streda 2. decembra 2020

Tipy na vianočné darčeky z dmky

 

Ešte stále neviete, čím obdarujete svojich blízkych na Vianoce? Kozmetikou rozhodne nemáte čo pokaziť a tak som vám pri mojej nedávnej návšteve predajne dm drogeriemarkt Slovensko nafotila vianočné kozmetické balíčky, ktoré mňa osobne veľmi zaujali. 




Vianočné balíčky nájdete v predajniach na viacerých miestach, či už vystavené takto v samostatných regáloch alebo sú súčasťou regálov aj s inými produktami. Jednoducho, treba si nájsť čas a chuť a užiť si nakupovanie. Ak máte radšej nakupovanie z pohodlia domova, stačí si otvoriť eshop dmky, urobiť pár klikov a objednávka bude na ceste k vám.



















Najväčšie zastúpenie balíčkov je rozhodne pre nás ženy, v tomto majú chlapi veľkú výhodu. Či už ide o dekoratívnu kozmetiku alebo o starostlivosť o telo či vlasy, ponuka je naozaj široká, od klasickej kozmetiky až po prírodnejšie kúsky.




Mne osobne sa veľmi páčila aj táto tuba so sobíkmi, ktorá obsahuje výrobky na vlasy a ktorú môžete potom na čokoľvek použiť, lebo je aj veľmi peknou vianočnou dekoráciou.


Skvelým tipom na vianočný darček je aj sada štetcov a pomôcok na líčenie a so značkou Real Techniques nemôžete spraviť chybu, pretože tieto štetce sú skvelé. Sama mám doma jednu sadu už niekoľko rokov a tie štetce vyzerajú po mnohých čisteniach skoro ako nové.

 






 

Aj pre mužov sú v ponuke krásne vianočné balíčky. Okrem klasických kozmetických zoženiete balíčky venované aj majiteľom fúzov, balíčky obsahujúce veselé ponožky a tá truhlica od Old Spice vyzerala tiež perfektne.






Aj pre detičky sú v ponuke krásne darčekové balíčky, z ktorých si rozhodne vyberiete. Množstvo ďalších zaujímavých tipov na vianočné darčeky nájdete na stránkach dmky

Toto je aktuálna ponuka balíčkov spred pár dní v dmke, do ktorej chodím ja. Určite sa ponuka môže v jednotlivých predajniach líšiť a balíčky sa rýchlo míňajú, takže ak vás nejaký zaujal, s jeho nákupom by som neotáľala. A ak ho nájdete na eshope, viete si jeho dostupnosť overiť priamo na stránkach dmky a zbytočne sa do predajne nepreženiete. 



Nákup si môžete odniesť v takejto rozkošnej vianočnej nákupnej taške, ja osobne mám tieto tašky veľmi rada a stále mám zopár kusov v kufri auta pripravených na väčší nákup. Sú dostatočne pevné a v prípade, ak sa vám poškodia, vám ich zadarmo na ktorejkoľvek dm predajni vymenia.

 


Chcete si vytvoriť svoj vlastný kozmetický balíček? Jednoducho nakúpte produkty, ktoré sa vám páčia a pri pokladni si vypýtajte krásnu darčekovú tašku so zimným motívom, ktorá vám zabalenie vianočného darčeka uľahčí. A mám pre vás ešte jednu dobrú správu! Ak si v kupónovom centre aktivujete kupón na 25x násobok na vianočné balíčky, pri ich kúpe sa vám ich hodnota znásobím a vy nazbierate krásne bodíky, ktoré si v podobe zľavy viete uplatniť pri ďalšom nákupe. A to sa oplatí!

Dúfam, že som vám dnešným článkom trošku hľadanie ideálneho vianočného darčeka uľahčila a dala vám zopár tipov, ktoré vám pomôžu. Tento rok je úplne odlišný, ako tie ostatné a tak by som s nákupom darčekov veľmi dlho neotáľala, lebo ich ponuka sa každým dňom zužuje. 

Ktorý balíček vás najviac zaujal? Máte už darčeky pokúpené alebo si to nechávate na poslednú chvíľu?

6 komentárov:

  1. Tolik nádherných balíčků. Většina by mě určitě potěšila. Já jsem si letos pospíšila a dárky už mám koupené. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Veru, krásne sú tie balíčky, aj mňa by potešili :-)

      Odstrániť
  2. Do Dmka mám ještě v plánu skočit pro pár maličkostí. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. DMka je super, tá nikdy nesklame a to ani pri nákupe vianočných darčekov, strašne rada tam chodím :-)

      Odstrániť
  3. Páči sa mi tá Essie trojka lakov. Ja mám aktuálne na nakupovanie kozmetiky embargo, tak snáď budú aj v januári :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ani mi nehovor, aj ja sa snažím nakupovanie kozmetiky obmedziť a konečne míňať zásoby, ale niekedy je to fakt ťažké :-( Laky Essie sú super a tento balíček bol fakt rozkošný :-)

      Odstrániť