štvrtok 4. apríla 2019

Šedé nechtíky s trend IT UP


Už dlhšie sa na blogu neobjavil článok s lakmi na nechty. Nie je to tým, že by ma lakovanie nebavilo, ale moje nechty štrajkovali a strašne sa mi lámali. Teraz sa konečne ako tak dali dokopy a ja som mohla konečne poriadne otestovať dvojicu lakov od trend IT UP, ktorú som mala doma už dlhší čas.

trend IT UP Double Volume & Shine 081



Reč bude dneska najmä o laku v šedom odtieni z radu Volume & Shine v odtieni 081, keďže aktuálne je súčasťou výpredaja a obmeny sortimentu značky trend IT UP. Lak na nechty trend IT UP Double Volume & Shine s dvojitým účinkom dodá vašim nechtom intenzívny lesk a efekt gélových nechtov. Pomocou štetca s 1000 štetinkami zaistíte rovnomerné a profesionálne nanesenie. S lakom trend IT UP Double Volume & Shine budú vaše nechty pevnejšie a pružnejšie.Hmmm, to znie naozaj sľubne, ale ako dopadol v mojom testovaní?


Začnem rozhodne opisom jeho balenia, ktoré sa mi nesmierne u tejto značky páči a vyrytie samotného názvu značky na vrchu aplikátora mi pripadá ako skvelý nápad, najmä ak laky skladujete v krabičke a vidíte iba ich vrchnú časť. Lak samotný má objem slušných 11 ml, skvelý široký štetček, ktorým sa nechty ľahko, rýchlo a rovnomerne lakujú a relatívne rýchlo zasychá. Krytie je slušné, ale keďže ja som perfekcionista a pri lakoch vyžadujem 100 % krytie, je potrebné tento lak naniesť v dvoch vrstvách. Jeho obrovskou výhodou je, že absolútne nepruhuje, na nechtoch zanecháva súvislú vrstvu farby a krátko po nalakovaní sa mi neotláča. Pre mňa nie je nič horšie, ako keď si nechty nalakujem, nechám zaschnúť a ráno vstanem a mám ho pootláčaný. 


S týmto lakom na nechtoch dosiahnete krásnu sýtu farbu, naozaj intenzívny lesk a efekt gélových nechtov. Odtieň 081 je tmavší odtieň šedej, ktorá sa v žiadnej zbierke nestratí a je aj celkom univerzálna. 
Ako je na tom s výdržou? Tento lak mi na nechtoch vydržal v nositeľnom stave 7 dní, čo je podľa mňa pecka!  Odlakováva sa úplne v pohode klasickým odlakovačom, nezafarbuje kožu okolo nechtov a odlakovanie je rýchle a jednoduché.


A aby to nebola úplne nuda, rozhodla som sa nechtíky oživiť ešte jedným lakom od značky trend IT UP a to Bold Glitter v odtieni 010. Žiaľ, tento lak už v predaji nie je, aspoň na eshope som ho nenašla, takže k nemu iba v skratke. Je to priehľadný lak, ktorý v sebe obsahuje väčšie strieborné, drobnejšie čierne čiastočky a mini drobné lesklé strieborné trblietky, ktoré dodajú klasickému farebnému laku šmrnc a sú skvelým oživením. Ako všetky typy týchto lakov sa horšie odlakováva, ale nie je to žiadna tragédia, dá sa to zvládnuť, len si to vyžaduje viac námahy. Lak pod ním drží lepšie, špičky sa menej olupujú a vo výsledku ten efekt na nechtoch je skvelý.


Moja skúsenosť s lakmi trend IT UP je veľmi dobrá, majú širokú škálu odtieňov, rôzne efekty a laky na nechtoch skvele držia. Ak vás šedý lak z radu Volume & Shine zaujal, neotáľala by som, aktuálne sú niektoré odtiene v zľave za 1 Euro vrátane tohto šedého, stačí si len vybrať 😊

Máte radi laky od značky trend IT UP? Ktorý je váš obľúbený?

2 komentáre: