piatok 1. novembra 2019

Adventné kalendáre 2019


Aj tento rok sa môžete tešiť na množstvo adventných kalendárov kozmetických, s maškrtami, pre mačičky či psíkov. Ponuka je naozaj široká a je si z čoho vyberať. Ja som vám urobila prehľad niektorých z nich, ktoré mňa osobne zaujali a sú aktuálne v predaji.











Začnem mojou milovanou dmkou, ktorá dnešným dňom oficiálne spustila predaj adventných kalendárov.  Na nete je už alverde vypredaný, ale netreba zúfať, na predajniach ešte kľudne môže byť a či je dostupný práve v tej vašej, sa dozviete priamo pri danom produkte. A myslím si, že by mal byť dostupný ešte aj od trend IT UP.







Na Notine som objavila kalendár aktuálne deťmi veľmi obľúbenej Máše s medveďom, Maybelline Christmas kalendár a NYX Professional Makeup Love Lust Disco Greatest Hits kalendár plný dekoratívnej kozmetiky a pre milovníkov sviečok dva kalendáre Yankee Candle. Všetky nájdete po zadaní slova kalendár do vyhľadávača.

Pre skutočných labužníkov si značka Mixit pripravila dva prudko jedlé adventné kalendáre. Až do Štedrého dňa vás bude prekvapovať štedrou porciou tej najchutnejšie energie.

Pinkpanda




Na Pinkpande nájdete tohtoročný kalendár od Revolution plný zaujímavých kúskov dekoratívnej kozmetiky a tiež vyššie spomenutý kalendár od Nyxu. A mali by mať dostupné aj od Essence a Catrice.

Yves Rocher 






Presne 24 pekných kozmetických prekvapení sa ukrýva v rozkošných, recyklovateľných krabičkách vo farbách Vianoc. Môžete sa tešiť na prekvapenia zo starostlivosti o vlasy, telo a pleť, make-up a samozrejme aj nové vône Yves Rocher.

L'OCCITANE


24 neodolateľných prekvapení! Ideálny spôsob, ako sa naladiť na vianočnú atmosféru s  L'OCCITANE en Provence

Elnino




Aj na mojom milovanom Elnine som našla jeden kalendár a to 2K Beauty Advent Calendar plný dekoratívnej kozmetiky a doplnkov.


Douglas











Aj tento rok si Douglas pripravil množstvo krásnych vianočných kalendárov, ktoré spríjemnia čas do Vianoc.


Rossmann




Ak máte vo svojom okolí predajňu Rossmann, tak aj oni majú svoj vlastný adventný kalendár.

Normain





Veľké množstvo kalendárov nájdete aj na stránke Normain, pričom prevažuje medzi nimi značka Technic.

Asos





Adventné kalendáre nájdete aj na Asose.  

Lookfantastic






Na Lookfantastic som našla zaujímavé kalendáre od značiek, ktoré u nás nie su bežne dostupné, no pri tom Jo Malone ma tá cena fakt šokovala, 320 libier je už naozaj slušná čiastka. 

Bipa







Ak máte možnosť zájsť do rakúskej Bipy, nájdete tam množstvo kalendárov vrátane obľúbených od Essence či Catrice a mňa osobne zaujal aj od značky Weleda.  

Ponuka adventných kalendárov ja naozaj široká, ale míňajú sa rýchlosťou blesku, tak ak sa vám niektorý zapáči, netreba jeho kúpu odkladať. A ak máte zálusk na nejaký iný, ktorý ste tu nenašli, kľudne mi dajte tip do komentárov 😊

Kupujete si adventné kalendáre? Ktorý sa chystáte kúpiť tento rok, poprípade ktorý vás najviac zaujal?







7 komentárov:

  1. Ach, tešila som sa že tie Essence a Catrice kalendáre budú aj u nás.. Sakriš.. :-(

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Essence a Catrice mi na telefóne ukazuje, že by mali byť dostupné aj na Pinkpande 🙂

      Odstrániť
    2. Oooooo ďakujem, ďakujem, ďakujem :)

      Odstrániť
  2. Ja by som najradšej siahla po Jo Malone, ale až taká bohatá nie som :( vidím to na nejaký z Douglasu, vyberiem si na mieste :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Od Jo Malone som ešte nič nemala, ale tá cena, to je fakt brutál!

      Odstrániť