streda 26. júla 2017

Catrash WALK Boutique Trenčín - outfitový špeciál

Na mojom blogu sa s outfitovými článkami často nestretávate, ale pokiaľ sa mi doma objaví kúsok oblečenia, ktorý je pre mňa niečím zaujímavý, rada sa s vami oň podelím 😃 Nepatrím medzi fashion guru, ani nie som módna blogerka, ale na osvieženie blogu sa to hodí. Veď každá z nás je parádnica a chceme sa ostatným páčiť.

Ja pochádzam z okolia Trenčína a ten má už dlho prívlastok Trenčín mesto módy.  Síce v posledných rokoch to tak úplne nevyzeralo, ale v poslednej dobe sa to o dosť zlepšilo. Okrem septembrovej akcie, ktorou bude v dňoch  22.-23.9.2017 výstava Trenčín mesto módy so zaujímavými vystavovateľmi, vyrástol v meste aj zaujímavý butik Catrash WALK Boutique Trenčín , ktorý ponúka kúsky od šikovných slovenských návrhárov a od mája tohto roku funguje v starom Laugaríciu vedľa Prioru.






Krásny obchodík s veľmi sympatickou majiteľkou Katkou ponúka krásne kúsky od značky Catrash, OG Olivia Glamour, Jana Luptakova Fashion ale aj luxusnú bijou Design by Arianna. Všetko sú to veľmi talentované a šikovné návrhárky, ktoré svojimi modelmi sprístupňujú nám ženám krásy svetovej módy a kladú dôraz na ženskosť. 


Mala som tú česť zúčastniť sa otvorenia tohto jedinečného obchodíku a hneď som vedela, že neodídem naprázdno. Toľké množstvo krásnych a luxusných vecičiek, cítila som sa ako v módnom nebi. A poznáte ten pocit, keď zbadáte nejaký kúsok a srdiečko vám poskočí a vy si poviete, tak toto chcem? Mne sa to často nestáva, ale keď už sa to stane, je to láska na prvý pohľad 😃




A práve tento pocit som zažila pri pohľade na blúzočku od značky Catrash. Už vo výklade ma očarila a hneď som si ju musela vyskúšať. A áno, bolo rozhodnuté, musí byť moja! Dostala som ju zabalenú v krásnej darčekovej taštičke a už nejaký čas sa z nej doma vytešujem. Je mi jasné, že sa nemusí páčiť každému, veď každý z nás má iný štýl, ale mať doma zaujímavý nevšedný kúsok a popri tom podporiť talentovaných slovenských návrhárov, to je jednoducho skvelý pocit.

Biela je základom každého šatníka a práve mi nejaká zaujímavejšia biela blúzka v šatníku chýbala. Zlaté gombíky pôsobia luxusne rovnako ako mašlička na krku. I keď nosím bežne veľkosť medzi S a M, blúzku mám vo veľkosti XS, čo mi veľmi polichotilo 😃 Je krásne a kvalitne spracovaná, tenučká a  príjemná na tele. Pôsobí naozaj luxusne a ja sa v nej cítim úžasne.


Ja som blúzku najskôr skombinovala so šedými nohavicami s výšivkami, ktoré teraz frčia. Keďže už dávno neplatí oddeľovanie striebornej a zlatej, rozhodla som sa pri doplnkoch o ich kombináciu.





Úplne úžasná je ale v kombinácii so sukňou, pričom tentokrát som sa rozhodla pre výlučne zlaté doplnky. Takže blúzka Catrash, kabelka Primark, sukňa Reserved a topánočky H&M, ktoré aktuálne zoženiete v predajniach či na ich ehope.

Ak hľadáte zaujímavé, luxusné, nadčasové kúsky, radi podporíte slovenských návrhárov a ste z okolia Trenčína, určite navštívte Catrash WALK Boutique Trenčín. A ak vás tento obchodík zaujal, sledujte ho aj na FB, pretože sa môžete dozvedieť rôzne zaujímavé info, napr. aktuálne prebieha veľký letný výpredaj so zľavami do 50 %!

Zaujal vás dnešný outfitový článok?  Vlastníte vo svojej zbierke oblečenia nejaký návrhársky kúsok?

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára