nedeľa 28. apríla 2019

Garnier Skin Naturals Fresh Mix Mask Hyaluron - maska, ktorú si sám namiešaš!



Všimli ste si už nové masky od Garnier? Zoženiete ich v dvoch prevedeniach a sú nové a prelomové v tom, že ide o prvú „DIY“ plátenkovú masku, ktorá má samostatne uloženú hydratačnú formulu a ultra absorpčné plátenko zo suchých rias prepojíte až tesne pred aplikáciou. Ja ju mám v modrom prevedení Garnier Skin Naturals Fresh Mix Mask Hyaluron a táto maska je bohatá na ošetrujúce a hydratačné látky, ktoré prenikajú hlboko do pleti a navracajú jej pružnosť, jemnosť a zdravý vzhľad.






Kým pri klasických textilných maskách od Garnier je proces ich aplikácie úplne jednoduchý, otvoríte balenie, vytiahnete masku a aplikujete na pleť, pri týchto nových bude proces pred aplikáciou trošku dlhší. Postup máte pekne zobrazený na zadnej strane a spočíva v tom, že jednotlivé strany ohnete a následne tekutinu vytlačíte do komory so samotnou maskou, čím si sami namiešate vlastnú čerstvú masku, ktorú následne z obalu vyberiete a aplikujete na vyčistenú pleť.  


Tej tekutiny je tam fakt veľa, kľudne na dve až tri použitia, tak si dávajte pri vyberaní masky pozor, aby ste si to nerozliali. Maska má príjemnú vôňu a je tekutinou dostatočne napitá, pekne k pleti priľne a nesteká z nej. Je to ten typ plátenkovej masky, ktorá vám z pleti nezlieza, pekne na nej drží a pokiaľ nemáte čas relaxovať, viete si počas jej pôsobenia čo to urobiť, ale ja za seba odporúčam vyložiť nohy na gauč a relaxovať. Na pleti jemne chladí, takže v lete to bude aj pekne osviežujúce. Masku nechávam na pleti pôsobiť 15 minút, následne ju dávam dole a jej zvyšky som jemne vmasírovala do pleti. 

 
Pleť je po použití hydratovaná, vypnutá a krásne mi to vyhladilo vrásky na čele, ktoré mám už hlbšie. Celkovo mi maska pleť osviežila a pleť nevyzerá viac unavene. I keď je určená pre suchú pleť, mojej zmiešanej maximálne vyhovuje😊


Táto maska ma príjemne prekvapila a veľmi sa mi páči. Garnier má skvelé masky, takže už je len na vás, či si vyberiete túto, ktorá je oproti klasickým textilným Garnier maskám o trochu drahšia, stojí okolo 2,90 Eur a musíte pri jej použití vynaložiť trocha energie a času, alebo siahnete po klasických maskách, ktoré si ľahko a rýchlo aplikujete a sú o niečo lacnejšie. 

Už ste tieto nové Garnier masky skúšali? Ako sa vám pozdávajú?

3 komentáre:

  1. Tyhle nejnovější masky jsem ještě nezkoušela, ale mělajsem ty starší plátýnkové a byly super. Tahlepodle tvé reakce vypadá taky hodně dobře, takže ji zkusím. Já si dnes koupila nějakou masku "chladící medvídek", tak ji dneska vyzkouším. :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Je naozaj skvelá, len je škoda, že je v nej toľko tej tekutiny, trošku je to plytvanie :-( Určite vyskúšaj a keď tak daj vedieť, ako si spokojná :-)

      Odstrániť
  2. Tuhle masku jsem nezkoušela, ani mě neláká.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť