pondelok 17. marca 2014

Marocké zlato z DM

Ahojte!

Dneska mám pre vás recenziu na dva úžasné produkty z DM, a to Balea Professional Oil Repair šampón a olej. Musím sa priznať, že po týchto produktoch som poškulovala už dlhší čas, ale stále som mala nejaké zásoby šampónov doma, tak kým som sa dostala k ich kúpe, boli mi zaslané na testovanie, čo ma veľmi potešilo.
Prečo marocké zlato z DM? Pretože tieto dva úžasné výrobky, ktoré ešte dopĺňa kondicionér, ktorý som však ešte neskúšala, obsahujú arganový olej, ktorý sa považuje za marocké zlato. Tento olej je vzácny z viacerých dôvodov. Získava sa z plodov vzácneho arganového stromu, ktorý sa vyskytuje len v troch štátoch - v Izraeli, Alžírsku a Maroku. Zber a spracovanie plodov, z ktorých sa vyrába, je možné robiť len ručne. Arganový olej je svojim zloženímj výnimočný. Obsahuje obrovské množstvo bioaktívnych zložiek, ktoré napomáhajú organizmu zvnútra i navonok. Používa sa nielen v kozmetickom priemysle pri výrobe rôznych liečivých prípravkov, ale aj v potravinárstve, kde je obľúbený najmä pre svoju charakteristickú orieškovú chuť. 

 A ako tieto výrobky obstáli v testovaní?

Balea Professional Oil Repair šampón
Ide o regeneračný šampón bez silikónov s arganovým olejom pre suché a rozštiepené vlasy. Obsahuje hydratačný komplex pšeničných proteínov, pantenol a glycerín. Po otvorení šampónu som zacítila príjemnú sladučkú vôňu, v ktorej sa pre mňa miešajú tóny vanilky a orieškov. Konzistenciou je šampón gélovej konzistencie, stačí ho naniesť máličko a votrieť do vlhkých vlasov. Dobre pení a po umytí zanecháva vlasy krásne lesklé, vyživené a voňavé. Vôňa pretrváva až do druhého dňa. Vlasy sa mi dobre rozčesávajú, sú spevnené a menej rozštiepené. Okrem toho, tento úžasný šampón sa pýši titulom Víťaz Voľby spotrebiteľov 2013.
Objem je 250 ml, cena 1,69 Eur.

Balea Professional Oil Repair olej
Hneď po umytí a presušení vlasov uterákom prichádza na rad olej, ktorý je určený na poškodené vlasy. Okrem arganového oleja obsahuje tento výrobok aj olej slnečnicový. Je žltkastej farby a veľmi príjemne sa vtiera do vlasov. Môže sa použiť do vlhkých vlasov pred ich umytím alebo po ňom. Ja používam tak 2-3 pumpičky do umytých vlasov a následne vtieram do ich dĺžky a hlavne do končekov, ktoré sa mi lámu. Vonia rovnako sladko ako šampón a je skvelým doplnkom v starostlivosti o vlasy. Keďže som olej do vlasov predtým nikdy neskúšala, bála som sa, či sa mi nebudú vlasy rýchlo mastiť. Avšak tento olej je skvelý v tom, že nie je extrémne mastný a po nanesení krásne vsiakne do vlasov a zanecháva ich pevné, lesklé a vyhladené. Keďže ho stačí malé množstvo, toto balenie vám dlho vydrží.   
Objem je 100 ml, cena je okolo 3,30 Eur.

Ja môžem oba tieto produkty len odporučiť, som s nimi veľmi spokojná, moje vlasy sú krajšie, lesklejšie, vyživenejšie. Krásna vôňa pretrvávajúca do nasledujúceho dňa je len bonus. 
Čo sa týka výrobkov Balea Professional, vyskúšala som okrem týchto dvoch aj šampón na hnedé vlasy a šampón s kofeínom proti vypadávaniu vlasov a bola som s nimi veľmi spokojná. Pokiaľ chcete vyskúšať nové výrobky v oblasti starostlivosti o vlasy, Balea Professional vzhľadom k svojej kvalite a cene predčí aj drahšie produkty.

A čo vy? Aký je váš najobľúbenejší šampón od Balea?
    

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára