streda 19. júna 2019

Novinka od Maybelline - SuperStay Ink Crayon


Zbožňujem rúže v ceruzkovom prevedení a preto ma novinka v podobe Maybelline SuperStay Ink Crayon veľmi lákala. Ako u mňa obstála?




Rúž ma klasické vysúvacie balenie a jeho veľkým plusom je, že na druhej strane má praktické strúhadlo, takže poskytuje 2 produkty v jednom - ostro zastrúhanú ceruzku na vykreslenie kontúry pier a následne rúž, ktorým vyplním celé pery. Nanášanie je tak precízne, rýchle a bonusom je príjemná jemne sladká vôňa. Rúž ma  krémovú textúru, ale po chvílke na perách zmatnie bez pocitu suchých pier či vytvorenia výraznej krusty. Je veľmi dobre pigmentovaný, nelepí, nesťahuje pery, na perách je veľmi komfortný a vôbec ho nie je cítiť. Jeho výdrž je ale priemerná, pri ľahkom jedle a pití max. 3 hodinky, pri niečom mastnom ide hneď dole. Vytráca sa ale postupne a nie je problém ho kedykoľvek doplniť. 



 

 
Odtieň 15 Lead The Way  je klasický príjemný nude odtieň vhodný na každodenné nosenie.


 


Odtieň 45 Hustle In Heels  je výrazná sexi červená farba, ktorá sa hodí k jemnému líčeniu v deň, kedy túžim po výrazných perách. 

Maybelline SuperStay Ink Crayon ponúka skvelú kombináciu hydratačného rúžu s konečným matným efektom bez toho, aby pery vysušoval. Praktické balenie so strúhadlom, skvelá pigmentácia, jednoduchá aplikácia a komfort na perách zaručujú, že v mojej kozmetickej taštičke nejaký čas zotrvajú. Na výber je z 8 krásnych odtieňov, od nude po výrazné, takže každý si nájde ten svoj. Ich cena sa pohybuje okolo 7 Eur a sú dostupné už aj v drogériách.

Zaujala vás táto novinka od Maybelline? Po ktorom odtieni pokukujete?

2 komentáre: