kozmetiky. Obsahuje Astor Lash Beautifier Volume Mascara With Argan Oil v odtieni 800 Black. Táto  maskara obsahuje arganový olej, ktorý riasy hĺbkovo vyživuje.




Objem maskary je 10 ml a farba je naozaj čierna. Má mierne ohnutý kartáčik, takže si na ten tvar treba zvyknúť. Konzistencia je primeraná, nie je priveľmi vodová. Riasy sú po nanesení v prvej vrstve len veľmi prirodzene zvýraznené a zľahka predĺžené. Kto má rád efekt moje riasy trošku lepšie a netúži po veľkom objeme či zvýraznení, bude spokojný. Pod oko mi táto maskara neopadáva, nerobí čmuhy, nedrolí sa. Čo sa týka posilnenia rias, to si vyžaduje určite dlhšiu dobu používania.



Ďalším kúskom z Astor balíčka je Skin Match Powder v odtieni 100 Ivory. Tento kompaktný púder sa nachádza v plastovom balení, ktoré navyše obsahuje aj hubku a zrkadielko. Má 7 g a vďaka svojmu odtieňu je vhodný aj pre bledšie typy. Má ľahkú textúru, pekne zjednocuje pleť, zanecháva ju hebkú a jemnú. Keďže s pleťou pekne splynie, zanecháva prirodzený vzhľad na pleti. 

Tento Astor balíček zoženiete na stránkach Elnina za 7,64 Eur a určite poteší nejedno ženské srdiečko 💇



Značka Orofluido má na mojom blogu premiéru, ale v rámci blogosféry nejde o žiadnu novinku. Táto kozmetika získava inšpiráciu pre svoje výrobky z prastarých tradícií berberských a egyptských žien. Ich výrobky sú vhodné na každodennú starostlivosť a pre všetky typy vlasov. Mňa veľmi zaujala darčeková sada Orofluido Asia Beauty Kit, ktorá okrem vlasového elixíru obsahuje aj lícenku. Balenie tejto darčekovej sady je naozaj vydarené, povedala by som, že trošku aj luxusné a vo svojom vnútri ukrýva dva poklady.



Orofluido Asia Zen Control Elixir je vlasový elixír, ktorý uhladzuje vlasy a dodáva im lesk. Je balený v sklenom obale o objeme 50 ml, má ružovkasto-korálovú farbu a jeho vôňa je neskutočná. Luxusná, nevtieravá, jemne sladká, mierne kvetinová. Pri aplikácii je výraznejšia, ale na vlasoch sa rozplynie a je potom jemnučká. Ak by existoval parfém s touto vôňou, chcem ho! Elixír je určený pre všetky typy vlasov, ktoré majú sklon ku zvlneniu, pre vlasy nepoddajné, rovné, kučeravé alebo vlnité. 

Aktívne látky:
  • UV filter na ochranu vlasov pred poškodzujúcim vplyvom slnka,
  • olej z kamélie navracia vlasom pružnosť a poskytuje kontrolu,
  • extrakt z bambusu vyživuje a chráni, podporuje zadržiavanie vlhkosti vo vlasovom vlákne,
  • ryžový olej posilňuje, vyživuje a vlasy rozžiari.
Konzistenciou je ako olej, krásne sa do vlasov zapracováva, ale súčasne ich nezaťažuje a nemastí. Môže sa aplikovať do suchých alebo vlhkých vlasov do dĺžok a končekov, ale potom sa už neoplachuje. Ja ho najradšej nanášam na uterákom presušené, ešte polovlhké vlasy. Vďaka tomu sa mi lepšie rozčesávajú, dodáva im pružnosť, hebkosť a lesk. 

Ak by ste sa chceli o tomto elixíre dozvedieť ďalšie veľmi zaujímavé informácie, nájdete ich na stránkach Selfina.



Súčasťou tejto sady je aj  Asia Blush lícenka. Tá ma totálne dostala svojím dizajnom, vôňou, farbou a kvalitou! Tak krásne balenie lícenky som už dlho nevidela, to je skvost. Je malá, rozkošná a obsahuje aj zrkadielko a hubku. Má krásny staroružový odtieň, vďaka ktorému na pleti zanecháva prirodzený finiš. Pre mňa je táto lícenka naozaj veľké prekvapenie.

Ak chcete obdarovať ženské osadenstvo niečím už mierne luxusnejším, čo sa nedá v obchode bežne zohnať, určite siahnite po tejto sade od Orofluido, ktorú zoženiete na stránkach Elnina za 10,04 Eur.

A na záver tu mám pre vás ďalšie tipy na vianočné darčeky, ktoré ma na stránke Elnina oslovili : 

Lancome Mini Set

Frais Monde Distinctly Flowers Collection Gift Set



Frais Monde Trio Hand Cream Kit


Helena Rubinstein

 

Swiss HaircarePremium Haircare Repair Kit

The Body Shop Bath & Body Essentials Kit

Grace Cole Freh Linen Bath Kit

Tangle Teezer

The Body Shop Candy Kisses Lip Butter

The Body Shop Lip Butter Lollipop

2K Hand Cream

Clinique 3step Skin Care System4

Versace Eros

Gucci Flora By Gucci

Tých tipov som mala viac a boli medzi nimi aj ďalšie veľmi zaujímavé kúsky, ale mnoho z nich je už vypredaných, takže ak sa vám niečo páči, treba objednať čo najskôr, lebo nikdy neviete, kedy sa daný produkt vypredá.

Snáď som vám dnešným článkom trošku pomohla pri výbere vianočných darčekov a prajem vám pri ich zháňaní šťastnú ruku :-)

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára