nedeľa 7. apríla 2019

Novinky z dmky - marec 2019


Ani mesiac marec sa nedal zahanbiť a na novinky zo sveta kozmetiky bol štedrý. Ak ste zvedaví, aké novinky a zaujímavé kúsky som počas marca objavila v dmke, čítajte ďalej 😊





Ako vždy začnem sprcháčmi a rovno od značky Dove, lebo práve táto značka priniesla v poslednej dobe v oblasti sprcháčov množstvo noviniek. Jednak ide s trendom a aj ona má vo svojej ponuke tak ako aj iné značky sprcháče s obsahom ílu, ale novinkové sú aj zjavne jarné kombinácie vôní ako s vôňou zeleného čaju matcha a kvetov čerešne alebo vôňa ovseného mlieka a medu. A ani ten levanduľový som si doteraz nevšimla, to by mohol byť fajn kúsok na relax a uvoľnenie napätia. 





Ani značka Balea nezaháľa a priniesla moje obľúbené sprchovacie peny v dvoch nových voňavých prevedeniach a to s vôňou kokosu a kvetu tiaré a vôňou limetky a mäty. U mňa by vyhrala jednoznačne kokosová 😊 Musím sa priznať, že od značky Lactovit som ešte žiaden produkt nemala, no nové sprcháče so sviežimi vôňami ma rozhodne zaujali. Máte skúsenosť s touto značkou? A posledným novinkovým spráčom je Aroma Ritual od značky Dermacol s ovocnou vôňou bielych broskýň. A keďže som objavila medzi mydlami iba jedného zástupcu, šupnem ho sem. Ide o Fa Hygiene & Fresh tekuté mydlo Orange Scent s antibakteriálnym účinkom a vôňou pomaranča. 



Pokiaľ ide o deodoranty či antiperspiranty, tak novinky nájdete u značky Fa aj Dove. Od Dove ma zaujal najmä kokosový, ale aj matcha zelený čaj a kvet Sakury.







V rámci starostlivosti o našu pokožku som objavila tiež zopár noviniek. Neviem, či ide iba o nové obaly alebo aj samotné produkty, no u značky Balea som našla výdatné telové mlieko pre suchú pokožku v 500 ml balení. Opäť značka Dove a ich nové produkty nájdete aj v rámci telových mliek. Veľkou novinkou je u značky Bi-Oil gél pre suchú pokožku. Jeho jedinečné zloženie obsahuje len 3 % vody. Gél, okrem známeho Bi-Oil oleja, obsahuje bambucké malo a ďalšie oleje, ktorá udržujú vlhkosť v pokožke a zároveň ju hydratujú. Vhodný aj pre citlivú pokožku. 
Veľkým prekvapením pre mňa bolo aj telové maslo Coffee Care od značky alverde. Ide o limitovanú edíciu s bambuckým maslom z Burkina Faso a kávovým extraktom. Rada spomínam na kakaové maslo od Balea, tou svojou vôňou ma kedysi úplne dostalo a pokiaľ by toto alverde naozaj hodnoverne kávovo voňalo, tak by to bola pecka! Nemáte s ním niekto skúsenosť? Značka Neutrogena a ich rad Hydro Boost má vo svojej ponuke aj hydratačný telový krém či balzam. 




V predaji sú už nové textilné pleťové masky od Garnier. Ja mám doma už jej modré prevedenie pre unavenú a mdlú pleť s kyselinou hyalurónovou, takže časom sa môžete tešiť na recenziu.  U značky Balea mi do oka padol rad Q10, ktorý v rámci starostlivosti o pleť obsahuje viacero produktov. A ak máte radi balzamy na pery od Balea, tak novinkou je balzam na pery Sweet Pomegranate s vôňou granátového jablka a pomaranča, s včelím voskom, mandľovým a pomarančovým olejom pre jemné a vláčne pery. A pozor, ide o limitku!






Nivea má tiež niekoľko noviniek. Expertnú podkladovú bázu Make-Up Care Expert, ktorá má špeciálne zloženie obohatené o mandľový olej a extrakt z nechtíka. Pleť krásne zjednotí a vyhladí, vďaka čomu bude váš make-up bezchybný a dlhšie vydrží. A novinkou je aj nočná maska Hyaluron Cellular Filler, ktorá obsahuje kyselinu hyaluronovú a skvalenový olej. Táto kombinácia aktivuje pleťové bunky, aby produkovali svoj vlastný kolagen. Zamatové zloženie rozmaznáva pleť, kým vy spíte. Výsledkom sú viditeľne redukované vrásky a linky. Pleť nadobúda stratenú sviežosť a vitalitu!

V blogosfére narobil rozruch hydratačný pleťový krém L'ORÉAL PARIS Hydra Genius, ktorý zoženiete v troch prevedeniach a ja sama mám ako majiteľka zmiešanej pleti jedno vyhotovenie doma a na moje dojmy sa môžete tešiť časom v samostatnej recenzii. Okrem nových textilných masiek značka Garnier uviedla na trh aj nový rad Garnier Bio. Produkty z tohto radu majú vegánske zloženie a ich obaly využívajú maximum recyklovaných a recyklovateľných materiálov. V ponuke je viacero produktov určených na starostlivosť o pleť.

Balea neustále chŕli množstvo nových pleťových masiek a niekedy je fakt škoda, že ide iba o limitky. Textilná pleťová maska Calm Coco kokosovou vodou prispieva k intenzívnej hydratácii. Výsledkom je svieža, hydratovaná a žiarivá pleť. Navyše úžasná kokosová vôňa prenesie vaše zmysly do exotických krajín.






Čo sa týka vlasov, do oka mi padol rad Glossy Blond od značky Balea Professional, ktorý poskytuje dokonalú starostlivosť pre blond vlasy. V ponuke je šampón, balzam na vlasy a Intenzívna 1-minútová kúra na vlasy. Novinkou by mali byť aj výrobky od značky Herbal Essences, ktorá má vo svojej ponuke šampóny a kondicionéry. Mňa osobne veľmi potešila nová maska na vlasy od značky Garnier. Ich banánová je môj veľký obľúbenec a tentokrát prišli s novinkou v podobe masky na vlasy Aloe Vera Hair Food. Táto maska s obsahom kokosového oleja, slnečnicového oleja, extraktu z Aloe vera a hrozna sa účinne a šetrne stará o normálne až suché vlasy a navracia im pôvodnú vitalitu a lesk. Do leta by mohli prísť ešte s nejakou super zaujímavou letnou vôňou 😊 A ako posledná z vlasovej starostlivosti je tu značka Aussie a jej nové produkty na vlasy v podobe séra na vlasy alebo kondicionéra v spreji. 








Zopár kúskov z detského sveta 😊






Prejdime na dekoratívku. Značka Dermacol má novinku v podobe ceruzky a rúžu 2v1 s názvom Iconic lips lipstick and lipliner a v ponuke je v 6 odtieňoch. Značka L´Oréal má v ponuke vodeodolnú maskaru Unlimited, rúž na pery Rouge Signature, ktorý je podľa mňa skvelý a produkt, ktorý ma neskutočne zaujal, tekutá očná linka Flash Cat Eye by Superliner, ktorá obsahuje šablónu pre dokonalé linky, čo by mne ako linkovému antitalentu mohlo pomôcť 😊 Max Factor má už dlhší čas v ponuke ich nový make up a korektor Radiant Lift a čo som si nikdy nevšimla, tak táto značka má vo svojej ponuke aj fixačný sprej Lasting Performance a podkladové bázy Miracle Prep.






Novinky som objavila aj u značky Rimmel a to nový rad Lasting Radiance, ktorý má vo svojej ponuke púdre, korektor a make up. Od značky trend IT UP som nedávno videla na nete paletky očných tieňov, tak som sa išla na ne pozrieť a neskutočne ma prekvapilo ich malé balenie. Po dlhšej dobe som objavila novinky aj u značky s.he stylezone a to v podobe nového make-upu Silk Matt a novej podkladovej bázy Mattifying. Veľmi zaujímavú novinku, o ktorej ešte budeme mnoho počuť a čítať, má vo svojej ponuke značka Maybelline a ide o pomádu na obočie Tattoo Brow. Dokonale vytvarované obočie bez námahy po celých 24 hodín! Pomáda na obočie Maybelline Tattoo Brow s gélovou textúrou krásne definuje a zvýrazní vaše obočie. Vďaka špeciálnemu obojstrannému aplikátoru jednoducho a rýchlo upravíte obočie do požadovaného tvaru. Krémová pigmentová formula zaistí dlhotrvajúcu výdrž a vysokú odolnosť proti rozmazaniu. Gél na obočie Maybelline Tattoo Brow zaručí bezchybný prirodzený výsledný efekt. 
A takýto krásny a produktami nadupaný stojan s výrobkami od značky Revlon som objavila v trenčianskom Laugaríciu. 







Ani značka Essence či Catrice sa teraz na jar nenechali zahanbiť a prišli s rôznymi novinkami. V posledných týždňoch sú to najmä paletky od Essence s názvami miest, ktoré sú v blogosfére prepierané a niektoré sú chválené, iné zas ani veľmi nie. Ak sa nemýlim, mali by byť dostupné v 4 vyhotoveniach, na Slovensku by sa mali predávať iba 3 no a v dmke som videla iba dve tieto paletky a osobne ma obalom a farbami ako inak zaujala Salut Paris. Chválu som počula aj na lesk na pery Plumping nudes. Aj Catrice má nové paletky, mňa zaujala viac táto v teplých tónoch s názvom Superbia Volume 1 Bronze Upon A Dream a dom oka mi padli aj lesky na pery Prisma Lip Glaze.


Stále prebieha výpredaj výrobkov od trend IT UP, konečne som našla stojan pekne označený cenovkami a stále tam toho mali dosť za super ceny 😊




Pokiaľ ide o domácnosť a pranie, objavila som značku  feldten a ich výrobky v podobe pracieho gélu pre textilné a funkčné materiály a tiež impregnačného prostriedku pre použite v práčke alebo pri ručnom praní. Ďalšou zaujímavou značkou je značka Planet Pure, ktorá má vo svojej ponuke širokú škálu výrobkov na starostlivosť nielen o prádlo, ale aj celú domácnosť. A z našich končín je to prací gél Pánbach Tangerínkové bubny alebo Levanduľové bubny.


A keďže sa nám blíži Veľká noc, nájdete tu stojan venovaný iba tejto tematike 😊

 


Značka ebelin má v ponuke viacero šikovných pomocníkov vo veselých jarných farbách a to pilníky, pinzety či nové štetce. 




Keď som prechádzala oddelením s dobrotami, do oka mi padli tri nové kúsky. Ide o značku mark5,  ktorá má vo svojej ponuke Mana nutrične kompletné jedlo v rôznych prevedeniach. Ďalšou novinkou sú tri príchute proteínového mliečneho nápoja Milkshake od značky Barebells. A poslednými sú cícerové lupienky s morskou soľou od dmBio, ktoré sme mali aj na dm evente a sú vážne skvelé!!!!

Budem rada, ak mi dáte do komentu vedieť, či vás marcové novinky zaujali a poprípade či máte niektorú z týchto noviniek doma a ako ste s ňou spokojní 😊

3 komentáre:

  1. Tie paletky od Essence ma zaujali, takže som si ich pochopiteľne "musela" kúpiť. Ale zamrzelo ma, že zo 4 verzií som zohnala iba 2 a to som prešla DM aj Tetu. Neviem či tú tretiu New Yorkovú paletku vôbec niekde majú. :-(

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Inak tá 4. paletka - Ola Rio podľa mňa mohla byť omnoho omnoho veselšia, taká bláznivá ako karneval v Riu, pretože presne to si pod názvom Ola Rio predstavím. A celkovo vlastne tie paletky sú si dosť podobné, čo je škoda, lebo nám zase začalo svieti slniečko a zišlo by sa niečo uletenejšie...

      Odstrániť
    2. V dmke v predajniach aj eshope majú skutočne iba tie dve paletky a tá tretia je možno dostupná v Kauflande, ale tam som dlho nebola, tak ti to neviem na 100% potvrdiť.A ako si spokojná s tou Paris? Ja nad ňou dosť uvažujem :-) A čo sa týka Ria, tak mohla byť naozaj pestrejšia, taká karnevalová, veď ide pomaly leto, tak sa treba farebne vyblázniť :-)

      Odstrániť