pondelok 16. decembra 2019

Tipy na darčeky z dmky


Vianoce už klopú na dvere a mnohí z vás stojíte pred otázkou, čím svojich blízkych potešiť. Kozmetikou rozhodne nemáte čo pokaziť, lebo každého poteší a v každodennom živote ju využije. Ja som pri nedávnej návšteve dmky urobila menší prieskum a zopár tipov na kozmetické darčeky z dmky vám chcem predstaviť.

Pre ženy - mama, sestra, priateľka, kamarátka, .....

 




















Pre nás ženy je ponuka vždy najširšia a musíte uznať, že je z čoho vyberať



Ak máte vo svojom okolí milovníka prírodnej kozmetiky, môžete mu vyskladať vlastný balíček kozmetických produktov namixovaný z kúskov, ktoré obdarovaného potešia. 

Pre deti

 




Pre deti som tam teraz toho až tak veľa nenašla, ale čo si budeme klamať, u nich vyhrávajú rozhodne hračky 

Pre mužov - ocino, dedko, priateľ, kamarát, ..........

 





 


Balíčky pre mužov boli zastúpené tiež v hojnom počte, no ak vaša polovička nie je zrovna extra fanúšik kozmetiky, máte na výber aj rôzne elektrické holiace strojčeky či zastrihávače brady.


Univerzálnym vianočným darčekom pre kohokoľvek z rodiny je podľa mňa elektronická zubná kefka. Výber je široký, od najmenších po najväčších. I značka Dontodent má svoje vlastné a počula som na ne veľkú chválu, najmä na tú sonickú, o ktorej už dlhšie uvažujem. Podľa mňa je to praktický darček, ktorý poteší.

Pre zvieratká

 



Ak máte doma zvieracích miláčikov, v dmke pre nich zoženiete ich vlastné adventné kalendáre alebo hračky, prípadne im môžete vytvoriť balíček plný dobrôt.

Kozmetické balíčky sa rýchlo míňajú, takže čakanie sa rozhodne nevypláca. Ďalšie tipy na vianočné darčeky z dmky nájdete na ich stránke. 

A nezabudnite!!!! Tento mesiac môžete pri kúpe vianočných balíčkov získať až 25x viac bodov na svoju kartu a tak nakúpiť a súčasne aj ušetriť. A aby toho nebolo málo, tak za váš nákup v dm predajniach získate aj 10x viac bodov, ktoré sa vám na vašu kartu pripočítajú, takže nezabudnite si pred nákupom aktivovať kupóny!


A keď už budete mať v dmke pekne nakúpené, pri pokladni si nezabudnite vypýtať aj túto krásnu darčekovú tašku, ktorá je dostupná v 3 veľkostiach 😊

Oslovil vás niektorý z týchto kozmetických darčekov? Máte už darčeky pokúpené alebo ste ešte len v štádiu ich vyberania?

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára