utorok 29. októbra 2013

Lirene Micelárna voda 3 v 1

Ahojte!

Po dlhšom čase som tu opäť s novým článkom a dnes vám chcem predstaviť novinku Lirene Micelárnu vodu 3 v 1, ktorá je určená pre oči a tvár bez obsahu alkoholu.

Na obale výrobca uvádza :
Ľahké zloženie s micelami pre účinné a veľmi jemné čistenie bez použitia vody.
3 v 1 :
1. čistenie
2. odstraňovanie make -upu
3. tonizovanie
Ideálne pre všetky typy pokožky.
Spôsob použitia :
Aplikujte pomocou navlhčeného vatového tampónu, vyčistite pokožku tváre a citlivé očné partie.

A čo sú to tie micely?
Účinnosť  formule je založená na  technológií  miciel, sférických mikro - molekulách vo vodnej suspenzii, ktoré v styku s pokožkou  vyťahujú nečistotu ako "malé magnety" a odstraňujú  bez potreby trenia. Vďaka tomu čistíme účinne a jemne. Nalíčenie a nečistoty sú z pokožky odstránené a vďaka tomu môže lepšie vstrebať ingrediencie aktívnej formuly ako vitamín C, výťažok medu, D-panthenol, ktoré tonizujú, osviežujú a hydratujú  pokožku.  Výrobok je vhodný pre každý typ pokožky, dokonca aj pre citlivú pleť. Formula je bezalkoholová.



Ako dopadlo moje testovanie?

Lirene Micelárnu vodu 3 v 1 som používala vždy večer na odlíčenie pleti a musím povedať, že ma príjemne prekvapila. Odstráni zvyšky make - upu a nečistôt, ktoré sa počas dňa usadia na tvári. Nezanecháva na pleti mastný pocit po odlíčení a nie je potrebné pleť následne opláchnuť vodou. Nevyskytlo sa žiadne začervenanie ani podráždenie pokožky. Obavy som mala ale z odličovania očí, nakoľko moje oči sú citlivé a keďže nosím kontaktné šošovky, dostávajú denne poriadne zabrať. Ale pustila som sa do testovania s vervou a skúsila som si odlíčiť aj oči. A výsledok. Žiadne začervenanie, žiadne pálenie očí a dokonalé odlíčenie. Keďže nepoužívam vodeodolné maskary, neviem posúdiť, či si poradí aj s nimi, ale s obyčajnou určite. A to som doteraz používala len dvojfázový odličovač na oči.


Objem produktu je 200 ml, cena sa pohybuje okolo 4 Eur. Obal produktu je plastový, takže nehrozí jeho rozbitie, vrchnák je typicky vyklápací a množstvo produktu si sami regulujete. Micelárna voda je čírej farby a má príjemnú sviežu parfemáciu.

Produkt mi poskytla spoločnosť Lirene, za čo jej ďakujem a bližšie informácie o tomto výrobku sa
dočítate na :
http://www.lirene.com/sk/

Za mňa rozhodne výrobok, ktorý stojí určite za vyskúšanie a som s ním spokojná.

Máte aj vy svojho favorita vo svete micelárnych vôd? Ktorá je podľa vás najlepšia?

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára