utorok 15. októbra 2013

ASTOR - Soft Sensation Lipcolor Butter

Ahojte!

Po dlhšej dobe sa zase hlásim a to s recenziou na ASTOR - Soft Sensation Lipcolor Butter. Tento skvelý výrobok sa mi podarilo získať na facebook stránke ASTOR - Je krásné být sama sebou v rámci súťaže
"Krásny príbeh v 5 vetách". Tento štýl súťaží sa mi páči určite viac ako naháňanie sa za like pod obrázkom a podobne. 
Čo uvádza výrobca?

ASTOR predstavuje novinku Soft Sensation Lipcolor Butter, ktorá vám poskytne intenzívnu farbu rúžu, starostlivosť balzamu a dokonalý efekt lesku. Je to naozaj produkt „všetko v jednom pre vaše pery“ v tej najpraktickejšej podobe. Budete sa nad ním skutočne rozplývať!
Soft Sensation Lipcolor Butter viditeľne zlepšuje stav a štruktúru pier. Hydratuje, vyhladzuje a zkľudňuje suché pery. Okamžite dodává perám pocit o 30% lepšej hydratácie, ktorá im vydrží až 5 hodin – wow! Vďaka zloženiu sa Lipcolor Butter rozplynie na perách, nelepí, je ľahký a na perách veľmi príjemný.  Soft Sensation Lipcolor Butter je k dostaniu v 10 nádherných trendy odtieňoch. Elegantný vzľad masla na pery Soft Sensation Lipcolor Butter si určite zamilujete.
Predstavuje sa v balení v tvare pera, ktorého farba vždy odpovedá farbe ukrytej vnútri. Vrchol tvorí tónované polopriehľadné viečko, ktoré umožňuje pohľad na precíznu špičku vnútri. Maximálne štýlový dotyk dodáva balenie, okouzlujúca zlatá spodná časť a zlatá grafika.

Mne bol zaslaný odtieň 008 Hug me. Pokiaľ by ste si pozerali výber odtieňov na internete, tak tento vyzerá ako tmavo hnedý. Aj na fotke vyššie vyzerá tmavo, ale v skutočnosti ide o nude hnedú s kvapkou staroružovej. Moje pery krásne zvláčni, rozžiari, nakoľko sa v ňom nachádza množstvo trblietok a zvýrazní prirodzenú farbu mojich pier. Nedávno som na jednom blogu čítala, že vonia ako vanilkový cukor a ja s týmto tvrdením musím len súhlasiť. Výrobca uvádza výdrž 5 hodín, tak to asi nie, ale vzhľadom k tomu, že ide o rúž, balzám i lesk na pery v jednom, si myslím, že tá výdrž je obstojná. Pre mňa najväčšie plus je, že nezalieza do vrások na perách, vytráca sa z nich postupne a nelepí. Tento produkt môžem len odporučiť a najbližšie pri návšteve drogérie sa obzriem aj po iných odtieňoch, pozdávajú sa mi 07 a 09.

A čo vy?Máte aj vy vo svojej zbierke ASTOR - Soft Sensation Lipcolor Butter?Ako ste s ním spokojné?Ktorý odtieň je váš naj?

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára