utorok 3. marca 2020

Sladké čokoládové pokušenie od Balea


Som veľkým milovníkom sladkého a to nielen v podobe sladkostí, ktoré potešia môj mlsný jazýček, ale aj sladkých vôní, ktoré potešia moje čuchové bunky. Ak sa k tomu navyše pridá neskutočne rozkošné balenie, ktoré z regála na vás kričí VEZMI SI MA, moje racionálne zmýšľanie sa vypína a ja odchádzam s úsmevom na perách s novým kozmetickým produktom do zbierky. A tak to bolo aj s výrobkami Balea White Chocolate.

Balea White Chocolate Shampoo - šampón na vlasy

 


Už niekoľkokrát som si hovorila, že si šampón od Balea zo základnej rady nekúpim, lebo síce na umytie vlasov je fajn, ale to rozčesávanie býva boj. No opäť som zlyhala a keď som uvidela to čarovné prevedenie biela čokoláda, musel byť môj. Ide o ošetrujúci šampón na vlasy s glycerínom a pantenolom pre ošetrenie a hebkosť vlasov. Vďaka jemnému zloženiu s obsahom vitamínu B3 a provitamínu B5 budú vaše vlasy poddajné a plné krásneho lesku. Je bez silikónov a je určený na všetky tipy vlasov.


Šampón sa nachádza v plastovom balení s rozkošným dizajnom o objeme 300 ml. Má klasické vyklápacie viečko a po jeho otvorení vás ovanie krásna sladká vôňa. 

  
Má priehľadnú gélovú konzistenciu s medovým odtieňom, ľahko sa na mokré vlasy aplikuje a vytvára bohatú penu. Z vlasov sa ľahko vymýva, nezaťažuje ich, neskracuje dĺžku medzi jednotlivými umytiami. Na moje prekvapenie sa vlasy dobre rozčesávajú aj bez použitia balzamu, sú hebké, lesklé a nadýchané. 

Jediné, čo by som mu mohla vytknúť je, že po umytí a vyfénovaní vlasov, tú krásnu čokoládovú vôňu už nie je cítiť a to je obrovská škoda! 

Ak hľadáte klasický šampón na normálne použitie a vaše vlasy nie sú náročné a nevyžadujú si extra starostlivosť, šampón od Balea White Chocolate by vám mohol vyhovovať. Za málo peňazí získate skvelý produkt a aspoň počas umývania si užijete omamnú vôňu bielej čokolády.


Balea White Chocolate Lippenpflege - balzam na pery






V ospevovaní bielej čokolády budem pokračovať, lebo som rozhodne musela mať aj balzam na pery, veď tých nikdy nie je dosť! Balzam na pery Balea White Chocolate s včelím voskom, bambuckým maslom, slnečnicovým olejom, vitamínom E, C poskytuje vašim perám dôkladnú starostlivosť a ošetrenie.


Balzam na pery má krásne ružové balenie v podobe praktickej vysúvacej tyčinky. Opäť vonia príjemne sladko a perám poskytuje čokoládové pohladenie.



Na pery sa ľahko aplikuje, zľahka sa po nich kĺže a jeho výhodou je, že nezanecháva na nich farebný povlak ale pôsobí neutrálne. Pery zanecháva vyživené, hebké a dodáva im potrebnú hydratáciu. Keďže ide o klasický balzam na pery, nemožno od neho očakávať zázraky v podobe zázračného vyliečenia extrémne suchých pier, no pokiaľ hľadáte príjemný balzam na každodenné použitie, ktorý si hodíte do kabelky a počas dňa si ním pery pretriete, bohate si s ním vystačíte. 

Ja osobne po Balea White Chocolate balzame na pery siaham najčastejšie v práci, mám  ho položený pri počítači a kedykoľvek v prípade potreby po ňom siaham. 



Okrem týchto dvoch produktov rad Balea White Chocolate ešte obsahuje pleťovú masku, penu na holenie a konečne u nás aj sprchový gél a ak vás výrobky zaujali, neotáľala by som s ich nákupom, keďže ide o limitku.

Pozdávajú sa vám tieto produkty? Máte s niektorým z nich skúsenosť, poprípade ktorý vás najviac zaujal?




Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára