streda 20. júna 2018

Balea telové mlieko v spreji - výrobok, ktorý rozhodne musíte vyskúšať!

I keď nám leto oficiálne začne až zajtra s prvým letným dňom, počasie posledných týždňov by sa dalo kľudne označiť za prevažne letné. S letom sa mi spájajú dovolenky u nás alebo pri mori, kúpanie na kúpaliskách, v bazénoch na záhrade či rôznych jazerách. Pokožka dostáva poriadne zabrať, no nie vždy sa nám ju chce krémovať a poskytnúť jej dostatočnú hydratáciu po opaľovaní. Značka Balea myslela aj na tieto situácie a pre tých, ktorí krémovanie veľmi nemusia či sa vyhovárajú, že na to nemajú čas, priniesla na trh telové mlieko v spreji, ktoré dokáže nadchnúť aj najväčšieho lenivca krémovania 😊


Balea telové mlieko v spreji s vôňou zeleného čaju a bambusového mlieka bolo jasným favoritom a putovalo so mnou na moju májovú dovolenku do Egypta. Myslím si, že náročnejšie podmienky na testovanie som tomuto výrobku už nevedela vymyslieť 😊


Ako už z názvu vyplýva, ide o telové mlieko v spreji, takže sa nachádza v nádobke pod tlakom o objeme 150 ml. Dizajn je v zelených sviežich farbách, ktoré priam volajú po lete. Zelený vrchnáčik sa dá otáčať a viete ho buď uzavrieť a nemusíte sa báť, že by sa vám výrobok rozlial v prípade cestovania po batožine alebo sa dá otvoriť a následne použiť na aplikáciu.
Telové mliečko má vo svojom zložení 10% aloe vera a tiež arganový olej, ktoré pokožke dodávajú potrebnú hydratáciu.


Keďže sa výrobok nachádza v spreji, jeho aplikácia je úplne jednoduchá a neskutočne rýchla. Stačí stlačiť a naniesť na pokožku. Má široký rozptyl, takže za krátky čas pokryjete mliečkom veľkú plochu. Je jemné ako obláčik a na pokožke má jemne chladivý efekt.

Samotné telové mlieko má bielu farbu, sviežu nevtieravú vôňu a veľmi jemnú konzistenciu.Ľahko sa na pokožke roztiera a jeho veľkým plusom je, že pokožku nezanecháva umastenú či ulepenú, ale prirodzene ju vyživý a rýchlo sa do nej vstrebe.

Počas mojej dovolenky to bol produkt,po ktorom som siahla každý deň navečer po sprche, keby som sa chystala na večeru a nechcela som na seba patlať zbytočne niečo extra mastné a vyživujúce, po tomto type výrobkov som skôr siahala pred spaním. Je skvelým pomocníkom aj pri jemnom spálení, lebo pri kontakte s pokožkou jemne chladí a slnkom namáhanej pokožke dokáže uľaviť. Navyše obsahuje aloe vera, síce iba v podobe 10 %, ale aj tak je to pre pokožku pomoc. Tým, že nezanecháva mastný či ulepený pocit a rýchlo sa vstrebáva, som sa mohla krátko po aplikácii obliecť a vydať sa na večeru s pocitom, že som svojej pokožke dopriala troška hydratácie a upokojenia. 


Za seba môžem tento výrobok maximálne odporučiť každému, kto nemá rád krémovanie, ale chce svojej pokožke dodať výživu, či pre toho, kto sa ponáhľa a nemá čas čakať, kým sa mu telové mlieko vstrebe. Pre suchú či extra suchú pokožku nebude asi toto telové mlieko dostačujúce, no majitelia normálnej pokožky si určite prídu na svoje. Baví ma jeho vôňa, balenie, aplikácia, jemne chladivý pocit, príjemná hydratácia a rozhodne by som brala v ponuke aj jeho ďalšie voňavé prevedenie.

Ak vás zaujalo, zoženiete ho v predajniach dm drogeriemarkt Slovensko za cenu okolo 3 Eur.

Máte radi v lete takéto ľahšie mliečka? Už ste niekedy skúšali telové mlieko v spreji? Ako ste s ním bolo spokojní?

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára