piatok 20. októbra 2017

Dove Advanced Hair Series Pure Care Dry Oil


V nedávnom článku som vám od značky Dove predstavila šampón na vlasy a kondicionér z radu Dove Advanced Hair Series Oxygen & Moistur,  ktorý bol navrhnutý tak, aby vdýchol život jemným vlasom. Starostlivosti o vlásky sa budem venovať aj dnes a chcem vám predstaviť ďalší rad od značky Dove a to Dove Advanced  Hair Series Pure Care Dry Oil, ktorý má vlásky vyživiť a dodať im až päťkrát hodvábnejšiu štruktúru. Tento rad obsahuje šampón, kondicionér a suchý olej. Keby som si mala vybrať, určite by som siahla po suchom oleji a ten mi aj na testovanie dorazil, čo ma veľmi potešilo. Poďme si ho bližšie predstaviť 😊

Dove Advanced Hair Series Pure Care Dry Oil  - suchý olej

 


Vlasy trpia rôznymi vplyvmi a to nielen vďaka počasiu, ale aj pri každodennej úprave dostávajú zabrať.Či už je to ich rozčesanie, fénovanie, natáčanie, treba im jednoducho venovať pozornosť a chrániť ich aj pri týchto činnostiach, lebo ľahko sa môže stať, že ostanú suché a bez života.


Olejová vlasová starostlivosť Dove Advanced Hair Series s prídavkom afrického makadamiového oleja dodá vašim vlasom dávku výživy, ktorá doplní lipidy a zanechá vlasy na pohľad aj na dotyk pružné a hodvábne. Ide o vyživujúci olej určený na všetky typy vlasov a jeho ľahké zloženie vlasy vyživuje bez toho, aby boli potom ťažké.


Dove suchý olej sa nachádza v plastovom balení s praktickou pumpičkou o objeme 100 ml. Má jemne žlté sfarbenie, veľmi príjemnú olejovú vôňu, trošičku mi pripomína detský olej Aviril a zvláštnu gélovo-olejovú konzistenciu. Pre dosiahnutie najlepších výsledkov sa odporúča rozotrieť 3 - 4 pumpičky medzi dlaňami a následne naniesť na umyté, ešte vlhké vlasy od polovice ich dĺžky ku končekom. Mne tento spôsob nanášania vyhovuje najviac a pri používaní tohto výrobku presne takto postupujem. Olej sa do vlasov vstrebáva, ale pritom ich nezanecháva mastné. Nechám ho chvíľu pôsobiť a následne ich vyfénujem. Na tomto oleji je super, že poskytuje vlasom ochranu proti namáhaniu pri ich tepelnej úprave. 

Vlasy sú po použití oleja krásne prevoňané, jemné, lesklé, ľahko sa rozčesávajú a sú krásne hladké. Vôňu z nich cítiť aj následujúci deň po umytí. Čo na ňom veľmi oceňujem je, že vlasy nezaťažuje, nemastí a neskracuje dobu medzi ich umytiami. Ďalšie plus odo mňa má za to, že ho nie je potrebné po aplikácii zmývať, jednoducho sa do vláskov vstrebe a po chvílke si ich vyfénujem. 


Je možné ho použiť na ošetrenie vlasov pred umývaním alebo ako extra výživný doplnok vášho obľúbeného prípravku na starostlivosť o suché vlasy, ale ja skôr uprednostňujem jeho použitie na vlhké vlasy po ich umytí.


Tento výrobok je ideálny na vyživenie suchých vlasov, podporenie lesku, opravu poškodených vlasov či styling a starostlivosť bez námahy v prípade krepovitých vlasov. Ak máte práve jeden z uvedených problémov, tak po tomto oleji skúste siahnuť. Jeho cena sa pohybuje okolo 8,50 Eur, ale vydrží vám neskutočne dlho, stačia naozaj 4 pumpnutia a aj keď ho už dlho používam, takmer z neho neubudlo. Najmä s prichádzajúcou zimou sa snažím do starostlivosti o vlasy zaradiť aj olejčeky, ktoré im dodajú potrebnú výživu, lesk a ochranu a tento suchý olej je na to ako stvorený.

Zvyknete používať oleje na vlasy? Ktorý je váš obľúbený?

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára