piatok 20. septembra 2013

DM nákup

DM nákup

Dneska po dlhšom čase pridávam nový článok, nakoľko som navštívila svoju obľúbenú drogériu, a to DM. A čo skončilo nakoniec v mojom košíku?
Balea Men READY! sprchový gel 3v1, 300 ml, cena 0,99 Eur
Ide o sprchový gel 3 v 1 na telo, tvár a vlasy. Revitalizujúca starostlivosť s extraktom zo zázvoru. Jemná receptúra chráni pokožku pred vysušením. Veľmi rada kupujem tieto produkty pre priateľa vo variante 3 v 1 a tieto od Balea ma nikdy nesklamali. Príjemne pánsky vonia a svoj účel zatiaľ tieto sprchové gely splnili, takže vždy mu nejaký nový kúpim.

Nivea for Men Sensitive shaving gel, 200 ml
Gél na holenie Sensitive je určený pre mužov s citlivou pleťou, ktorí chcú bojovať proti jej podráždeniu, začervenaniu a páleniu po holení. Nové, extra jemné zloženie s Active Comfort systémom a ľahkou parfumáciou obsahuje prírodný harmanček a vitamín E.
Priateľ má tento gel rád, nakoľko je jeho pleť citlivá a je jedným z mála, ktorý mu vyhovuje. Cena je 4, 79 Eur ale chcem vám dať do pozornosti akciu, ktorá teraz prebieha v DM.  Uplatnite si od 01. 09. do 30. 09. 2013 na termináli 15 bodov a získajte kupón so zľavou -30 % na výrobky zn. Nivea. Mňa nakoniec tento gel vyšiel 3,35 Eur.  

Balea tekuté krémové mydlo čučoriedka, 500 ml, 1,39 Eur
Ja mám tieto mydlá od Balea veľmi rada a vždy, keď vidím na fb stránke Balea nové produkty, teším sa, keď sa budú dať zakúpiť aj u nás. Tak to bolo aj v prípade tohto mydla. Dá sa povedať, že Balea prišla s celou kolekciou tejto čučoriedkovej rady. Okrem mydla som videla aj telový krém a v zahraničí mali aj šampón, ja som si ho dnes nevšimla, tak neviem, či sa predáva aj u nás. Dá sa povedať, že po minuloročnej kolekcii, ktorá sa niesla v znamení malín, sa tento rok nesie v znamení príjemnej vône čučoriedky a prvé čo ma napadlo, keď som privoňala k tomuto mydlu, bola čučoriedková zmrzlina. Mňam :-)

Balea jednorazové holiace strojčeky, 5 ks, 1, 69 Eur
Tieto holiace strojčeky si kupujem opakovane. Som s nimi veľmi spokojná. Je do dokonca najpredávanejší produkt v Nemecku. Jediné, čomu nerozumiem je, že tieto isté žiletky som si kúpila v Rakúsku za 0,99 Eur a u nás stoja 1,69 Eur.Je to skoro raz toľko a predsa je to to isté.

Dnešný nákup nebol veľký, ale keďže mám veľké zásoby kozmetiky, tak som sa musela udržať na uzde. Poškulovala som aj po maskarách od Essence, ktoré sú v akciovom balení po dve, aj ich leskoch, ale mám toho teraz na míňanie veľa, tak som odolala. Možno sa niekomu nebude pozdávať, že skoro všetko je od privátnej začky DM Balea, ale ja som s ich produktami spokojná a kupujem si ich opakovane. Pomer cena a kvalita je priaznivý a mňa vždy dokážu dostať tie úžasné Balea vône či už mydiel, sprchových gélov alebo šampónov.

A čo vy?Tiež máte radi Baleu? Čo by ste mi odporučili na vyskúšanie?         


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára