sobota 30. apríla 2022

Maybelline The Colossal Curl Bounce - ďalšia skvelá maskara do zbierky?

Maybelline The Colossal Curl Bounce

 Značka Maybelline neustále prináša na náš trh množstvo zaujímavých noviniek a ani tento rok nie je výnimkou. V ich ponuke dekoratívnej kozmetiky nájdete množstvo skvelých kúskov, ale jedna kategória vyčnieva a tou sú maskary. Podľa mňa má Maybelline jedny z najlepších maskár a musím sa priznať, že ma to k high end maskarám až tak neťahá, pretože Maybelline ponúka vynikajúce kúsky za veľmi priaznivé ceny. A The Colossal Curl Bounce  je ďalšou maskarou tejto značky. 

Maybelline The Colossal Curl Bounce riasenka pre objem a natočenie rias

Mohutnejšie žltobiele plastové balenie s oblými časťami nie je veľmi praktické, nakoľko ja mám maskary postavené na poličke vedľa seba a túto treba o niečo oprieť, no na funkčnosť samotného produktu to nemá vplyv.  Maskara Maybelline The Colossal Curl Bounce sľubuje vašim riasam maximálnu dĺžku aj neskutočný objem. Hmmm, tak to znie naozaj lákavo.

 

Maybelline The Colossal Curl Bounce

The Colossal Curl Bounce má krásnu sýtu čiernu farbu, jemne ohnutú kefku s viacerými štetinkami, ktoré krásne zachytia a natočia každú riasu. Jej konzistencia je od začiatku primeraná, ani veľmi suchá ani mokrá, ihneď plne funkčná. 

 


Maskara riasy krásne natočí, predĺži, oddelí a zahustí. Ja mám riasy krátke, rovné, rastúce cez seba a efekt s touto maskarou je naozaj veľmi pekný. Na očiach drží celý deň bez toho, aby sa drolila, opadávala či rozmazávala. 

 


 

 Jej kartáčik je trošku väčší, takže si treba pri aplikácii dávať pozor, aby ste si nezababrali už vytvorené líčenie očí, ale dá sa naň ľahko a rýchlo zvyknúť. Maskara dobre drží,preto odličovanie je trošku náročnejšie, ale s dobrým dvojfázovým odličovačom sa to dá ľahko zvládnuť. 

Značka Maybelline opäť dokázala, že s maskarami to naozaj vedia a ja som rada, že i táto novinka ma nesklamala a našla si miesto v mojej kozmetickej zbierke. Na stránkach Notina nájdete širokú ponuku maskár nielen od Maybelline, ale aj iných značiek a keďže sa blíži leto, treba sa už poobhliadnuť aj po vodeodolnom kúsku.


Ktorá maskara od Maybelline je vaša obľúbená? Ako sa vám pozdáva táto novinka?

1 komentár: