nedeľa 12. júla 2015

Spotrebované 8

Ahojte!

Dneska tu mám pre vás po dlhšom čase článok so spotrebovanými produktami a aby to nebolo zbytočne dlhé, poďme rovno na to :-)


Avon upokojujúci čistiaci gél na intímnu hygienu bol neparfumovaný, nedráždil a celkovo bol fajn. Páčilo sa mi na ňom balenie s pumpičkou. Teraz som sa ale po čase vrátila k Lactacydu. 
Classic Care Exotic sprchový gél z Kauflandu. Tento gél by som si ja osobne nikdy nekúpila. Kúpila si ho pôvodne sestra narýchlo ako núdzovku a časom jej začal vadiť, tak skončil u mňa. Bola to čistá katastrofa! Keď si k nemu privoniate, tak vonia ako Caprio multivitamínový džús. To by bolo ešte celkom ako tak fajn. Ale počas sprchovania sa jeho vôňa zmení a je to skôr smrad. Pokožku extra neosviežil a za jeho cenu si radšej kúpim od Balea. 
Gliss Kur ULTIMATE VOLUME šampón môj veľmi obľúbený šampón. Už som vám o ňom písala tu. Bola som s ním veľmi spokojná a časom si ho určite opäť kúpim.

Garnier 2v1 posilujúci odličovač očí bol pre mňa príjemným prekvapením. Písala som o ňom tu a časom si ho určite opäť kúpim.
Weleda šalviový dezodorant bol mojím prvým prírodným dezodorantom, ktorý som vyskúšala a som tomu rada, pretože bol skvelý. Recenziu naň nájdete tu a časom chcem určite  vyskúšať aj citrusový.
Essence balzam na pery už asi v ponuke značky Essence nenájdete, lebo som ho mala doma už dlhší čas. Mal typické kelímkové balenie a musel sa nanášať prstami. Veľmi príjemne voňal, mne to pripomínalo lesné jahody, ale nejak extra nehydratoval. Poznám aj oveľa lepšie balzamy.


Holika Holika Petit BB Cream Clearing bol môj veľký miláčik a je mi ľúto, že sa my už minul. Je pravda, že ak raz vyskúšate pravý ázijský BB krém, iný už nechcete. S európskymi BB krémami sa to jednoducho nedá porovnať. Recenziu naň nájdete tu a určite si ho časom opäť kúpim.
A teraz niečo zo sveta vôní. Salvatore Ferragamo Incato Amity som vyhrala na elnino.sk a musím povedať, že sa mi trafili do vkusu. Naozaj krásna svieža jarno-letná vôňa, o ktorej ste mohli čítať tu. Určite chcem časom vyskúšať aj nejakú inú od Salvatore Ferragamo. A teraz chvíľa ticha! Lúčim sa aj s mojou veľkou láskou Calvin Klein Euphoria Blossom. Toto je jednoducho vôňa, ktorá si ma absolútne získala a i keď je v ponuke množstvo vôní a je stále čo objavovať, pre mňa je to vôňa, ku ktorej sa časom budem stále vracať. Bližšie o nej sa dočítate tu
Maybelline mini Colorama už dávno nie sú v predaji a nahradili ich nové laky. Ja som mala odtieň 89 Peach Star, čo je jemne broskyňová farba so striebornými trblietkami. Svojho času to bol môj veľmi obľúbený lak a pri jeho cene, tuším okolo 1 Eura, som s ním bola veľmi spokojná. 


Sundance mlieko na opaľovanie s SPF 20 bolo sestriným ochrancom na dovolenke pri mori minulý rok. Sestra si ho pochvaľovala, to čo od neho očakávala, splnilo.  Keďže je už ale po expirácii, letí do koša. 
Balea lak na vlasy bol naopak veľkým sklamaním. To čo sľubuje, podľa mňa neplní a už ste sa o ňom mohli dočítať aj v mojich prepadákoch tu
Balea Sensitive Aloe Vera tekuté mydlo - náplň je naopak veľmi vydarený produkt. My doma už nekupujeme, až na výnimky, iné tekuté mydlá, len od Balea. Toto bolo priehľadnej gélovej konzistencie a malo veľmi príjemnú vôňu. Kúpim ho opäť.



Elmex zubná pasta je u nás doma veľmi obľúbená a kupujeme ju pravidelne. Je voči zubom citlivá, nemá zbytočne veľmi silnú chuť a zuby sú chránené.
Horien roztok na kontaktné šošovky bol v praktickom cestovnom balení. Bol fajn, nedráždil oči, bola som s ním spokojná.
Optima FW sú kontaktné šošovky, ktoré my pomáhajú a uľahčujú život už niekoľko rokov a nedám na ne dopustiť a opäť si ich kúpim. Článok o kontaktných šošovkách nájdete tu.


Odkedy mi kožná odporučila Zinkorot, raz za čas sa vždy k nemu vrátim. Ako doplnok zinku sa používa na liečbu nedostatku zinku v prípadoch, ak nie je možné zabezpečiť jeho dostatočný príjem. Okrem toho je super na akné a na posilnenie imunity. Časom si ho určite opäť kúpim.

Magnézium som si kúpila, pretože raz za čas dostávam kŕče do ruky. Že by to malo zázračné účinky sa nedá povedať, ale ako doplnok raz za čas je fajn.


Kategória vzoriek - tu sa asi veľmi nebudem rozpisovať, lebo na základe 1 použitia je ťažko produkt hodnotiť. Zastúpenie tu má Nivea aj Dermacol.



Opäť kopa spotrebovaných odličovacích tampónov. Tie z Lidla si už nekúpim, neviem čím to je, ale prídu mi na moju pleť drsné a nie veľmi príjemné. Zato tie z Kauflandu sú fajn, s tými som spokojná.


A na záver aj pomocníci v domácnosti. Výrobky od Denkmit sa nachádzajú v spotrebovaných vždy a opakovane ich kupujeme, sú jednoducho super.  
Coral tekutý prací prípravok určený na farebné prádlo krásne voňal a dôkladne nečistoty odstránil. Boli sme s ním doma spokojný.

Tak to by bolo na dnes všetko. Už teraz sa mi opäť kopia ďalšie produkty, takže časom sa môžete tešiť na ďalší článok.

Máte radi články o spotrebovaných produktoch? Alebo vás radšej bavia nákupné články?






Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára